IP: *.gdynia.mm.pl 23.02.07, 13:27
wku i inne organy wojskowe odpowiadające za pobór będą zgłaszać na policje
delikwentów którzy się nie stawią !! i na lotnisku w polsce będą jechać na
posterunek !! głupota ?? i to DUŻA !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzikson Czoto Re: wojsko!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:46
      I bardzo dobrze!Niech idą do wojska zbitki,a nie się plączą.Zarobią kilka
      funtów i się kulą,duszą kazdego pensa.Niech najpierw zdobędą jakies
      kwalifikacje,a nie szukają miodu.
      • Gość: vitek Re: wojsko!! IP: 82.3.203.* 23.02.07, 20:10
        Taa, na pewno w armii zdobędą kwalifikacje palancie.
        Chyba w robieniu rejonów :)
        • Gość: Dzikson Czoto Re: wojsko!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 09:33
          Niech idą i cisną,wszystko trzeba przejść.Kwalifikację mogą podnieść,moze nie w
          wojsku ale w Polsce,gdzie zdobędą jakiś zawód.Potem chodzą takie mendy bez
          jajec.Centusie...
          • randybvain Re: wojsko!! 24.02.07, 15:55
            Niech idą i cisną,wszystko trzeba przejść.

ja ci proponuje, bys przeszedl detox.
          • worm83 Re: wojsko!! 25.02.07, 09:23
            Gość portalu: Dzikson Czoto napisał(a):

> Niech idą i cisną,wszystko trzeba przejść.Kwalifikację mogą podnieść,moze nie
            w wojsku ale w Polsce,gdzie zdobędą jakiś zawód.Potem chodzą takie mendy bez
            > jajec.Centusie...

mendy bez jajec hehe, a co uwazasz ze jak przez rok (czy tam g... mnie obchozdi
            ile to trwa) jeden kretyn bezposrednio drze na ciebie ryja, a na tego kretyna
            inny kretyn drze ryja, ze nie doczysciles butow rzed apelem porannym ( czy tam
            h,.. wie co tam jest), i ze na drabinkach poprawiles czas o 0,3 sekundy, to
            czyni z ciebie faceta?

Jakbym chcial isc do cyrku to bym sobie kupil bilet..

to ze zap...dalasz codziennie rano po poligonie w smiesznych majtkach i jedyne
            co ci sie przyda w wojsku to moze to, ze uda ci sie za darmo zrobic prawo jazdy
            na STARA... to jest to co czyni z ciebie mezczyzne?

ciekawy poglad..

(ps moja krotka wypowiedz nie dotyczy wojskowych z wyboru, albo pasjonatow)

i ps2 czy kursy angielskiego w anglii w collegu, ktory w koncu daje przeciez
            potwierdzenie, ze sie uczymy nie staczu do WKU jako wazny papier stwierdzajacy
            nauke? (chociaz chyba znam odpowiedz na o pytanie...)

ku chwale ojczyzny
        • marek_masdf Re: wojsko!! 24.02.07, 10:12
          vitek byłeś w wojsku ?
    • ecto Re: wojsko!! 24.02.07, 09:46
      rozwiazanie najprostsze: nie wracac. jak sie nie pojawisz na polskim lotnisku,
      to nikt cie nie zgarnie ...
      • Gość: Dzikson Czoto Re: wojsko!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 13:55
        racja,wóz albo przewóz
    • Gość: Roman wojsko!! IP: *.cable.ubr12.haye.blueyonder.co.uk 24.02.07, 14:37
      witam obecnie mieszkam a Angli,jestem tu ponad rok.Ukonczylem swoja sluzbe w
      Polsce w Zandarmeri,jednak niestety nie wiedze sie jako cywil,chcialbym
      ponownie wrocic do sluzb wojskowych lub (policji)tu w Angli.Nie wiem jednak
      gdzie mialbym sie w tym celu stawic jakie wziasc ze soba papiery.Z gory
      dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
      • Gość: Ola Re: wojsko!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:11
        W UK są takie specjalne agencje pracy które zatrudniają ludzi tylko do wojska.
        Pamiętam że minimalna stawka dla zwykłego szeregowca to było jakieś 280
        funtow/tydz. (w tamtym roku). Wiem, że np w Bradford, Leeds są takie agencje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka