IP: 80.193.98.* 29.03.07, 10:17
siemka,niedawno zaczalem prace w tesco i trafilem na mrozonki,na pewno wielu
z was tez tam wyladowalo.w zwiazku z tym mam ogromna prosbe o spostrzezenia
uwagi w tym temacie.czy jestescie sami ile jest srednio wozkow do
zrobienia.ja mam okolo 10-12 i na dodatek robie z kobitka ktora lata jakby
przed praca zapodala speeda a i tak zapieprzam ostro,dokladam non stop i rano
jestem wykonczony(wiadomo nocka,zimno ale fizycznie tez)malo tego mowila ze w
piatki bywa ze trzeba zrobic 22 wozki!jeszcze raz prosze o opinie i z gory
dzieki jesli ktos podzieli sie ze mna swoimi uwagami.
Obserwuj wątek
    • e-vil Re: frozen 01.04.07, 08:24
      wielkość działu frozen zależy od danego sklepu
      od wielkości działu uzależniona jest ilość dostaw
      od ilości dostaw uzależniona jest liczba pracowników na dziale

- oto moje uwagi i spostrzeżenia w tym temacie ;)

• Gość: Prezes Re: frozen IP: *.cdif.cable.ntl.com 01.04.07, 21:37
        u mnie w moim superstorze w Cardiff jestesmy w trujke na frozenie gdyz dostawy
        praktycznie bardzo zadko schoda ponizej 20 wuzkuw oczywiscie w swieta boxego
        narodzenia milismy wiecej np 5 palet +30 wuzkuw do zrobienia podczas nocki
        dochodza tez do tego backstoki do zrobienia + faceup towaru pozdrawiam
        • Gość: :D Re: frozen IP: *.ipt.aol.com 04.04.07, 23:10
          chyba jestescie w trójkę a nie w trujke i macie do zrobienia wózki anie wuzki?
          co o tym sądzisz?
          moze masz racje z tą zmianą działu
          ale z 2 strony jak popolsku nie umiesz pisac to co dopiero mówić po angielsku :)
          a z resztą nie wiem.....zapytaj evil hahahahahaha
          • Gość: jj Re: frozen IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 14:32
            No tak, Ty za to piszesz znakomicie "popolsku", "z resztą". Brawo!:-)
            • Gość: ttt Re: frozen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:08
              Wydaje mi sie ,ze niektórym słowo "dyslektyk" jest obce :P
              • Gość: jj Re: frozen IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 16:29
                Wiesz, jak się zarzuca komuś nieuctwo, to nawet będąc dyslektykiem możnaby
                skorzystać z takiego na ten przykład edytora tekstów. Koniec, kropka:)
    • Gość: KIZIOR Re: frozen IP: *.server.ntli.net 02.04.07, 09:31
      Cześć. Ja też pracuję na tym dziale. Oto moje spostrzeżenia:
      - nigdy ale to nigdy nie próbuj dorównać Angolowi, Tesco przez to cię nie
      zwolni, a ty się nie narobisz :) zduś ambicję, zaufaj
      - fasuj tylko 3 pierwsze sztuki, dużo szybciej a głębiej i tak nikt nie
      zagląda, chodzi tylko o widok ogólny
      - ja byłem przez jakiś czas we 3, poźniej 2,a teraz w soboty jestem sam
      - ilość klatek?? hmm to zależy od okresu i od wielkości sklepu, u mnie w BN
      było sredni 25-30 klatek, latem około 20, a teraz na wiosnę około 15.
      - ja właśnie załatwiam przeniesienie na inny dział, bo mam już dość zimna i
      kości mnie zaczynają boleć
      POZDRAWIAM FROZEN TEAM :)
      • Gość: avokado Re: frozen IP: 80.193.98.* 02.04.07, 09:54
        wlasnie skonczylem nocke:)moje nowe spostrzezenia po tygodniu pracy.strasznie
        mnie boli krzyz ale jestem wysoki wiec pewnie bolalby na kazdym dziale.moja
        partnerka jak i inni angole strasznie szybko zapieprzaja i mit o leniwym
        angliku u mnie nie funkcjonuje.malo tego ta babka z ktora robie ma 150cm jest
        po 40 mala szczupla a tak szybko wszystko robi ze nie wiem jak to uzasadnic czy
        to lubi czy cos bierze czy chce sie popisac,nie wiem...zimno ma swoje plusy bo
        siedzac na przerwie zaczynam spac a wskakujac na swoja alejke momentalnie sie
        budze.sa dwie spoko strony do robienia:lody(bez skojarzen) i te wzystkie
        groszki i frytki a do dupy sie czuje robiac rybki i inne wynalazki w malych
        waskich pudeleczkach,przy tym jest najbardziej zimno bo na prawej lapie mam
        oparte drzwiczki reke i glowe mam przy samej chlodni a niezadko trzeba jeszcze
        kleczec na zimnej podlodze.sam nie wiem czy sie cieszyc ze tu
        wyladowalem,wiadomo ze wolalbym w cieple ale przeciez na innych dzialach tez
        moze byc przesrane z innych powodow.kiedys pomagalem na alko i nie bylo za
        lekko bo schodzi na ukladaniu buteleczek do tego to jest ciezkie ale temat nie
        o tym.jak mozecie to napiszcie czy jestescie ogolnie zadowoleni ze pracujecie
        na mrozonkach czy nie i dlaczego.ja jestem za krotko na jakies konkretne oceny
        ale na pewno tez sie podziele za jakis czas,pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: Nowy Re: frozen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:37
          Ja tam dopiero jade ale nie wiem gdzie mnie przydziela. Avokado... a powiedz...
          angielski trzeba dobrze znac? Jak to wyglada u Ciebie? Z gory dzieki za info
          • Gość: avokado Re: frozen IP: 80.193.98.* 04.04.07, 17:46
            ja jak chce cos powiedziec to nie mam problemu bo sobie szybciutko cos wykminie
            i wiem co i jak mam mowic ale gorzej jest ze zrozumieniem,anglicy fockuja albo
            fuckuja,najprostsze zdania to jeden wielki bekot z ich strony ale babka z ktora
            robie mowi specjalnie wyraznie i wolno a jak juz czegos nie lapie to mowi ze
            pokaze,ostatecznie na migi.po tygodniu wiem wiekszosc o co kamman.
            • Gość: L-25 Re: frozen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:20
              avokado napisał(a):

