IP: *.remcom.it.pl 23.09.06, 23:54
Witajcie
mam pytanie do pracujących obecnie w Tesco w Anglii - ile można odłożyć
pracując jako "sprzedawca nocny". Mam dylemat czy wyjechać, ponieważ w
obecnej pracy w Polsce zarabiam 2,2 tys. zł. i nie wiem czy ten wyjazd jest
warty rezygnacji z obecnej pracy...
Obserwuj wątek
    • Gość: e-vil Re: zarobki IP: 89.241.179.* 24.09.06, 00:13
      temat wałkowany na wszelkie możliwe sposoby..
      poszukaj troche

p.s. nikt też nie będzie Ci mówił czy masz jechać czy nie.. to Twoje życie wkońcu
      • Gość: henryk Re: zarobki IP: *.remcom.it.pl 24.09.06, 00:22
        tak, ja się domyślam, że temat jest wałkowany, przyznaję - jestem człowiekiem,
        który woli skróty, zawsze same kłopoty z tym cholernym mózgiem.
        Nie chcę być złośliwy, ale ja nie pytałem czy mam jechać, tylko ile można
        odłożyć...
        i tak już zupełnie na marginesie, bardzo dużo jest Twoich wpisów więc na pewno
        mogłabyś podac mi tą informację (jedna krótka liczba), ale Ty niestety wolisz
        tracić prąd na pouczanie zamiast po prostu odpowiedzieć, skoro już i tak
        poświęciłaś czas na wpis... zupełnie nie rozumiem po co w ogóle był ten wpis,
        no ale każdy się realizuje tak jak lubi.
        Mimo wszystko pozdrawiam.
        • Gość: e-vil Re: zarobki IP: 89.241.179.* 24.09.06, 01:24
          pouczanie stąd, bo chyba większość osób na tym forum swój pierwszy post tak
          zatytułowało.. temat przewija się non stop.. (wyszukiwarka znajdzie na pewno
          wszystkie) forum staje się chaotyczne.. wiec zanim zaczynac nowy watek - lepiej
          poszukac, poczytac co inni napisali i wyrobic sobie zdanie na podstawie tych
          opinii.. a nie zbierac nowe

co do samych zarobków

to nie jest jedna krótka liczba.. to ile odłożysz jest sprawą bardzo indywidualną..

moje wyliczenia podałam na innym forum..
          tescouk.9.forumer.com/index.php?showtopic=6&st=0&#entry6
          p.s. ciesze sie, ze mimo wszystko mnie pozdrawiasz.. musialam Ci chyba niezle
          podpasc moim poprzednim postem.. :>
          • Gość: henryk Re: zarobki IP: *.remcom.it.pl 24.09.06, 14:45
            e-vil, nie masz racji - nie musiałaś (ale widocznie bardzo to lubisz)
            Dziękuję za link.
            Pozdrawiam Cię

• Gość: 1spag Re: zarobki IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 24.09.06, 09:31
        A moze by tak osoby ktore wyjechaly w ciagu ostatniego miesiaca napisaly ile
        teraz jest basic, night premium 1 i 2 no i wtedy bedzie wiadomo ze mniej sie
        nie wezmie , dodatek lokalizacyjny dajmy sobie spokoj na razie bo to loteria.
        ale np. 36,5 * 5,55
        night premium 1 - 10 * 1,20
        night premium 2 - 40 * 1,50

przyklad wziety z glowy, wtedy mozna zrobic watek pt. Pytasz o zarobki zajrzyj
        zanim otworzysz kolejny watek na ten sam temat :D
    • drmaksiu Re: zarobki 24.09.06, 00:38
      Ja dopiero lecę w sobotę następna.Musisz przeliczyć ile odkładasz kasy z obecnej pensji.Średnio można odłożyć w tesco pracując 1000-1500zł według tego co tu czytałem.Można też brać nadgodziny znaleźć pracę dodatkową i będzie więcej gotówki.
    • Gość: pawku77 Re: zarobki IP: 194.75.238.* 29.09.06, 13:16
      Zalezy czy masz rodzine na utrzymaniu czy nie !!!
      Jesli masz to ja serdecznie odradzam bo wtedy niewiele odlozysz a praca ciezka
      i niewdzieczna !!!
      Ja po dwoch miesiacach wyslalem do polski ponad 700 £ i jak na ten czas mam na
      koncie tyle ile przywiozlem wiec na dzien dzisiejszy wychodze na zero !!!
      Pozdrawiam Pawel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka