Dodaj do ulubionych

Praca piekarni tesco w Anglii

13.07.07, 16:01
kto pracuje w piekarni, niech napisze czy dobre warunki pracy i zarobek.CZY
łatwo przejsc przez rozmowy kwalifikacyjne moj angielski jest slaby to
niewiem czy warto sie zgłaszac.moj staz w piekarni 20 lat obecnie pracuje w
hipermarkecie REAL.
Obserwuj wątek
    • ed_ksp Re: Praca piekarni tesco w Anglii 14.07.07, 01:39
      Napisze tak.Piekarze na wyspach zarabiaja bardzo przyzwoite pieniadze, nawet w
      tesco.Znajomoscia jezyka bym sie tak nie przejmowal jesli pojedziesz przez tesco
      wlasnie, na miejscu warto aplikowac o ta robote, chyba , ze wyjezdzajac masz
      taka opcje to sie nawet nie zastanawiaj tylko wal jak w dym;-).Dobre godziny
      pracy i dobre zarobki jak juz napisalem.Ogolnie to bym sie znajomoscia jezyka
      nie przejmowal bo tu do roboty przyjezdzaja ludzie, ktorzy potrafia powiedziec
      pare podtawowych slow, wiec glowa do gory.Jesli znasz sie na tym od 20 lat to
      nie ma sily, zebys tej roboty tu nie ogarnal mimo bariery jezykowej, wszystkiego
      sie mozna nauczyc...
      Trzym sie cieplo:-)
      • Gość: eliza9911 Re: Praca piekarni tesco w Anglii IP: *.satfilm.net.pl 14.07.07, 11:16
        dzieki bardzo ze napisales bo trudno mi sie zdecydować i podjac decyzje a jak
        myslisz czy lepiej wziac mieszkanie proponowane przez\agencje czy wynajac
        samemu.moje gg778329moze czasem bys mi cos doradził.
      • Gość: Piotr Bazan Re: Praca piekarni tesco w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 15:05
        Szukam pracy w Tesco w angli jako piekarz podaję
        telefon
        +48515796483
        z zawodu piekarz-czeladnik
        czekam dziękuję.
        Bazan Piotr
        kalisz wielkopolskie
        Poland
        • Gość: student Re: Praca piekarni tesco w Anglii IP: *.range86-148.btcentralplus.com 29.10.07, 23:49
          złóż aplikacje do Tesco w Krakowie wejdż na strone Tesco.pl a następnie znajdż
          zakładke praca w UK.
    • Gość: Kasia sheffield Re: Praca piekarni tesco w Anglii IP: *.dslaccess.co.uk 13.09.07, 15:36
      Pracuje w piekarni w Tesco od pol roku.Prace znalazlam sobie
      sama,zobaczylam ogloszenie,poszlam na rozmowe i zostalam wybrana z
      posrod 20 osob,dodac trzeba ze jestem jedyna polka w calym
      tesco.Moja praca polega na pakowaniu i rozkladaniu pieczywa,praca
      jest lekka,a pieniazki nie zle(6,25/godz.+ ok.10/nadgodziny)prucz
      tego swietni ludzie zawsze gotowi do pomocy.bariera jezykowa moze
      byc pewnym problemem ale nauka to tylko kwestia czasu.
      Pozdrawiam.
    • Gość: student Re: Praca piekarni tesco w Anglii IP: 212.183.134.* 24.10.07, 12:25
      ja pracuje już w Tesco od roku nie narzekam zarobki całkiem znośne jak dostajesz
      na koncicho 1100GB napewno żyje sie inaczej niz w polsce tym bardziej jak
      zostawiasz tam rodine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka