23.10.06, 14:10

Nagle moj mozg wykonal pewna operacja archiwalna i mi sie przypomnialo i ....
znalazlem cos bardzo ciekawego cos o Zenonie.

www.smog.pl/wideo/4128/piosenka_o_zenku_z%C5%82odzieju/
Cierpliwosci, moze sie troszke dluzej ladowac

Nothing personal ;>
Obserwuj wątek
    • kerryman Re: O Zenonie 23.10.06, 14:49
      mi tam zenek wyglada na krotkodystansowca. powkurza troche tutaj, potem pojdzie
      powkurzac gdzie indziej. pamietasz kolesia o nicku "walesa" z jego fanatycznymi
      antybalcerowiczowymi watkami? momentami az myslalem ze wszedlem na zle forum. tu
      watek o balcerowiczu, tam watek o balcerowiczu :) ale jakos mu sie znudzilo.
      zenka trzeba potraktowac zbiorowym ignorem, zablokowac mu kilka kont i juz.
      tylko peat widze ze chyba na wakacjach.
      • korkix78 Re: O Zenonie 23.10.06, 14:55

Wiesz, wydaje mi sie ze peat robi to i tamto.

Bywalo ze widzialem watek, ktory po paru minutach znikal - i naprawde znikal
        slusznie.

A to pewnie tylko czesc tych ktore nietrudno przeoczyc, o ile nie odswieza sie
        forum co 5 minut.

A co do Zenka ja tylko tak z tym linkiem, dla informacji, dla chcacych poznac
        go blizej :P
        • zenon.zawada Re: O Zenonie 23.10.06, 15:31
          to nie jest tak.
          Ja na tym forum mam kontrakt do 31.10, potem idę na forum Kobieta/feminizm i
          atakuje feministki (mam już gotowe wątki, min. dlaczego Kopernik musiał być
          mężczyzną, liczba Noblistów - kobiet, itp.), potem forum Polonia i pytania do
          tych z USA typu: "wasze sukcesy życiowe; 1.lot do USA i wiza turystyczna,
          2.praca na "domkach" przy sprzątaniu , 3. 1000 zimnych hot-dogów(ale
          prawdziwych, amerykańskich) na GreenPoincie" , itd.

Chodzi też o czas, gdybym miał go więcej...Przeciez oprócz emigrantów, też są
          inni poszkodowani przez los, którym można pomóc...

Ważne , żeby być profesjonalnym trollem , a tylko praktyka czyni mistrza.
          Uważam , że dobry, profesjonalny trolling to przyszłość internetu i w tym
          kierunku chciałbym się rozwijać.

a może wy chcecie mi pomóc, to jak... POMOŻECIE?!!!
          • Gość: MI5 Re: O Zenonie IP: *.claimtracker.com 23.10.06, 15:46
            haha. To dobre bylo :)
          • bigbadelectriccow Re: O Zenonie 23.10.06, 17:10
            zenon.zawada napisał:

> to nie jest tak.
            > Ja na tym forum mam kontrakt do 31.10, potem idę na forum Kobieta/feminizm i
            > atakuje feministki (mam już gotowe wątki, min. dlaczego Kopernik musiał być
            > mężczyzną, liczba Noblistów - kobiet, itp.),

A ja tam Zenka lubie. Porzadne forum powinno miec swojego blazna. Weselej jest. A co do noblistow, to proponuje ci Zenek znalezc jakies forum antysemickie i sie tam pytac dlaczego co piaty noblista jest Zydem.

www.bibletopics.com/biblestudy/147.htm
            Mysle ze tam to dopiero znajdziesz pole do popisywania sie swoim poczuciem humoru ;)))
            • Gość: piracik Re: O Zenonie IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 23.10.06, 17:18
              > Porzadne forum powinno miec swojego blazna. Weselej jest.

wiesz, jak wchodzisz na forum, żeby sobie pogaworzyć, to faktycznie idiota
              którego przekaz graniczy z bełkotem może wydawać się zabawny.
              Natomiast jeżeli szukasz informacji lub pomocy to zabawne wydaje ci się tylko
              to, ze komuś życia nie szkoda na tego typu produkcje.

Ja jednak po cichu wierzę, że to ciąg dalszy dyskusji o konieczności logowania.
          • ghrom Re: O Zenonie 23.10.06, 22:45
            LOL. A idzie z tego wyzyc? ;]
      • misjonarz_prostytutek Re: O Zenonie 23.10.06, 16:44
        Kerryman, obciagles Balcerowiczowi, hehehe.
        "ale jakos mu sie znudzilo"-wydaje ci sie. Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz
        zajmowanie sie durniami z platformy obywatelskiej, ktorzy daja dupy ubekom i
        zlodziejom tak jak ty.
        • kerryman Re: O Zenonie 23.10.06, 17:50
          nie potrafie sobie wyobrazic coz takiego mozesz robic - ciekawszego niz
          wypisywanie swoich chorych bredni na tym forum.
          • misjonarz_prostytutek Re: O Zenonie 23.10.06, 18:29
            Masz racje, tylko takie osobniki jak ty, corky i xiv maja zawsze calkowita
            i "najwyzsza" racje i potezna inteligencje, reszta to smieci, gratuluje
            myslenia ala "Przekrety Oszukancze". Zaloze sie, ze masz portrety swoich
            mocodawcow psa Balcerowicza, durnia Rokity i przekretacza Tuska, nad swoim
            lozkiem. Jedynie pogratulowac, smieciu, co obisz na wyspach jak te cwe..le
            rzadzily przez 16 lat i w Polsce tak dobrze jest?
            • kerryman Re: O Zenonie 23.10.06, 19:02
              no wiec banda typu kerryman, korkix czy xiv - zwroc uwage ze ta nasza banda
              czasami ludziom chce pomoc i pomaga, w przeciwienstwie do takich cieciow jak
              ty, cieciu.
              • misjonarz_prostytutek Re: O Zenonie 23.10.06, 21:13
                Pomagacie.... ;) Cos w stylu "Madry i madrzejszy radzi", hehehe. A ty
                sprtytnie zmieniasz temat, nie odpowiadajac na niewygodne pytania. Tak
                postepuja twoi polityczni mocodawcy z "Przekretow Oszukanczych". Balcerowicz
                jest na szczytach wladzy od jesieni 1989r nawet za SLD, dlaczego wyjechales z
                kraju dobrobytu jak tak dobrze bylo, a twoj guru rzadzil i bedzie rzadzil az do
                stycznia 2007 (i oby nigdy wiecej)? Ja juz wole Giertycha ze "Smokiem
                Wawelskim" i "Neandertalczykami wsrod nas" niz miec do czycznienia z banda
                karierowiczow i zlodzieji z PO i UW czy jak ta partia kanapowa sie teraz nazywa
                • Gość: palejo Re: O Zenonie IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 22:37
                  Ale sie dalem nabrac. Myslalem, ze misjonarz_prostytutek to zabawny nick. A to
                  jego zawod.
                • bigbadelectriccow Re: O Zenonie 23.10.06, 23:03
                  misjonarz_prostytutek napisała:

> postepuja twoi polityczni mocodawcy z "Przekretow Oszukanczych". Balcerowicz
                  > jest na szczytach wladzy od jesieni 1989r nawet za SLD, dlaczego wyjechales z
                  > kraju dobrobytu jak tak dobrze bylo, a twoj guru rzadzil i bedzie rzadzil az do
                  >
                  > stycznia 2007 (i oby nigdy wiecej)? Ja juz wole Giertycha ze "Smokiem
                  > Wawelskim" i "Neandertalczykami wsrod nas" niz miec do czycznienia z banda
                  > karierowiczow i zlodzieji z PO i UW czy jak ta partia kanapowa sie teraz nazywa

Balcerowicza, to, za przeproszeniem, powinnismy wszyscy po nogach calowac i pomniki mu stawiac. Bez niego i jego reform to bys mial w Polsce g..wno a nie Unie Europejska i pozwolenie na legalna prace w UK czy Irlandii. Kawalka o Gietychach to nawet komentowal nie bede bo nie warto.

Pomysl nad tym jak mnie teraz efektywnie obrazic bo epitety typu "przydupas Balcerowicza" potraktuje jako komplement.
                  • misjonarz_prostytutek Re: O Zenonie 24.10.06, 05:17
                    Z borokami (po ekonomicznych szkołach teatralnych, albo z osobami bez
                    wyksztalcenia) polemizowac nie bede, chcesz to sobie caluj tego robaka. Nie
                    wiem co ma wspolnego Balcerowicz z UE (a szczegolnie z pozwoleniami na prace w
                    UK czy Irlandii), chyba ze to, ze nie wykonuje i nie wspiera interesow polskich
                    tylko zagraniczne na terenie Polski np. niemieckie czy brytyjskie. A UE w
                    obecnym ksztalcie to rzeczywiscie gowno, to juz nie ekskluzywny klub tak jakim
                    bylo EWG czy UE zaraz po 1992 i podpisaniu traktatu w Mastricht. Niemcy juz nie
                    sa taka potega jaka wtedy stanowili. Jakos Norwegom i Szwajcarom do UE sie nie
                    spieszy. A UK, Szwecji czy Danii do strefy Euro!!
                    Rumunii i Bulgarzy dolanczaja od stycznia i to bez Balcerowicza
                    Za to Balcerowiczowi zawdzieczami bezrobocie ok 15%, podzial Polski na Polske A
                    i Polske B, biedna sciane wschodnia, afery gospodarcze, zlodziejska
                    prywatyzacje, pauperyzacje spoleczenstwa i stale wykluczenie pewnych grup
                    spolecznych, uwlaszczenie nomenklatury PZPR, 1.5mln ludzi pracujacych zagranica
                    (a nie w Polsce) i no i to co czego Ghrom nie znosi "Sozialhilfe" powstala z
                    tzw. "kuroniowki"
                    Naprawde trzeba byc slepym, albo glupim zeby tego nie widziec
                    • ghrom Re: O Zenonie 24.10.06, 23:37
                      Widac to i owszem, ale czy rzeczywiscie zawdzieczamy to Balcerowiczowi - dyskutowalne. Na twoim
                      miejscu, gdybym mial sobie znalezc pojedynczy obiekt nienawisci odpowiedzialny za cale zlo po-
                      PRLowskie, wybralbym Michnika.
                      • misjonarz_prostytutek Re: O Zenonie 25.10.06, 03:33
                        Michnik swoja droga to smieszny czlowieczek o moralnosci Kalego. Jak on
                        nagrywal to bylo swietne, a jak jego nagrali skad czerpie informacje to juz
                        beee, hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka