Dodaj do ulubionych

praca w hotelach

IP: *.popl.cable.ntl.com 12.04.07, 19:48
Potrzebuje adresow londynskich agencji, ktore zatrudniaja ludzi do pracy w
hotelach w Londynie.

Obserwuj wątek
    • ontarian Re: praca w hotelach 12.04.07, 19:51
      a ja milion dolcow potrzebuje
      • Gość: Hubert Re: praca w hotelach IP: *.popl.cable.ntl.com 12.04.07, 19:55
        Jak potrzebujesz, to moze Ci dadza.
        • Gość: bogacz Re: praca w hotelach IP: *.lei3.cable.ntl.com 12.04.07, 20:00
          Mam milion na oddanie ale FUNTOW niestety,a to cie nieinteresuje-pojda na
          przemial...co do pracy w hotelach-b.ciezko dostac cokolwiek,teraz wystarczy ze
          dadza byle ogloszenie i po 2 minutach maja 1000 chetnych-do wyboru do koloru
          (700polakow z tego)
    • Gość: 123 Re: praca w hotelach IP: *.range81-152.btcentralplus.com 13.04.07, 22:10
      Nie wal do Londynu jeżeli szukasz jakiejkolwiek casual job, np, w hotelach - za
      dużo chętnych!!! Jedź do mniejszego miasta najlepiej popularnego turystycznie,
      np. nad morzem. W hotelach wszedzie stawki są podobne, a koszta życia w
      Londynie są powszechnie znane, chyba że znajdziesz ofertę z live-in czyli
      mieszkaniem na miejscu, ale o takie chyba w Lond. coraz trudniej.
      • damianbsc Re: praca w hotelach 13.04.07, 22:22
        123 dobrze pisze.
        d
      • Gość: Hubert Re: praca w hotelach IP: *.popl.cable.ntl.com 14.04.07, 00:22
        Za pozno. Ja juz mieszkam w Londynie od ponad pol roku. Tylko chce po prostu
        zmienic branze na hotelowa. Pomysl z wyjechaniem stad w jakies ladne miejsce i
        tam praca w turystyce bardzo ciekawy, ale jeszcze nie teraz.

Pozdrawiam
        • Gość: 123 Re: praca w hotelach IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 14.04.07, 12:10
          W przypadku hoteli (raczej oprócz 4* i 5*)czasem najlepsza metodą jest po prostu chodzenie od drzwi do drzwi z sensownym cv. Albo załapanie się na nocnego portiera, tu chyba konkurencja mniejsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka