o-o+o 10.01.02, 11:33 kto ze mna pomarzy, kto wyprowadzi z kazamakow zycia, ktore platac figle lubi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 12:09 ...jak znajdę czas...to pomarzę... pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 12:15 z Toba pomarzyc, piekna to rzecz, Magnolio moja, zastanow sie szybciutko, serduszko mi peka! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 12:36 ...miły Potrójny...cirpliwe czekanie...nagradzane...podono... ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 12:39 czekac bede na Ciebie lat tysiace, bede oczy wypatrywal, bede usmiechu twago w oblokach szukal przybadz w labedzim pojezdzie; badz ze mna i badz dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 15:13 ...tysiące lat czekania...???zdecydowanie za dłuuugooo, bylibyśmu starzy i brzydcy...proponuję ograniczyć czekanie do jakiś kilku chwil...??? Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 15:16 coz jest chwila, coz jest wiecznoscia? w serca mego odchlanie przylul sie z luboscia Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 15:19 ...Potrójny...przytulam się...!!! pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 15:22 serce me mieknie, puls szaleje dajesz mi dziewcze- nadzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 15:24 ...Potrójny poeta... ...czy poeci zawsze wątpiącymi bywają...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 15:35 potrójny, jakieś łącza Ci się przegrzały? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: marzenia 10.01.02, 16:09 ...polecam konsultacje z jakimś psychologiem... dziecie drogie czy ktoś cie skrzywdził, bo ja nie miałam takiego zamiaru, ale chyba coś cie uraziło... ...forum to nie najlepsze m-ce na leczenie kompleksów... Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 12:25 smaczne zakamarki: "...Położył się Dyzio na łące, Przygląda się niebu błękitnemu I marzy: "Jaka szkoda, że te obłoczki płynące Nie są z waniliowego kremu... A te różowe - Że to nie lody malinowe... A te złociste, pierzaste - Że to nie stosy ciastek... I szkoda, że całe niebo Nie jest z tortu czekoladowego..." Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 12:29 a ja tam marze o cieple kobiecym, o nocach w czulych ramionach, o pocalunkach goracych i mgle rozmarzenia w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 13:19 "...Przez kwadratowe okno Widzę, że jesteś młoda, A ja noc miałem taką samotną - Szkoda!..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vena Re: marzenia IP: 192.168.5.* 10.01.02, 13:30 " I lepiej,że widzisz przez szybę, I oko radujesz mym kształtem. Bez szyby, to bliższa ja rybie... Więc nie byłbyś takim rybałtem." v Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: rybce 10.01.02, 13:41 byc ponadto co nas boli, co osmiesza tylko nas wypic z wrogiem beczke soli, dobry Panie, pozwol nam nie ogladac wiadomosci, pani gosciom krzyknac - pas! zlotej rybce ogryac (k)osci, za to, co przyniosla nam. Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 13:44 ...Zaraz, wyjdę, pobiegnę.... Może cię dopadnę Za węgłem, na ulicy i gniewem ogłuszę: I ręce ci wykręcę, ręce takie ładne, I będę wniebogłosy przeklinał twą duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 13:42 O boginie moje, skompane w blasku slonca tam gdzie Eos rozanopalca noc od switu odgradza pragne z Waszych karminowych ust nektary zycia spijac w niespelnionym oczekiwaniu przesyconym bolem niebytu Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 13:46 Zaraz, wyjdę, pobiegnę.... Może cię dopadnę Za węgłem, na ulicy i gniewem ogłuszę: I ręce ci wykręcę, ręce takie ładne, I będę wniebogłosy przeklinał twą duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 13:49 sprobuj to zrozumiec, sprobuj to zrozumiec- moze jak zyczenia te najlepsze albo noworoczne jeszcze bardziej moze- z nim bedziesz szczesliwsza, duzo szczesliwsza bedziesz z nim ja coz wloczega niespokojny duch ze mna mozna tylko pojsc na wrzosowisko i zapomniec wsztstko Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 13:53 Nikczemny! Znowu we mnie odrzucileś zwierzę, A ja tego żałują i wstydzę się później. Już korzę się przed tobą, u stóp twoich leżę, A jeszcze się buntuję, złorzeczę i bluźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 13:56 pojde tam gdzie serca bija rowniej, gdzie zegary traca rytm tam gdzie mozna smiec sie w niepogode, tam gdzie na mnie czekasz Ty! P.S. Radze konto @ GW odwiedzic! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 14:00 Wierzę w moje przeznaczenie, Które wiąże mnie z tobą. Czym ja byłam przedtem? Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 14:05 wiara cuda czyni, wiara sily wraca wyslij mysl w gwiazd przestworza i popatrz jak wraca Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 14:15 teraz o sloncu i ksiezycu : Gdy słońca blask nad morza lśni głębiną, Myślę o tobie, miły. Wzywałam cię, gdy księżyc niebem płynął I zdroje się srebrzyły. ps.poczta nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 14:17 moja rada bedzie krotka, do przeczytania poczty- nie wlaz do tego ogrodka! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 14:20 spiesze sie na pociag Pa! ps dobrze ze siedzialam jak to czytalam Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 14:22 Yessko moja droga, ma mowa zbyt uboga, by wyrazic szczerze, ze w Twoj humor wierze ! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 14:27 Ja jeszcze długo... Rok albo dwa. Potem zapomnę. Teraz, gdy boli, teraz, gdy trwa, dzwonię podzwonne. ps. pozegnanie na @ Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: marzenia 10.01.02, 14:42 pa Yessko kochana niech sie szybko goi Twa rana! Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: Jak to lustro... 10.01.02, 15:33 to sobie zobacz swoja w lustrze dupe wtedy twarzy nie wezmiesz za kupe, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Jak to lustro... IP: 10.0.5.* 10.01.02, 15:37 Gość portalu: wrew napisał(a): > ... zniekształca :( I to coraz bardziej :((( Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia 10.01.02, 15:35 widzisz ...porzuciles mnie dla innej a ona nie przychodzi. dobrze ci tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: marzenia IP: 10.0.0.* 10.01.02, 16:06 o-o+o napisał(a): > Wrewa zagrywa > tak sie odbywa > > to ciulik! Marzenie... ściętej głowy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: marzenia IP: 10.0.0.* 10.01.02, 16:10 Właściwie to... marz sobie nuliku! Co mi do tego... Pa! Odpowiedz Link Zgłoś