comoxunaxola 18.06.07, 18:11 doradzcie mi - lepiej jechac do Birmingham czy Londynu ? jesli mozecie napiszcie plusy i minusy kazdego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profes79 Re: co lepsze ? IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 18.06.07, 18:58 Birmingham. Na szybko podstawowa rzecz - do Londynu sie pchaja wszyscy i jest tam cholerny tlok a w dodatku potwornie drogo. Birmingham tez jest duzym miastem a jest w miare sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dis_and_dat_kid Re: co lepsze ? 18.06.07, 21:14 napisz co chcesz robic w tych zacnych miastach, bo pelna lista plusow i minusow moze zajac kolo 5 MG. Tak w duzym skrocie, Londyn ma opinie drogiego, Birmingham nieciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: co lepsze ? 19.06.07, 08:35 Ja protestuje! (znaczy co masz na mysli mowiac ze nieciekawe?) Ale to moze dlatego ze moim rodzinnym miastem jest Lodz - i znajdujac wiele podobienstw czuje sie tu bez mala jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
dis_and_dat_kid Re: co lepsze ? 19.06.07, 14:15 ja tylko powtorzylem obiegowa opinie, i wcale nie moja. Sam w Birmigham nigdy nie bylem, (choc moja ciotka strasznie psioczyla na to miasto), wiec nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steffa Re: co lepsze ? IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 19.06.07, 14:30 Birmingham jest obrzydliwe i brudne, mozna sie pociac z rozpaczy A Londek - wiadomo - ceny ze ho ho Odpowiedz Link Zgłoś