Gość: Raf IP: 213.166.17.* 07.08.07, 18:56 Siemka slyszelismy ze maja przyjechac kolejni polacy do tesco w new milton. jesli chcecie sie czegos o nim dowiedziec to sprobuje doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szykujacy sie Re: Tesco New Milton IP: *.e-wro.net.pl 09.08.07, 17:45 ile mozna zarobic tygodniowo w Tesco, ile na h? dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Tesco New Milton IP: *.popl.cable.ntl.com 10.08.07, 04:13 new milton? pracowałem nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Tesco New Milton IP: 213.166.17.* 13.08.07, 11:21 co ty gadasz. ino zniechecasz ludzi. robota jak kazda to ze miales\as problemy z szefostwem to juz twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Tesco New Milton IP: 213.166.17.* 13.08.07, 11:20 nie masz tygodniówki tylko place miesieczna z nadgodzinami mozna uzyskac 700 stówek.( ja tyle mam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tompet Re: Tesco New Milton raf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:24 daj spokój masz tylko 700 stówek? czy 7 stówek? to robi wielką różnicę. A tak poważnie to tylko tyle i to jeszcze z nadgodzinami, to jest masakrycznie mało minus mieszkanie i jedzonko, to zostaje ci jakieś 300 ł tj. jakieś 1500 zł. nie ma sensu się tam wybierać ja mam tyle w kraju i to bez nadgodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULA Re: Tesco New Milton raf IP: 213.166.17.* 13.08.07, 15:22 nie ma co pieprzyc trzeba przyjechac i samemu sie przekonac. Praca jak kazda tylko ze ciezka fizycznie. Mozna sie przyzwyczaic ale to zalezy od czlowieka. Kasa jako taka mieszkanie tez. Moglo by byc lepiej ale najgorzej nie jest. Od razu ostrzegam ze tzw. "ksiezniczki i krolewicze z morskiej pianki" nie maja tu czego szukac bo szok samodzielnego zycia moze ich zabic. Odpowiedz do TOMPET: jak masz tyle w kraju to siedz dalej i patrz na te absurdy ktore w tym kraju sie dzieja. Nam tyle zostaje na sucho jako oszczednosci. Wiec sadze ze nie odlozysz na czysto 1500PLN z wyplaty w Polsce. A kolega zle napisal: miesiecznie jest to ok 1100 £(na reke) - koszty mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tompet Re: Tesco New Milton KULA IP: 82.139.20.* 15.08.07, 10:15 a właśnie bez problemu odkładam 1500 zł na m/c moja żona przecież też pracuje, a jak jechać to chyba nie po to aby być taki kawał od domu i mieć tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
solero Re: Tesco New Milton KULA 15.08.07, 15:17 super, że dobrze Ci się w Polsce powodzi... tylko co z tego? ciesz się, że dobrze trafiłeś - dziwię się, że Ci się jednak chce zaglądać na takie fora jak to tutaj... bo sprawia to, że wierzyć mi się nie chce w to co piszesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
lapis111 Re: Tesco New Milton 16.08.07, 10:44 a nie wiesz czasem kiedy ma nastepny "rzut" przyjechac? bo ja wyjazd mam na pazdiernik (tak powiedzialam im, ze ten termin mi odpowiada) i wiem narazie, ze przeszlam rekrutacje, ale jeszcze nie znam daty i miejsca-moze ja tez wyladuje u was?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Tesco New Milton IP: 213.166.17.* 16.08.07, 14:27 Z tego co wiemy prawdopodopbie w polowie lub pod koniec wrzesnia ale jeszcze dokladnie nie wiemy jak bedziemy cos wiedziec wiecej to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś