Dodaj do ulubionych

pytanko - pierwszy telefon

IP: *.chello.pl 11.10.06, 19:07
czego pytają na pierwszej rozmowie przez telefon po tym jak sie wysle CV ??
Czy tylko mowia ze dostali nasze CV czy cos jeszcze ?? napewno gdzies to było
ale bardzo prosze jeszcze raz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Re: pytanko - pierwszy telefon IP: 89.241.147.* 11.10.06, 19:46
      miałaś rację - było!
      poszukaj
      • Gość: kiciek Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:13
        jejku ale czy faktycznie nie możesz mi nikt tego napisać ? bo czytalam ze chca
        sprawdzic angielski no ale jakie pytania zadaja ??
        • Gość: 1spag Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 11.10.06, 20:23
          moze ale to byloby za latwe,
          skoro czytalas ze chca
          > sprawdzic angielski, to powinnas dalej isc tym tropem i poszukac glebiej w forum
          owocnych poszukiwan
    • Gość: kiciek Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:27
      oczekuję odpowiedzi a nie krytyki i jezeli ktos ma tutaj mi pisac zebym
      sprawdzila to niech lepiej tego nie robi bo po co...a zreszta jak sie wysilacie
      zeby mi pisac zebym lepiej sobie sama szukala to moglibyscie mi odpowiedziec na
      pytanie i tyle...bez zbednych gadek...
      • Gość: 1spag Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 11.10.06, 20:36
        kicek
        a nie latwiej wziasc telefon i wykrecic
        0 801 33 11 00 i samemu sie przekonac?
        • Gość: kiciek Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:39
          prosilam bez komentarzy tylko normalna odpowiedz... :(((
        • Gość: goscj Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.futuro.pl 11.10.06, 21:15
          uwazaj bo urazisz godnosc osobista "pytona" :)
    • Gość: e-vil Re: pytanko - pierwszy telefon IP: 89.241.147.* 11.10.06, 20:55
      tescouk.9.forumer.com/index.php?showtopic=28
      zobacz tu i nie dziękuj :P
      • kinita Re: pytanko - pierwszy telefon 12.10.06, 10:32
        Podziwiam Twoja cierpliwość e-vil... Mnie już ręce opadają, moderator powinien
        wycinać powtarzające się pytania :)
        • Gość: kiciek Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.chello.pl 12.10.06, 10:48
          niemozliwe...ręcę opadają...teraz sie nie dziwie ze wszyscy mowia ze w Anglii
          Polak Polakowi jest wilkiem jak odpowiedz na jedno małe pytanie jest problemem
          światowym... :(
          • Gość: 1spag Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 12.10.06, 11:19
            kiciek

rozwijasz sie widze , a odpowiedzi na wszystko juz znalazles? 8P
            porownalbym to forum raczej jako bar samoobslugowy, niz fast food.
            Prawie wszystkie informacje masz podane, wystarczy tylko troche czasu, a
            znajdziesz odpowiedzi, zamiast oczekiwac, ze ktos ci odpowie po raz tysieczny to
            samo wprowadzajac wieksze zamieszanie.
          • kinita Re: pytanko - pierwszy telefon 12.10.06, 12:14
            Kiciek, jeszcze nie wyjechałam :)i tak jak Ciebie wiele rzeczy mnie interesuje
            na temat pracy w Tesco, co nie znaczy, że na każdy temat typu "jakie mieliście
            pytania", trzeba zakładać wątek. I naprawdę gratuluję cierpliwości tym, którzy
            na takie pytania odpowiadają, zamiast wyspać się porządnie po pracy.
            • Gość: kiciek Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.chello.pl 12.10.06, 18:14
              ale ja nikogo nie zmuszam do odpowiedzi...a jesli juz ktos odpowiada to lepiej
              na temat albo wogole...chyba mam racje co nie ;)
              • Gość: e-vil Re: pytanko - pierwszy telefon IP: 89.241.155.* 12.10.06, 20:34
                kiciek,
                ja rozumiem, że forum jest obszerne, że jest chaos (głównie przez powtarzające
                się pytania) i natłok informacji, ale naprawdę warto poszukać - przy okazji
                możesz dowiedzieć się innych rzeczy.

Pytania typu jak wygląda rekrutacja, ile można zarobić, ile się wydaje na życie
                itp itd to standardowe pytania nowych forumowiczów.. większość z nas odpowiada
                na nie poraz setny. Nie ma tutaj żadnej złośliwości z naszej strony, że odsyłamy
                Cię do 'szukaja', więc nie wyskakuj nawet z hasłem, że 'polak polakowi wilkiem',
                bo nikt Ci krzywdy nie robi.. a uwierz mi - im większą zaradnością się
                wykazujesz, tym łatwiej Ci będzie w życiu.

Nie uznaję też argumentów, że nie masz czasu się przez to przebijać itp. bo
                jeśli zależy Ci na pracy i na wyjeździe - to właśnie czas na to powinnaś
                poświęcić - a im więcej informacji uzyskasz, tym lepiej.. To forum to kopalnia
                wiedzy dla osób, które chcą wyjechać. Proszę skorzystajcie z naszego
                doświadczenia, bo w końcu my tu piszemy z własnej woli, aby pomóc takim osobom
                jak Ty.

Nie odbieraj też tego postu jako atak, bo nie jesteś pierwszą ani ostatnią
                osobą, która zadaje takie pytanie.

--
                tescouk.forumer.com
                • Gość: kiciek Re: pytanko - pierwszy telefon IP: *.chello.pl 12.10.06, 21:42
                  ok masz rację, może faktycznie przesadziłam...chciałam gotowca i tyle,ale juz
                  sama zgłupiałam z tego wszystkiego...ja i mój chłopak będziemy wysyłac CV w
                  poniedziałek i bardzo chcielibyśmy się dostać...siedzę na tym forum już dosyć
                  długo...czytam i przygotowuję odpowiedzi na te pytania, które były w linku
                  podanym przez Ciebie...zaczynam się na serio stresować bo zalezy nam na tym
                  byśmy się dostali...wiadomo że tesco to na początek...na rok może dwa...trzeba
                  sie przecież czegoś złapać...
                  • Gość: Autor Re: pytanko - pierwszy telefon IP: 89.241.114.* 14.10.06, 01:02
                    >ja i mój chłopak będziemy wysyłac CV w
                    > poniedziałek i bardzo chcielibyśmy się dostać...siedzę na tym forum już dosyć
                    > długo...czytam i przygotowuję odpowiedzi na te pytania, które były w linku
                    > podanym przez Ciebie...zaczynam się na serio stresować bo zalezy nam na tym
                    > byśmy się dostali...wiadomo że tesco to na początek...na rok może dwa...trzeba
                    > sie przecież czegoś złapać...

Nie wiem ludzie, ale większość z was strasznie panikuje. K**wa, praca w Tesco to
                    nie jest fizyka jądrowa, to jest praca dla debili tak naprawdę. To jest po
                    prostu wyłożenie towaru na półkę. Ja nie rozumiem, jak ktoś o nawet niskiej
                    inteligencji nie mógłby się dostać. Mówicie trochę po angielsku? Macie trochę
                    jaj? To przestańcie czytać to forum, zadawać te same bzdurne pytania po raz
                    setny i idźcie spotkać się z przyjaciółmi, bo jak wyemigrujecie, to bedzie wam
                    tego brakowało. Z żadnego forum, choćby nawet najbardziej kompetentnego i
                    przyjaznego nie wyczytacie ani nie dowiecie sie jak to będzie w waszym
                    przypadku, bo każdy jest inny. Jedni są zachwyceni, inni wprost przeciwnie. Więc
                    zamiast się pocić i stresować idźcie na piwo ludzie!!!!!! Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka