imszulc 20.05.07, 18:01 mam nadzieję, że dobrze wkleiłam zdjęcia poznajcie naszego chłopczyka :-) tutaj powinny być fotki: fotoforum.gazeta.pl/u/imszulc.html pozdrawiam serdecznie Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imszulc Re: Wojtuś 20.05.07, 18:04 chyba się udało... te pierwsze od góry to nowy członek rodziny, pozostałe to stare zdjęcia Gagatka Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Wojtuś 20.05.07, 18:10 Iwona macie cudne dzieci:)))) Agatka bedzie lamala meskie serca loj bedzie:))))))))))) A Wojtus...slodki chlopaczek. Sciskamy cala rodzinke Odpowiedz Link Zgłoś
ukryta Re: Wojtuś 20.05.07, 20:16 chłopak piękny! gratulujemy mamie, tacie i siostrze. tak swoją droga - niezwykłe jest, że Polki tak często karmią dzieci piersią. w moim przypadku - w szpitalu personel nie mógł się nachwalić, a teraz znajome Iryski nie mogą się nadziwić. koledze Wojtkowi życzymy - NA ZDROWIE! :-) mama Kaśka i Ruth /4m-ce/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Wojtuś 21.05.07, 00:28 Kurczę, jaki śliczny:)))))))))))))))) Agatka też:)))))))))) Ja chcę dzidzię, najlepiej dziewvczynke, buu.. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Wojtuś 21.05.07, 07:52 sliczny chlopczyk, a Agatka jak wyrosla. Macie teraz podwojny powod do dumy! Jeszcze raz gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Wojtuś 21.05.07, 12:21 Super fotki - na zdjeciach Wojtus jest jak aniolek;-) Iwona, nie proboj narzekac na Niego....nie uwierze;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Wojtuś 21.05.07, 14:41 dzięki dziewczyny :-) na Wojtusia złego słowa powiedzieć nie mogę, śpi, je i wydala :-) z tymi zdjęciami to jeszcze porządek muszę zrobić, bo Agaty są już mocno nieaktualne pozdrawiam serdecznie, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
aga_nes Re: Wojtuś 22.05.07, 14:07 Sliczny chłopuleczek!!!! I ja gratuluje serdecznie!!! Takie dzieciaczki to wielki powód do dumy dla swoich rodziców(szczególnie dla mam..które je wydały na ten świat ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś