Dodaj do ulubionych

Bilety i ich ceny

11.12.06, 16:28
Czy cena biletu 400zł jest ceną wygórowaną, bez względu na to w której części Anglii wylądujemy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rick Re: Bilety i ich ceny IP: *.range86-142.btcentralplus.com 11.12.06, 18:09
      oczywiscie ze tak ,poniewaz ktos musi zarobic na tym ,dzis mozna kupic bilet w
      2 strony za 180 zl max no ale ... wiadomo o co chodzi i tak samo w uk jest z
      mieszkniami ktos na tym zbija kokosy ...hmmm ciekawe kto???
      • Gość: johny rambo Re: Bilety i ich ceny IP: 213.199.192.* 11.12.06, 18:16
        Może ktoś się musi za to wziąć? Nie można tego faktu nagłośnić np. w prasie? polskiej oczywiście.
        • Gość: goscj Re: Bilety i ich ceny IP: 81.219.87.* 11.12.06, 22:46
          trzeba miec wielkiego farta zeby trafic na bilety w 2 strony za 180 PLN .
          A w koncu nikt nie kaze jechac do TESCO w UK. mozna protestowac w Polsce za
          zasilek albo bez. 400 PLN to pewnie srednia cena bo bilety dochodza do 1100 w 2
          strony jak chcesz z dnia na dzien kupic, jak nie znajda chetnych na jakis termin
          to bilety przepadaja albo koszt zmiany daty dochodzi a w koncu 400 to tylko70
          GBP, no i mozna pojechac tanio ale bez zapewnionej pracy!! co lepsze???
          • Gość: si si kecz Re: Bilety i ich ceny IP: 213.199.192.* 12.12.06, 14:39
            Bilety ok ale można się zainteresować a raczej kogoś wpływowego tymi mieszkaniami i CRM? Warto walczyć o swoje.
      • Gość: Miri Re: Bilety i ich ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:43
        > oczywiscie ze tak ,poniewaz ktos musi zarobic na tym ,dzis mozna kupic bilet
        w
        > 2 strony za 180 zl max
        Tak + dolicz sobie oplaty lotniskowe, taxy, i inne oplaty niezalezne od lini
        lotniczych min. 90PLN one way- cos sciemniesz albo nigdy nie byles nawet na
        lotnisku koles- ha ha ha
    • Gość: gro Re: Bilety i ich ceny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.12.06, 19:17
      imho cena jest ok, ja łącznie zapłaciłem na "dzień dobry" 560 pln (czyli circa
      100 ft) i już dawno mam je odrobione.
      mieszkam w crm-hausie i niby troche boli 6 dych na tydzień, ale z drugiej strony
      wolałem tę opcję dającą początkowy komfort niż opcje hostelu. Pewnie, ze zawsze
      chciało by się mieć więcej "w kieszeni", ale z drugiej strony przyjmuję ze póki
      co tyle po prostu płacę i już.

i to wszystko pod warunkiem, że twoje pytanie dotyczy kasy jaką się płaci
      tesco/crm a nie np. za przelot którąś z tanich linii pol-uk, bo tu ceny się
      wachaja od złotówki za bilet (plus podatki, opłaty lotniskowe etc) do jakiś 150
      ft w jedną stronę.
      tak że jak chcesz konkretną odpowiedź, to i zadawaj konkretne pytanie :)

pzdr z południa uk
      • Gość: moze pracownik Re: Bilety i ich ceny IP: *.ghnet.pl 12.12.06, 21:18
        witam,sorki ale podepne sie pod twój post
        Mam pytanie poniewaz zaproponowano mi teraz wyjazd 6 stycznia do batley ale
        tylko z opcja mieszkaniowa,podobna ta "tansza" bo za 60 funtów za tydzien.
        Ile jestes w stanie odłozyc miesiecznie z ta opcja mieszkaniowa,bo troche mnie
        to zastanawia bo miesieczne pensje piszacych tu na forum bez nadgodzin to z tego
        co mówia w tesco to funtów (146g*6ł/h=876ł) to -240 mieszkanie-200 jedzenie i
        bilety to 436 zostaje.ok tyle masz bo jestem ciekaw.bo jezeli tak to jak 500
        odłoze to sie nawet opłaca
      • Gość: moze pracownik sprostowanie IP: *.ghnet.pl 12.12.06, 21:20
        witam,sorki ale podepne sie pod twój post
        Mam pytanie poniewaz zaproponowano mi teraz wyjazd 6 stycznia do batley ale
        tylko z opcja mieszkaniowa,podobna ta "tansza" bo za 60 funtów za tydzien.
        Ile jestes w stanie odłozyc miesiecznie z ta opcja mieszkaniowa,bo troche mnie
        to zastanawia bo miesieczne pensje bez nadgodzin ,z tego co mówia w tesco to
        wychodzi 876 funtów (146g*6ł/h=876ł) to -240 mieszkanie-200 jedzenie i bilety to
        436 zostaje.ok tyle masz bo jestem ciekaw.bo jezeli tak to jak 500 odłoze to sie
        nawet opłaca
        • Gość: moze pracownik - tax IP: *.ghnet.pl 12.12.06, 21:29
          odjac podatek to tak jak myslałem 750 na reke a to juz nie jest zbyt dużo
          miesiecznie-240flat-200food=310 a to juz nie jest zadna rewelacja prosze o odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka