Gość: walesa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.10.06, 21:47 Prosze o podpowiedz, czy warto zapisywac sie do zwiazkow zawodowych w Angli. Jak na to patrza pracodawcy, co mozna zyskac, a co stracic? Z gory dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziewczyna Re: zwiazki zawodowe IP: 217.70.59.* 10.10.06, 21:56 zwiazki zawodowe najbardziej przydaja sie w momencie, gdy na przyklad przcodawca byly lub obecny nie wyplaca Ci wynagrodzenia, z tego co wiem, to za darmo prowadza sprawy w sadach www.anglia.miecio.pl/porady-eksperta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: zwiazki zawodowe IP: *.server.ntli.net 10.10.06, 23:00 Pracodawcy w ogóle na to nie patrzą, bo nie wiedzą czy jesteś w związku. A nawet jak wiedzą to nic. To nie Polska. Walesa, może założysz tu Solidarnosc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mankind2000 Re: zwiazki zawodowe 10.10.06, 23:17 Jak najbardziej polecam zapisanie sie do zwiazkow zawodowych bo to sa osoby ktore duzo moga jak masz problem z pracodawca. Dla udowodnienia napisze Ci co zrobili w moim przypadku. Pracodawca nie wyplacil mi ponad 200f przez 3 tygodnie bo mieli jakis tam balagan w administracji. Nie pomagaly moje telefony do biura chodzenie do supervisorow managerow etc. Poniewaz pracuje na nocnej zmianie mam troche utrudnioną sytuacje dlatego postanowilem zwrocic sie do zwiazkow. Usiadlem z gosciem (to była godzina 2 w nocy!!!) przedstawilem mu swoja sytuacje on mnie wysluchal, wyciagnal telefon, zadzwonil do jakiegos tam bossa, boss postraszył kogo trzeba i kase odzyskalem w ciagu 3 dni czyli na najblizszym payslipie. :)) Skadki na zwiazki sa naprawde niewielkie a pracodawca nie moze Cie palcem tknac za to ze do niego nalezysz. Pozdrawiam . . . ------------------------- Mercia FM 97,0 FM Coventry 102,9 FM B'ham www.merciafm.co.uk BROADBAND --------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: zwiazki zawodowe IP: *.server.ntli.net 11.10.06, 00:47 Czy ktoś może podać jakieś wskazówki jak się zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz2006 Re: zwiazki zawodowe 11.10.06, 01:04 wiekszosc branz ma wlasne zwiazki, wiec zalezy w jakim zawodzie pracujesz, jesli jako npl kreslarz niewielki pozytek z nalezenia do zwiazku zawodowego nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: zwiazki zawodowe 11.10.06, 01:07 poszukaj tu www.tuc.org.uk/tuc/unions_main.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
technik888 Re: zwiazki zawodowe 22.12.13, 16:05 Zapisywac sie do oszustow po co-oni umieja tylko oszukiwac Gość portalu: walesa napisał(a): > Prosze o podpowiedz, czy warto zapisywac sie do zwiazkow zawodowych w Angli. > Jak na to patrza pracodawcy, co mozna zyskac, a co stracic? Z gory dziekuje i > pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: zwiazki zawodowe 22.12.13, 17:47 I tylko siedem lat ci zajelo, zeby odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
technik888 Re: zwiazki zawodowe 25.12.13, 20:28 Wiem siedem lat to trwa jak walcze z oszustami ze zwiazkow zawodowych glasscraft napisała: > I tylko siedem lat ci zajelo, zeby odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
minirolls Uwazajcie na UNISON 25.06.14, 13:20 Witam chcialam Was wszystkich przestrzec przed zwiazkami Unison!!!!! Zwiazki ktore wspolpracuja z pracodawca-NIE z pracownikiem!!!! Reprezentanci zostawiaja na 24 godziny przed spotkaniem pracownika na lodzie!!!! Zadnego szkolenia w tematach bulling I dyskryminacji. BARDZO Was prosze UWAZAJCIE na UNISON. Jesli macie mozliwosc to zmiencie zwiazki!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
technik888 Oszusci zwiazkowi 05.04.15, 01:04 polscott24.com/dlaczego-bede-glosowac-na-janusza-korwina-mikke-jkm-na-prezydenta-r-p-w-maju-2015/ Odpowiedz Link Zgłoś