Dodaj do ulubionych

Długi weekend

25.05.07, 08:49
Cześć dziewczyny, mam taka propzycje, aby każda z Was napisała co się dzieje
w waszej najbliższej okolicy z okazji długiego weekendu, może inni
skorzystają???
Zaczne, mam nie za wiele:
dublin 3: na Clontrf rd w klubie sporotowym mojego syna jest tzw. Blitz,
najciekawiej bedzie w sobote (to chyba 2.06) od 1.30 do 5.30, będą
zorganizowane mniej lub badrziej zabawy dla dzieci, w zeszłym roku było
bardzo ciekawie, wstęp jest wolny;-)
ja za badrzo mobilna nie jestem, bo ciąża coraz większa i dolegliwości coraz
większe, ale może ktoś skorzysta z Waszych propozycji?
pozdr
Obserwuj wątek
    • maja92 Re: Długi weekend 28.05.07, 14:08
      Ja czasami lubie tutaj cos podejzec:
      www.entertainingthekids.ie/
      My idziemy z chlopakami na Piratow do kina w przyszly weekend. Mysle tez, by w
      koncu sie wybrac do Dublin Castle, bo wstyd sie przyznac, mieszkam tak dlugo a
      jeszcze nie bylismy....
      ;-)
      • maja92 Re: Długi weekend 03.06.07, 22:07
        Bylismy dzisiaj na Piratach.
        Jono - o dziwo, bo On to diabel tasmanski - wytrzymal cale 3 godziny w jedym
        miejscu;-)))

Uwielbiam pierwszych Piratow..a ta czesc...eeee...efekty wspaniale, ale nawet w
        20% nie jest tak fajna jak pierwsza czesc.
        Bylam i chlopaki nie beda juz meczyc, by z nimi pojsc na ten film. Pogoda
        dzisiaj byla fatalna dlatgo nie zaluja tych 3 godzin w kinie. Gdyby bylo
        inaczej na zewnatrz, to byl byla innego zdania...
        • astarza78p Re: Długi weekend 04.06.07, 10:32
          My skorzystaliśmy z twojego linku i poszliśmy do doków pooglądać wspaniałe
          statki. Dominikowi się tak spodobało, że dziś też idziemy, bo wczoraj byliśmy w
          największy deszcz;-((( na jarmarku kupiliśmy pyszne naleśniczki i pare
          drobiazgów;-)
          jeśli chodzi o Piratów to właśnie wczoraj recenzje przeczytałam i wizja 3
          godzin w kinie w 35 tc, jakoś mnie nie bardzo kręci, może moi panowie sami
          pójdą???
          • ania.b5 Re: Długi weekend 04.06.07, 10:53
            A my mielismy tyle planow-dzien dziecka na merrion sq, potem statki w porcie..i
            nic.Buu:((Pogoda beznadziejna co?Dobrze, ze nigdzie nie pojechalismy:((
            • zabelka24 Re: Długi weekend 04.06.07, 11:52
              My też nigdzie nie byliśmy (Zuzia chora), ale nawet gdyby nie to to ta #%%*&*)
              &^ pogoda :-(((
            • maja92 Re: Długi weekend 05.06.07, 12:14
              Bylismy wczoraj statki zobaczyc. Chlopaki musieli wejsc na kazdy jeden;-))
              zaden deszcz i mokry poklad ich nie zniechecil;-))

Pojechalismy o 12:00 zanim Flora mini marathon sie zaczal i LUAS byl w miare
              pusty;-) Wrocilismy okolo 17:00 przemoknieci - wprawdzie kurtki
              przeciwdeszczowe byly, ale Jono zawsze gdzies musial znalezc jakas kaluze;-))

Dzisiaj - Murphy's law - pogoda na takie wycieczki doskonala, ale dzisiaj nie
              ma ani statkow, ani wolnego;-(
              • olliesmum Re: Długi weekend 05.06.07, 14:02
                Pochwale sie, ze weekend mielismy swietny! :)) Dobra decyzja byl wyjazd do
                Cork, gdzie co prawda nieco padalo pierwszego dnia, wiec tylko plac zabaw i
                zakupy w moim ulubionym English Market, za to mielismy ladna pogode w
                niedziele - bylismy w Fota Park, owszem fajnie, ale nie byl on taki wielki jak
                myslalam. No i wczoraj - super pogoda - 20-25 st., bylismy pare godzin na
                malowniczej plazy i smazylismy sie niemalze na sloncu, a Ollie nawet sie kapal
                w morzu! Troche chyba mielismy szczescia z ta pogoda! :) Choc zaczelam wierzyc,
                ze mozna spedzic swietny urlop latem w Irlandii! :)))
                • annie_pl Re: Długi weekend 05.06.07, 14:54
                  A mnie na samą myśl o minionym weekendzie włącza sie narzekanie, niestety:(

Dość że pogoda do luftu, to jeszcze 75% weekendu spędziłam pracując i
                  odrabiając zaległości :(((

A w tamtym roku na czerwcowym bank holiday byliśmy w Bettystown na plaży i
                  skwierczeliśmy w słońcu.

Dobrze że choć wczoraj się ładniej zrobiło to grill zrobiliśmy, w badmingtona
                  (nie jestem pewna jak się to poprawnie pisze:D) prawie ograłam ROberta, hmmm
                  ale cóż prawie robi różnicę,nie :))))
                  • maja92 Re: Długi weekend 05.06.07, 15:00
                    Wczoraj w TV mowili, ze Flora mini marathon byl juz organizowany 25 razy i po
                    raz pierwszy w takia pogode. Podobno tak zimno i mokro to nie bylo w ten bank
                    holiday przez ostatnie 25 lat...

Ania, "prawie" to duza roznica;-))))) tym bardziej jak odnosi sie sukces;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka