Gość: lelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 12:45 Hej czy ktos jedzie w ww terminie do Southampton? a pozniej do Bournemonth? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala praca w Tesco IP: *.ticom.pl 19.10.07, 21:07 moze mi ktoś napisać jak sie pracuje w Angli w Tesco???moze lepsze warunki niz w Polscnapiszcie jak ktos tam pracuje ok miłego pobytu w na obczyznie pracuje tam tez duzo ludzi z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc praca w Tesco IP: *.ticom.pl 20.10.07, 10:00 jestem Ciekawa czy ktoś kto pracuje w Tesco jest z tego zadowolony mialam prace na kasie ,pracowało mi sie dobrze ale niestety dziewczyny ktore były na początku kasjerkami zostały asystentami i woda sodowa im bije do głowy robia z kasjerkami co chca nie patrza ze w poznych godzinach wieczornych a nawet nocnych nie ma czym wrocic do domu mozna pieszo 5, 6 kilometrow ich to nie interesujesama praca na kasie podobała mi ,ale szfostwo powinno zwrocic uwage dlaczego tyle kasjerek jest zwalniane i dlaczego tyle sie zwalnia Odpowiedz Link Zgłoś