Dodaj do ulubionych

Manchester czy Londyn ??

19.11.06, 12:21
Sluchajcie co wybrac zaludniony pelen polakow Londyn czy Manchester.
Chce tesh dodac ze i tu i tu mam znajomych ktorzy moga pomoc w ogarnieciu na
poczatku wszystkiego??

Chcialbym wyleciec w grudniu lub na poczatku stycznie(tansze bilety w styczniu
ale jesli bedzie warto to w grudniu)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mwaruwari Re: Manchester czy Londyn ?? IP: *.autocom.pl 19.11.06, 14:25
      > Sluchajcie co wybrac zaludniony pelen polakow Londyn czy Manchester.

Czyżby Manchester był wolny od Polaków ??? W którą stronę bym nie pomyślał nie
      jestem sobie w stanie tego wyobrazic.
      • lechjaroslaw Re: Manchester czy Londyn ?? 19.11.06, 16:33
        Yloczny,czy nie,ja zwolnilem jedno miejsce.Dokladnie w Stockport.Powodzenia.
        • lechjaroslaw Re: Manchester czy Londyn ?? 19.11.06, 16:34
          Mialo byc oczywiscie "zatloczony"
          • Gość: Ridick26 Re: Manchester czy Londyn ?? IP: *.stargard.mm.pl 19.11.06, 22:07
            Chodzi mi o to gdzie jest lepiej szukac??London czy MU?? :")
            jestem zdecydowany i na to i na to :)
            • Gość: Ridick26 Re: Manchester czy Londyn ?? IP: 217.153.6.* 20.11.06, 14:52
              Czy ktos mi podpowie,pomoze ??
              • Gość: piracik Re: Manchester czy Londyn ?? IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 20.11.06, 15:01
                Parę faktów : Londyn ma wyższą stopę bezrobocia niż reszta UK. 5 z 10
                najbiedniejszych boroughs w Uk znajdują się w Londynie. Jest to miasto, gdzie
                minimalną kwotą przetrwania jest 7 funtów a minimalną pensją jest jakże
                słowiańsko brzmiące 5.35/h.
                Jednocześnie Londyn jest jedynym chyba na świecie miejscem gdzie pracując dla
                kogoś można zarobić grubo ponad 1 mln funtów w jeden rok. Gdzie impreza trwa
                24h/dobę 7 dni w tygodniu.
                ale każdy ma równe szanse, nie podałeś co chciałbyś robić itd itp. Jak jesteś
                bankierem albo dj-em to wal do londynu. Jak nie to pomyśl i o innych opcjach.
                • Gość: Ridick26 Re: Manchester czy Londyn ?? IP: 217.153.6.* 20.11.06, 16:36
                  Ogolnie mam wyksztalcenie informatyczne i pracuje w firmie komputerowej(obsluga
                  firm i kl indywidualnych)

Nie mam wielkich wymagan na poczatek,moge podjac sie kazdej pracy i wiadomo z
                  biegiem czasu piac sie wyzej i szukac czegos w moim fachu.
            • worm83 Re: Manchester czy Londyn ?? 20.11.06, 15:05
              Gość portalu: Ridick26 napisał(a):

> Chodzi mi o to gdzie jest lepiej szukac??London czy MU?? :")

MU? manchester united? na stadionie chcesz mieszkac?
              ps w man tez jest mnostwo polakow.
              • Gość: piracik Re: Manchester czy Londyn ?? IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 20.11.06, 15:08
                W islandii jest mało polaków. i w grenlandii. jak ktoś cierpi na mizantropię to
                wymarzone miejscówki.
                • Gość: eno Re: Manchester czy Londyn ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:57
                  w islandii to już całkiem sporo, jak na taką małą wyspę:)
                  • Gość: sebek123 Re: Manchester czy Londyn ?? IP: *.ipt.aol.com 20.11.06, 22:15
                    szczerze wybierz Manchester. Mieszkalem n apoludniu angli Reading . teraz
                    mieszkam w okolicach manchesteru wg mnie jest duzo lepiej nie tylko pod
                    wzgledem pracy ale sama mentalnosc ludzi jest inna. podejscie do
                    pracowanikow ... moze akurat ja tak trafilem ale moi znajomi mowia podobnie.
                    dobra rada szukaj pracy tam gdzie nie ma Polakow. smutne ale niestety prawdziwe
                    • Gość: Ridick26 Re: Manchester czy Londyn ?? IP: 217.153.6.* 21.11.06, 10:47
                      Dzieki bardzo za podpowiedz,jestes kolejna osoba ktora radzi mi podobnie czyli
                      Manchester.Teraz trzeba dzialac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka