hania266 06.02.07, 13:46 witamy juz we 2. mały ma juz tydzien i po przejsciach z wywoływanym porodem i z cesarka przyszedl na swiat - i teraz moje pytanie, po pewnie nie jedna miala cesarke, ile czasu sie krwawi po cesarskim pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_irl Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 15:09 Gratulacje dla rodziców i buziaki dla Kacperka! Ja krwawilam przez okolo 7 tygodni, z czego na koncu to juz byly tylko plamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 15:57 Gratulacje dla szczesliwych rodzicow i zdrowia dla Kacperka! Ja mialam dwie cesarki i krwawilam dosc dlugo, chyba nawet dluzej niz Monika. Zdaje sie, ze okolo 2 miesiecy, albo nawet i dluzej. Myslalam, ze to nigdy sie nie skonczy. Oby u Ciebie bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.b5 Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 16:19 Haniu gratuluje!Czekam na zdjecia Kacperka:)Mam nadzieje ze wszystko ok, pochwal sie ile wazyl i mierzyl i jak sie czujesz jako mama?Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 17:05 Serdeczne gratulacje i wiele radosci z synkiem! (W kwestii krwawienia nie pomoge, bo nie mialam cesarki) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 17:32 Gratulacje dla Cesarza Kacperka;-)) i Jego mamy!!! Haniu - nie mam pojecie jak sie czlowiek czuje po cesarce, ale szczerze zycze szybkiego powrotu do zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_nes Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 18:51 Gratulacje Haniu!! :) Wirtualne buziaczki dla Kacperka! Niech zdrowiutko Ci sie chowa!! Niestety i ja nie miałam cesarki więc nie moge odp.na Twoje pytanko..Powodzenia i wracaj szybciutko do zdrówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 19:57 ja też się tylko do gratulacji przyłączę, bo w sprawie cesarki nie mam doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: KACPER i cesarka 06.02.07, 22:15 Haniu, serdeczne usciski dla Kacperka jego dzielnej Mamy. Duzo zdrowka i jak najszybszego powrotu do sil. Odpowiedz Link Zgłoś