Gość: Bleid IP: *.sol2.cable.ntl.com 16.07.07, 12:13 Witam. Czy ktos wie jakie sa sposoby na udupienie managera który jest upierdliwy? Chodzi mi o powazne opinie. Dziéki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zelazna dama Re: Jak udupic managera? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 16.07.07, 14:56 Chcesz powaznych odpowiedzi, to podaj szczegoly. Dla Ciebie manager moze byc upierdliwy, a naprawde jest wymagajacy i nic wiecej. Co on takiego robi, ze chcesz go pozbawic stanowiska lub cos w tym rodzaju? Konkrety to podstawa do jakichkolwiek roszczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrekoqrek Re: Jak udupic managera? IP: *.range217-44.btcentralplus.com 26.07.07, 14:49 my zaplacilismy gnojkom kilkadziesiát £ i mu wpierd...olili przed sklepem, potem jeszcze raz ale juz za darmo bo sie im spodobalo, podobno fajnie blagal o litosc hehe teraz jest naprawde spoko ziom, pare razy jednak trzeba go jeszcze jebn...ác klatká niby przypadkiem i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak udupic managera? IP: *.luksus.net.pl 11.09.07, 13:44 postrasz go oficjalna skargą na niego.....od razu będzie milszy a jak postraszenie nie podziala to wyslij skarge do głownej siedziby tesco w Anglii. Oni sie tego boja bo to zostaje w ich papierach na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas Re: Jak udupic managera? IP: *.lutn.cable.ntl.com 18.07.07, 08:19 jesli caly sklep go nie lubi to sadze ze nietrudno bedzie przekonac ludzi zeby zwolnili prace tak zeby nikt sie nie wyrobil :D a calego sklepu raczej nie wyperdola... wypie.. menadzera ktory sobie nie umie poradzic z ludzmi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelazna dama Re: Jak udupic managera? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.07.07, 08:55 Nie bylabym taka pewna, ze go wyrzuca, jesli nie bedzie wyrabial celu. W sklepie, w ktorym jestem, managerka tez dostawala po lbie za niewyrobienie sie, a ta poszla na chorobowe, ze niby ma depresje i babka zostala przeniesiona na dniowki. Inny manager co roku idzie na chorobowe na 3 - 4 miesiace i nikt mu nic nie zrobil. To zalezy od atmosfery w pracy i relacji miedzyludzkich. Byc moze masz racje, ze jesli go nie lubia, to zwolnienie tempa bedzie furtka na zewnatrz dla tego managera. Dziewczyna musi obadac sprawe i zeby nie bylo, ze na nia doniosa i ona straci prace. U nas managerowie ciagle sie czegos czepiaja, ja osobiscie sie nie daje, ale sa osoby - nawet Anglicy - ktorym spokoju nie daja, a Ci sobie na to pozwalaja. Zeby nikt nikomu nie utrudnial zycia, trzeba uzyc odpowiednich argumentow, rozsadnie do tego podejsc. Trzeba pamietac, ze wiekszosc Polakow ma wyzsze wyksztalcenie, cos w glowach i to juz stanowi przewage nawet nad managerami. Uzycie mozgu nie boli, a jak ktos ma internet, to moze znalezc tam dobre rozwiazanie - jakies przepisy prawne, porady itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek 26 Re: Jak udupic managera? IP: *.cable.ubr04.enfi.blueyonder.co.uk 12.08.07, 17:26 Jeśli w sklepie jest w miare spoko personal manager to może warto z nim pogadać.U nas była kiedyś sytuacja że GA poszła na skarge twierdząc że jej manager grozi jej zwolnioenie z pracy z powodu absencji, że to nakłada na nią nieznośną presje, ona nie może tego znieść itd... Pomogło. Można tez naisaćoficjalną skargę do headofisu ale ale jak to wygląda dokładnie niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Jak udupic managera? IP: 213.232.79.* 15.08.07, 12:57 zamiast udupic mozesz go wydupic to tylko rozni sie 2 literkami. rzuc mydlo a jak sie schyli zapnij go w kakao hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek z klanu Re: Jak udupic managera? IP: *.popl.cable.ntl.com 15.08.07, 13:11 albo daj sie przerżnąć i potem szantażuj podobno działa e-vil mówiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzony Re: Jak udupic managera? IP: *.popl.cable.ntl.com 11.09.07, 19:18 Spie..j mały downie!!! Od E-vil mojej wara!!! A co do "wyrżniecia" jednej takiej pani team leader z pl myślałem nieraz!!! E-vil tęsknimy za tobą wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś