03.12.06, 15:29
moj maz dostal propozycje pracy w angli jako pakowacz za 7 funtów czy ktos wie czy to jest legalne i czy niejest to sciema
Obserwuj wątek
    • lol21ndm Re: praca 03.12.06, 22:04
      Nie piszesz w ktorej czesci Anglii, i czy przez agencje. Ale powiem Ci, ze u
      mnie w okolicy (SW) tak mniej wiecej wlasnie placa za prace pakowacza; z tym,
      ze wliczone w to sa dodatki za prace zmianowa i jest to praca nie przez
      agencje... Jak placa w innych czesciach kraju to nie wiem...
    • rzymianie1 Re: praca 01.01.07, 23:13
      Jadziu Ty faktycznie jesteś tak głupia , czy po prostu tak szybka że sznurówki za tobą zostają??? Jak można zadać tak głupie pytanie??
      • fischer3 Re: praca 01.01.07, 23:31
        rzymianie1 napisał:

> Jadziu Ty faktycznie jesteś tak głupia , czy po prostu tak szybka że
        sznurówki
        > za tobą zostają??? Jak można zadać tak głupie pytanie??

Kazdy zadaje takie pytanie na jakie szuka odpowiedzi i nie swiadczy to wcale o
        jego poziomie inteligencji, a z drugiej strony Twoja zlosliwosc jest chyba
        spowodowana zazdroscia o stawke bo innego wytlumaczenia nie ma....Pozdrawiam.
        • rzymianie1 Re: praca 15.01.07, 00:40
          fischer3 napisał:

> rzymianie1 napisał:
          >
          > > Jadziu Ty faktycznie jesteś tak głupia , czy po prostu tak szybka że
          > sznurówki
          > > za tobą zostają??? Jak można zadać tak głupie pytanie??
          >
          >
          > Kazdy zadaje takie pytanie na jakie szuka odpowiedzi i nie swiadczy to wcale o
          > jego poziomie inteligencji, a z drugiej strony Twoja zlosliwosc jest chyba
          > spowodowana zazdroscia o stawke bo innego wytlumaczenia nie ma....Pozdrawiam.

Wiec może Ty wyjaśnij mi sens tego pytania , bo za cholerę nie rozumię o co ta kobieta chciała zapytać.
          • fischer3 Re: praca 16.01.07, 00:43
            Witam

Dla mnie jest to normalne jezeli ktos orientuje sie jakie sa najnizsze stawki
            dla polakow jadacych do pracy za granice i jezeli ktos otzrymuje oferte z duza
            stawka ( w tym przypadku 7/h) pojawia sie tez podejzenie ze moze to byc tzw
            przyneta dla ludzi ktorzy naprawde potrzebuja pieniedzy ale pozostaje jescze w
            nich odrobina zdrowego rozsadku i z ostroznosci wola sie zapytac niz
            rozczarowac sie na miejscu. Kobiety takie sa....lubia duzo wiedziec...i bardzo
            dobrze bo dzieki temu sa bardzo ciekawe..:))Pozdrawiam
      • ewapolka Re: praca 03.01.07, 11:34
        A ja mysle ze jadzia chciala zapytac : " czy to jest REALNE" ale pomylila sie i
        napisala legalne ha ha ha ha ha ha ale te sznurowki to Ci sie udaly bu cha
        cha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka