alison201 19.12.06, 17:43 Witam. może ktoś mi może pomóc??? szukam pilnie pracy na budowie (mam papiery stolarza, spawacza, mam doświadczenie w hydraulice no i przy budowie domu) chcę wyjechać po konic stycznia. mam 42 lata. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
worm83 Re: SZUKAM PRACY NA BUDOWIE- ANGLIA!!! 21.12.06, 18:44 alison201 napisała: > Witam. może ktoś mi może pomóc??? szukam pilnie pracy na budowie (mam > papiery stolarza, spawacza, mam doświadczenie w hydraulice no i przy budowie > domu) To ja juz nie wiem o co chodzi. Podobnow Polsce nie ma już takich osób. Jeżeli masz papier EUROspawacza, to idź do pierwszego lepszego pośrednika w Polsce, a stamtąd skierują Cię za granicę do pracy. chcę wyjechać po konic stycznia. mam 42 lata. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
fischer3 Re: SZUKAM PRACY NA BUDOWIE- ANGLIA!!! 02.01.07, 00:00 Witam Andrzej, jak chcesz to podaje adres agencji dla ktorej pracowalem. Agencja kieruje szkot ktory zatrudnia bardzo duzo polakow. Placa na czas nie bylo nigdy problemow z pieniedzmi. Podaje strone internetowa na ktorej znajdziesz adres email lu wypelnij register form. Pozdraweiam P.S. Zapomnialem dodac ze jednym z kierownikow jest polak...:)) www.1stfixrecruitment.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
alison201 Re: SZUKAM PRACY NA BUDOWIE- ANGLIA!!! 03.01.07, 00:48 dzięki bardzo bedę próbował, już wypełniam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś