alija_2 19.03.07, 13:10 Bardzo bym chciała wyjechac do pracy w domach pomocy spolecznej. Rekrutację w tej dziedzinie prowadzi agencja ITC z Krakowa. Czy ktoś z Was cos o niej slyszał? Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opiekunembyc Re: ITC - domy pomocy w Anglii 21.03.07, 11:31 Szukając w intenecie opinii na temat firmy ITC natknąłem się na różne. Jedni piszą że firma solidna, inni że nie warto ryzykować. Sprobuj firmę Grafton. Ja skorzystałem z jej usług i wyjechałem ponad rok temu. Firma sie wydaje być porządna, miło wspominam okres rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
meszu Re: ITC - domy pomocy w Anglii 27.03.07, 22:48 ITC prowadzi nabor do pracy w krakowie ,a potem sprzedaja ludzi do innych agencji i radz sobie sama.ja skorzystałem z ich posrednictwa i od 2lat pracuje w uk.zawsze jak masz problem w uk to strasz ich job center .pracuje jako kierowca narazie jest ok i polecam itc pomogli!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eutyfrona Re: ITC - domy pomocy w Anglii 28.03.07, 10:19 Mój mąż 2 lata temu wyjechał przez ITC do pracy w magazynie, przez angielską agencję. Jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś