Gość: gość IP: *.aster.pl 02.09.07, 18:32 ktos z forumowiczow? mialbym kilka pytan... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: Macclesfield, Congleton, Wilmslow-czy mieszka IP: 91.109.86.* 02.09.07, 20:33 hej! ja mieszkam w macclesfield Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Macclesfield, Congleton, Wilmslow-czy mieszka IP: *.aster.pl 03.09.07, 18:04 Czesc lulu Dzieki za odzew Mam mozliwosc pracy w w/w miastach i zastanawiam sie, ktore wybrac, wiec jesli mozesz, to napisz mi prosze pare slow o M. Przede wszystkim interesuje mnie, czy to spokojna okolica? Jak ksztaltuja sie ceny nieruchomosci - czy za 500-600 wynajme dom z 2 bedroom? Ktora czesc miasta polecasz? Zalezy mi na bliskosci parku i przedszkola. Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Macclesfield, Congleton, Wilmslow-czy mieszka IP: 91.109.97.* 03.09.07, 21:38 najwiecej moge powiedziec o Macc, bo tu mieszkam. jest to male miasteczko, bardzo ladnie polozone, spokojnie, niedaleko do Manchesteru, sa dwa duze parki a kilka mil od centrum jest las i piekne wzgorza. za 500 powinnas spokojnie wynajac dom 2 bed, najlepiej sprawdz na rightmove.co.uk, co do przedszkoli to nie mam zielonego pojecia, poniewaz nie posiadam jeszcze dzieciaczka, ale napewno powinny jakies byc. w Conglenton wiem, ze mozna taniej wynajac mieszkanie, ale jak tam sie mieszka to nie wiem. w razie jeszcze jakichkolwiek pytan podaje Ci moje gg 6756779 pisz smialo. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart27 Congleton IP: *.gotadsl.co.uk 06.09.07, 10:08 Congleton jest jeszcze mniejsze niz Macclesfield. Lekki problem z komunikacja jesli nie masz samochodu. Autobus co godzine do Macclesfied i Crewe. Pociag do Manchester co dwie godziny. Ogolnie bardzo milo cicho i spokojnie. High Street z kilkoma sklepami, supermarket, biblioteka, park, basen itd. Trzy lata temu zaczalem w Congleton, milo wspominam ale nie wiem czy bym wrocil. Macclesfield i Wilmslow na pewno maja wiecej mozliwosci. Macclesfield college chociazby - jesli chcesz mozna sie zapisac na nauke jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: Macclesfield, Congleton, Wilmslow-czy mieszka 21.10.07, 01:30 czesc! mieszkam w Macclesfield od 4 dni :) chetnie nawiaze nowe znajomosci, szczegolnie z mamami dzieciaków w wieku mojego Adasia, o ile sa takowe :) czekam na odzew ;-) Odpowiedz Link Zgłoś