Gość: Frank-N-Further IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 16:38 Gdzie można wypić z kimś dobrą kawę w naszym mieście? Że w domu taniej, to wiem, ale jeśli chcę na tę kawę wyjść i trochę przepłacić, to gdzie warto? Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 18:46 proponowałabym Panoramę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank-N-Further Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 23:01 Doskonale! Trzeba będzie się tam wybrać. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 23:12 Jakis Hotel, czy Korona, czy np. ten na Kolbego, nazwy nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 08:04 Ja swego czasu pyszna nie kawę a górąca czekolade piłam w SanMarino. Mają też fajne owocowe koktajle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 18:11 Do baru "Kryzys" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank-N-Further Re: Zaproszenie na kawę IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 16:30 Dziękuję wszystkim za sugestie. Udało nam się przetestować trzy miejsca. Dwa z nich nie przypadły nam do gustu (z powodu olewającej nas programowo obsługi i ogłuszającej "muzyki"). Pyszna i niedroga okazała się jednak kawa w "Baronie". Jako klient muszę przyznać, że lokal trzyma poziom - jest bardzo miło, aż chce się przyjść na filiżankę espresso :D Odpowiedz Link Zgłoś