> ja jak chce cos powiedziec to nie mam problemu bo sobie szybciutko cos wykminie
              >
              > i wiem co i jak mam mowic ale gorzej jest ze zrozumieniem,anglicy fockuja albo
              > fuckuja,najprostsze zdania to jeden wielki bekot z ich strony ale babka z ktora
              >
              > robie mowi specjalnie wyraznie i wolno a jak juz czegos nie lapie to mowi ze
              > pokaze,ostatecznie na migi.po tygodniu wiem wiekszosc o co kamman.

Niźle Ci idzie opisywanie pracy w Tesco.
              Może zaczniesz pisać bloga ?

A może ktoś inny z Tescowiczów pisze bloga i zechce się pochwalić swoja
              twórczością ?
              • Gość: kkk Re: frozen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:37
                I bardzo dobrze,ze tak pisze,nie kazdy dobrze zna jezyk i moze chcialby wiedziec
                jak to tam wyglada.Chyba az tak Ci to nie przeszkadza ,hmm???W koncu od czego to
                forum??hehe ;)Pozdrawiam avokado,ja tez w koncu sie doczekalam,a jak wiesz
                czekalam z Toba na koncu :)
                • Gość: L-25 Re: frozen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:42
                  Gość portalu: kkk napisał(a):

> I bardzo dobrze,ze tak pisze,nie kazdy dobrze zna jezyk i moze chcialby
                  > wiedziec jak to tam wyglada.Chyba az tak Ci to nie przeszkadza ,hmm???
                  > W koncu od czego to forum??
                  >
                  To mi wcale nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie.
                  Propozycja na temat bloga była zachętą do pisania. Ja też się wybieram do pracy
                  i im więcej będę wiedział tym lepiej.
                  • Gość: :) Re: frozen IP: *.ipt.aol.com 04.04.07, 23:06
                    założe sie że evil piesze bloga :D
                    • Gość: avokado Re: frozen IP: 80.193.98.* 05.04.07, 15:48
                      a dzis nic nie na pisze bo mam off'a :)
                      • Gość: xxx Re: frozen IP: 212.2.101.* 11.04.07, 22:41
                        a my w nocy rozładowywujemy około 250-300 wózków no i co chłopaki
                        Fakt, na magazynie. A pomyślcie o tych co muszą ładować te pieprzone frozeny.
                        Wyrazy ubolewania.
                        • Gość: avokado Re: frozen IP: 80.193.98.* 12.04.07, 15:06
                          prawda,ci co laduja to wszystko na wozki tez nie maja lekko.ja powoli sie
                          przyzwyczajam i w sumie nie jest tak strasznie jak na poczatku.bywa ze dostawy
                          jest 14 wozkow albo i 6 wiec czasem jest luzniej.poza tym ze ostatnio tak
                          zatrzasnalem chlodnie ze drzwi sie juz nie otworzyly to chyba sa ze mnie
                          zadowoleni hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka