sadbuttru3 21.10.06, 08:57 Legalne w UK czy wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: antyradary IP: *.ipt.aol.com 21.10.06, 09:48 a moze bys jezdzil prawidlowo trollu? kombinatorstwo zostaw w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: antyradary IP: *.server.ntli.net 21.10.06, 12:28 Zbędne. Wystarczy kupić mapę na której są zaznaczone speed cameras. Wiele modeli nawigacji satelitarnej ma opcję ostrzegania o zbliżaniu się do kamery. A poza tym to one są dobrze oznakowane i na dodatek pomalowane na żółto żeby je było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
sadbuttru3 Re: antyradary 21.10.06, 19:30 dzięki, wydawało mi się, że już na ebayu przeczytałem o tym ale chciałem się upewnić. Ostatnio do nowego zakupu przekonał mnie widok pana w żółtym autku z małym stoliczkiem przy drodze, który zajmował się robieniem zdjęć- bynajmniej nie fotograf. -a moze bys jezdzil prawidlowo trollu?- Ależ ja cały czas jeżdze prawidłowo- lewą stroną i do przodu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś