Gość: koza IP: *.chello.pl 05.11.06, 20:58 kto wysyłał wniose wrs do home office wraz ze starym dowodem osobisty ? czy można wyslać ksero dowodu albo paszportu ? bo boję się że mój paszport zginie...prosze o odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: home office IP: *.chello.pl 05.11.06, 21:22 prosze o odpowiedz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jawlondynie Nie zginie. 06.11.06, 01:03 To bezpieczniejsze niz jedzenie czipsow - wiec wysylaj i nic sie nie martw. Piotrek ------===========------ Bez pracy nie ma kolaczy www.jawlondynie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: home office 05.11.06, 21:23 Dlaczego mialby zginac? Tysiace ludzi wysylalo przed toba i nic im nie zginelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: home office IP: *.chello.pl 05.11.06, 21:28 to mogę wysłac stary dowód ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jawlondynie Wysylaj 06.11.06, 01:04 O nic sie nie boj. Nie slyszalem i orzypadku, zeby wzieli na kogos lewy kredyt :) Piotrek ------===========------ Bez pracy nie ma kolaczy www.jawlondynie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: home office 06.11.06, 02:13 Nie, z tego co wiem nie mozesz, nie bedzie on honorowany. Trzeba bylo przed wyjazdemwyrobic sobie nowy. Tez sie balem wyslac paszport :) obra rada (zreszta chyba przytoczona na stronce Ghroma) - nie skap na poczte - poslij 1st class registered i wiesz, ze na anstepny dzien przesylka jest na miejscu. Kosztuje (ok 4£ o ile pamietam) ale jest 100% pewnosci. Chyba ze gdzies na trasie inwazja myszy nastapi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aznar33 Re: home office 06.11.06, 11:08 > Nie, z tego co wiem nie mozesz, nie bedzie on honorowany. Ja wysłałem stary dowód rok temu i nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś