Dodaj do ulubionych

Związki zawodowe

IP: 149.254.200.* 30.05.07, 12:14
Czy ktos z Was:
korzystal z pomocy zwiazkow zawodowych?
Czy warto do nich przystapic?
Czy moze lepiej sobie to odpuscic?
Prosze o wszystkie informacje na ten temat.

Obserwuj wątek
    • Gość: Zelazna dama Re: Związki zawodowe IP: 86.156.49.* 30.05.07, 18:30
      Ja jestem czlonkiem zwiazkow zawodowych i nie narzekam. Drugi raz korzystam z ich uslug i nie jest zle. Moga ci pomoc w sprawach pracy, nie wychylaj sie ze sprawami mieszkaniowymi, bo oni tego nie rozumieja i tym sie nie zajmuja. Mysle, ze warto do nich przystapic, jesli zamierzasz zostac tu dluzej. Poza tym oferuja rozne benefity jak np. karty kredytowe, jakies pieniadze, gdy zachorujesz. Wejdz na strone www.usdaw.org.uk i sprawdz, co oferuja
      • Gość: mnmnmn Re: Związki zawodowe IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 12:18
        Ja jestem przedstawicielem związków zawodowych w Tesco. Oczywiście, że warto
        przystąpić do związków, to tylko kilka funtów miesięcznie a naprawde warto.
        Możemy wyciągnąć kogoś naprawde nawet ze sporych kłopotów. Pozdrawiam
      • Gość: xxxx Re: Związki zawodowe IP: *.range86-145.btcentralplus.com 03.06.07, 08:37
        jakie mozna dostac benefity od zwiaskow?
        prosil bym o dpowiedz!
        • Gość: Luzman Re: Związki zawodowe IP: 149.254.200.* 03.06.07, 09:31
          Jezeli dostalem ostrzezenie dyscyplinarne w zwiazku z moimi nieobecnosciami
          zwiazek jest mi w stanie jakos doradzic.
          • e-vil Re: Związki zawodowe 03.06.07, 10:09
            A co jest Ci w stanioe doradzić? Żebyś więcej już nie opuszczał godzin?
            Bo tyle to ja wiem i bez związków.

Pewnien pracownik u mnie poleciał za nieobecności i związki mu nic nie pomogły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka