Dodaj do ulubionych

Zaproszenie na kawę

IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 16:38
Gdzie można wypić z kimś dobrą kawę w naszym mieście? Że w domu taniej, to wiem, ale jeśli chcę na tę kawę wyjść i trochę przepłacić, to gdzie warto? Proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 18:46
      proponowałabym Panoramę.
      • Gość: Frank-N-Further Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 23:01
        Doskonale! Trzeba będzie się tam wybrać. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)
        • Gość: xxx Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 23:12
          Jakis Hotel, czy Korona, czy np. ten na Kolbego, nazwy nie pamietam.
          • Gość: a Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 08:04
            Ja swego czasu pyszna nie kawę a górąca czekolade piłam w SanMarino. Mają też fajne owocowe koktajle
      • Gość: gość Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 18:11
        Do baru "Kryzys"
    • Gość: Frank-N-Further Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 16:30
      Dziękuję wszystkim za sugestie. Udało nam się przetestować trzy miejsca. Dwa z nich nie przypadły nam do gustu (z powodu olewającej nas programowo obsługi i ogłuszającej "muzyki"). Pyszna i niedroga okazała się jednak kawa w "Baronie". Jako klient muszę przyznać, że lokal trzyma poziom - jest bardzo miło, aż chce się przyjść na filiżankę espresso :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka