Dodaj do ulubionych

ryanair ceny

09.01.07, 16:42
wlasnie przegladam ceny lotow do Pl -sierpien i troche jestem zdziwiona :-
((ze tak drogo za przelot tam i spowrotem do rzeszowa musze zaplacic ok
170funtow...zawsze kupujac duzo wczesniej placilam max 70f...myslicie ze ceny
spadna?macie orientacje jak Ryanair ustala ceny?
Obserwuj wątek
    • xiv Re: ryanair ceny 09.01.07, 17:11

cos ich chyba pogielo - 70 funtów w weekend do Wroclawia plus podatki -
      wszystkiego razem 181 funtów (z jedna sztuka bagazu) za jedna osobe
      • xiv Re: ryanair ceny 09.01.07, 17:18

ale jaja - bilet na te same weekendy LOTem z Londynu do Wroclawia (z
        przesiadka, ale tez z jedzonkiem!) kosztuje 135 funtów...

RyanAir - prawdziwie tania linia dla Ciebie!!!

:)))
    • gato.domestico Re: ryanair ceny 09.01.07, 17:23
      no wlasnie...sprawdzilam BA i moge leciec za 100F ale z gatwik i do krakowa...
      gdzie ryanair a gdzie BA? hmmm
      • xiv Re: ryanair ceny 09.01.07, 17:30

Gatwick - Wroclaw z centralwings : 56 GBP - prawie 1/4 ceny RyanAira :)))
      • Gość: ktos Re: ryanair ceny IP: 195.8.190.* 10.01.07, 13:07
        ja bardzo czesto latam Ryanair...po pierwsze sierpien to okres wakacji i w tym
        czasie bilety zawsze sa drozsze jak poza sezonem ....warto jednak codziennie
        sprawdzac na ich stronie jakie sa ceny bo czesto maja cos w ofertach ktore sa
        wazne tylko przez kilka dni ...wiec patrz codziennie ...czasami 2-3 miesiace
        przed planowanym wyjazdem dostaniesz bilet taniej jak 6 miesiecy ..powodzenia !!
        • gato.domestico Re: ryanair ceny 10.01.07, 14:16
          sierpien, wakacje ..zgoda ale 170f 8 miesiecy przed data wylotu???mniej
          placilam kiedy kupowalam z wyprzedzeniem 3 dni :_))
    • Gość: tia Re: ryanair ceny IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 09.01.07, 17:47
      To nic nowego z tymi "tanimi" liniami. Nie raz sprawdzalam z ciekawosci ceny na
      odlegle terminy i zawsze rejsowe linie wychodzily taniej lub podobnie, a nie
      trzeba doplacac, zeby dojechac na odlegle lotnisko i ma sie gwarancje troche
      wieksza, ze odleci sie.
      Polecam BA, tym ktorym pasuje, LOT bardzo rzadko ma lepsze ceny niz BA i tanie
      linie.
      • Gość: Jaro Re: ryanair ceny IP: *.md.uwcm.ac.uk 10.01.07, 13:21
        Z BA, zwlaszcza z Heathrow, to gwarancji na odlot nie ma wiekszej niz z np
        EasyJet z Luton. Wystarczy mgla albo falszywy alarm terrorystyczny i Heathow
        jest sparalizowane.
        • Gość: Jaro Re: ryanair ceny IP: *.md.uwcm.ac.uk 10.01.07, 13:22
          No i jeszcze strajki - srednio raz w roku, czasem w czasie wakacji.
          • Gość: tia Re: ryanair ceny IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 10.01.07, 18:15
            Widac mam szczescie, bo nigdy nie mialam problemu z Heathrow i BA jeszcze mnie
            nie zawiodla, a latam srednio co miesiac lub czesciej w rozne miejsca :-) Akurat
            zawsze jakos udalo mi sie ominac gorace chwile na lotnisku :)

Po prostu jak cos sie dzieje na Heathrow to wszedzie o tym trabia, a jak
            pojedyncze samoloty sie spozniaja na innych lotniskach to nikogo to nie obchodzi.

• jagienkaa Re: ryanair ceny 09.01.07, 17:49
      no właśnie ostatnio zauważyłam że ryanair się coraz droższy robi, zwłaszcza na
      wakacje. Ja już z nimi nie polecę, chyba że na weekend, bo kurczę się nie umiem
      w tych ich 15kg bagażu zmieścić.
      • gato.domestico no juz nie wiem czy bookowac teraz... 09.01.07, 17:52
        czy poczekac ..moze sie sytuacja wyklaruje...mam jeszce 8 miesiecy.Chyba drozej
        juz nie bedzie :_)))
    • alfa70 Re: ryanair ceny 10.01.07, 15:13
      Cenu biletów to jest normalnie loteria,nawed zauwazyłem ze w ciągu 1 dnia cena
      zmieniła się 2 razy.Ceny na lato moga być wysokie ale to wszystko zależy od
      przewoznika,godziny i lotnisk,pa
      • Gość: tomaszeko Na Wielkanoc Wizzair IP: 82.108.110.* 12.01.07, 09:35
        W grudniu kupilem bilety na Wielkanoc i lece z Liverpoolu do Katowic, mimo ze
        mieszkam w Lodzi i moglbym z Nottingham bezposrednio. Roznica na te same dni
        wynosila 40 funtow. Zaplacilem 80 zamiast 120. Na dwoch biletach zaoszczedzilem
        80, wiec oplaca sie doplacic za paliwo z Katowic do Lodzi. Ryanair szaleje! Na
        nieszczescie maja spory zbyt, sporo klientow i robia co chca. Mam nadzieje ze w
        koncu sie im to utnie a ci ktorzy sie raz na nich sparzyli nie wroca do nich
        mimo ze beda kiedys minimalnie tansi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka