decorbrush 09.04.07, 10:34 mam pytanie jak sie tam mieszka, czy jest to spokojna dzielnica ? przeprowadzamy sie z malym dzieckiem dlatego tez szukamy spokojnej i nie zadrogiej dzielnicy do mieszkania moze macie cos do zaproponowania? pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jess Re: czy ktos mieszka na Chigwell? IP: *.bulldogdsl.com 09.04.07, 11:49 W Chigwell Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: czy ktos mieszka na Chigwell? 09.04.07, 22:10 > mam pytanie jak sie tam mieszka mieszka się tam spokojnie, tylko nie każdego stać aby tam mieszkać > czy jest to spokojna dzielnica ? to nie jest dzielnica - to jest miejscowość (wioska, parish) w Essex Odpowiedz Link Zgłoś
decorbrush Re: czy ktos mieszka na Chigwell? 10.04.07, 09:07 nie chodzi mi o miejscowosc tylko o dzielnice w polnocno-wschodniej czesci londynu , czerwona linia metra, chigwell. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: czy ktos mieszka na Chigwell? 10.04.07, 11:07 > nie chodzi mi o miejscowosc tylko o dzielnice w polnocno-wschodniej czesci > londynu , czerwona linia metra, chigwell. to jeszcze raz - Chigwell nie należy do Londynu - to jest Essex i właśnie o nim mowa - metro tam dochodzi, czwarta strefa od stycznia tego roku (wcześniej była piąta) razem z Buckhurst Hill i Loughton, tworzą "złoty trójkąt Essex" Odpowiedz Link Zgłoś