a.r.c.h.i.t.e.c.t Re: dziekuje 14.12.06, 14:07 bylo cudnie kiedys napisze wiecej, teraz musze popracowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architect thx IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 19:20 oj..albo jeszce wiecej.. i wszystko to co wypada.. muzem soane'a st paul okolice canada water millenium dome tower british museum fifteen na westland :) national gallery tate modern south bank-thames path -cudo :))) mosty london bridge london dange..costam - :(( forest hill nothing hill portobello rd squery różne prawdziwa anglię..na przedmiesciach aquarium buckingham poznałam chyba idealnie metro nie rozgryzłam pociągów na london bridge-zawsze ruszają z innego peronu ;) crystal palace westminster abby i cathedral city-ogórek :(- oraz - st helen bishopgate :)) stacje king cross oraz pancras british library kensington gardens oraz serpentine gallery royal albert hall trocadero harrods natural history museum, visctoria@albert.. science.. covent garden.. earls court leicester square chinatown, soho poland street :)) hay's galleria westcliff w essex oraz shoebarryness :)) no i mnostwo innych rzeczy po drodze.. ale zabrakło czasu na ... i wiele innych --------------- bylo suuper powtórze to! malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI5 Re: thx IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.12.06, 19:53 prawdziwa anglię..na przedmiesciach na przedmiesciach Londynu? Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: thx 15.12.06, 01:21 > nie rozgryzłam pociągów na london bridge-zawsze ruszają z innego peronu ;) wierz mi, brytyjskie dworce kolejowe sa prostsze od tabliczki mnozenia (do 10 ;)) poswiecilas im po prostu o jeden dzien za malo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: thx 18.12.06, 03:31 No to zobaczylas sporo. Ciesze sie ze cie sie podobalo (przynajmniej mam nadzieje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architect Re: thx IP: *.acn.waw.pl 18.12.06, 12:55 bylo suuper! na dłuzsza mete, choc tutaj mieszkam w wawce, nie wytrzymałabym tego ruchu, biegu.. ale na jakis czas-z przyjemnoscia.. m Odpowiedz Link Zgłoś