Dodaj do ulubionych

praca w hotelu - pytanie

26.11.06, 20:12
Witam,

Chcialabym popracowac przez 3-4 miesiace w hotelu w UK, gdyz potrzebuje troche czasu na oswojenie i osluchanie sie z brytyjskim akcentem. Zalezy mi, aby to byla praca z zakwaterowaniem, dlatego mam pytanie: w jakiego rodzaju hotelach oferuje sie zamieszkanie pracownikom? Czy warto chodzic i pytac np. po 4 gwiazdkowych hotelach czy obnizyc poprzeczke i zajac sie 2 i 3 gwiazkowymi? Czy moze lepiej szukac pracy w pensjonatach? Jezeli ktos kiedys pracowal w hotelu i orientuje sie, jak to jest z zakwaterowaniem, bylabym wdzieczna za podpowiedz..

Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • Gość: puupa Re: praca w hotelu - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:28
      upppp
    • Gość: maro Re: praca w hotelu - pytanie IP: 82.195.106.* 25.02.07, 13:48
      na pewno nie masz co szukac tego rodzaju pracy w duzych hotelach. one w
      zdecydowanej wiekszosci nie oferuja zakwaterowania. sa oczywiscie male wyjatki.
      ilosc gwiazdek nie ma znaczenia. kryterium szukania powinno byc dla ciebie ilosc
      pokoi w hotelu a nie gwiazdek. spora czesc malych hoteli oferuje zakwaterowanie.
      szukaj wiec w ogloszeniach oferty "live in position" to wlasnie oznacza prace +
      zakwaterowanie.
      wejdz na gumtree.com, wybierz miasto i wpisz w wyszukiwarce living in lub live in.

• izabelaxxx Re: praca w hotelu - pytanie 25.02.07, 19:05
        Ja pracowalam w 3 -gwiazdkowym z zakwaterowaniem Potwierdzam nie liczy sie
        ilosc gwiazdek a wielkosc hotelu albo jego lokalizacja. jak jakis jest nad
        odludziu to czasami maj zakwaterowanie. Dzwon do nich bo latem czesto sa
        potrzebne dodatkowe osoby i moga cos dla ciebie znalezc.Powodzenia
    • Gość: Ola Re: praca w hotelu - pytanie IP: *.malbork.mm.pl 25.02.07, 22:00
      moja siostra pracuje w hotelu 5 gwiazdkowym ale za mieszkuje w KENMER i musi
      do pracy dojezdzac, zakwaterowania tam niema.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka