kicior99 21.09.07, 16:32 praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67734,4504821.html Ładnie to się tak wozić na sukcesie innych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aznar33 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 16:36 Kicior, zlituj się... to już trzeci wątek o mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 16:46 oki zlituje sie... nie rozumiem tylko jak facet może tak chełpić się nieswoim sukcesem. Grunt to hucpa... Odpowiedz Link Zgłoś
aznar33 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 16:57 Kicior... aż mnie zmusiłeś, zebym przeczytał ten artykuł do końca. > nie rozumiem tylko jak facet może tak chełpić się Przecież to idiota. "ISS UK zostało World Championem jako zespół" Ciekawe kiedy zrozumie, ze inni pracownicy tez dostali takie listy. Ponadto poważnie wątpię w autentyczność sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 17:05 > Ponadto poważnie wątpię w autentyczność sytuacji. Dlaczego? Co ci sie w niej wydaje nieautentycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 17:08 ja akurat w autentycznosc nie watpie, smieszy mnie tylko to cale zadecie Odpowiedz Link Zgłoś
aznar33 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 17:14 > > Ponadto poważnie wątpię w autentyczność sytuacji. > > Dlaczego? Co ci sie w niej wydaje nieautentycznego? Całokształt. Zwróć uwagę jak prowadzony jest dialog. Krótkie, konkretne pytania realizujące wcześniej zamierzony scenariusz - pokazania idioty emigranta. Każde pytanie to strzał w dziesiątkę. Zero litości. Dodatkowo ten dom z socjalu. Tu już przegięli maksymalnie. Piętrowy i z ogrodem. Samotny mężczyzna zarabiający 900f. Miszcz, bo miszcz, ale to i tak dla mnie trochę niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 17:21 > Dodatkowo ten dom z socjalu. Tu już przegięli maksymalnie. Piętrowy i z ogrodem. Co ty, z choinki sie urwales? Polowa domow z socjalu to przekrety i wyludzenia, cwierc jest wynajmowana. Nie mow, ze nie wiedziales? > Samotny mężczyzna zarabiający 900f. Miszcz, bo miszcz, ale to i tak dla mnie > trochę niewiarygodne. Wake up, zyjesz w jeb*ym socjalizmie, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
aznar33 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 17:43 > Wake up, zyjesz w jeb*ym socjalizmie, kolego Nasz miszcz nie wygląda mi na zdolnego do wyłudzeń. No, ale sprawa mieszkań z socjalu wydaje się być warta uwagi. Może zmienić ścieżkę kariery? Na razie przy obecnych cenach nieruchomości wygląda na to, że moje dzieci będą kończyły spłacanie rat za dom z ogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 18:21 > > Wake up, zyjesz w jeb*ym socjalizmie, kolego > > Nasz miszcz nie wygląda mi na zdolnego do wyłudzeń. Przeciez powiedzial dokladnie, jak to zalatwil. > No, ale sprawa mieszkań z socjalu wydaje się być warta uwagi. Może zmienić > ścieżkę kariery? O, to, to. Demoralizacja spoleczenstwa, zarowno holoty jak i uczciwych ludzi. Po co jak tyram, po co sie mecze? Narobie se dzieciakow i mi dadza, bez stresu, bez problemu. Nikt mnie nie wywali jak NR padnie. > Na razie przy obecnych cenach nieruchomości wygląda na to, że > moje dzieci będą kończyły spłacanie rat za dom z ogrodem. "Unikaj hołoty, bo źle skończysz, bo ona cię pogrąży, zniszczy. Traktuj tych ludzi jako roznosicieli zarazy, omijaj ich z daleka. W hołocie jest jakaś wola podboju, zawistna pasja unicestwienia wszystkiego. Dążeniem hołoty jest burzyć twój spokój, uniemożliwiać ci pracę, a ludzkości - uniemożliwiać postęp. Ruch hołoty to zawsze ruch wstecz, do tyłu, to ruch - w bezruch. Chce ona tylko jednego - wciągnąć cię w bagno. Tego wciągania w bagno nie będziesz w stanie powstrzymać, ponieważ jesteś zbyt słaby. Masz tylko takie wyjście - nie dopuścić do zrobienia pierwszego kroku w kierunku bagna. Ten pierwszy krok rozstrzyga. Ale ileż jest sytuacji, w których trudno zorientować się, że był to właśnie ów pierwszy i zarazem już ostateczny krok!" Odpowiedz Link Zgłoś
aznar33 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 18:44 > > Nasz miszcz nie wygląda mi na zdolnego do wyłudzeń. > > Przeciez powiedzial dokladnie, jak to zalatwil. Pytanie, czy zdaje sobie z tego sprawę. Czym jak czym, ale inteligencją to on nie grzeszy. > O, to, to. Demoralizacja spoleczenstwa, zarowno holoty jak i > uczciwych ludzi. Po co jak tyram, po co sie mecze? No właśnie... nie chcę Cię martwić, ale chyba będziesz musiał wziąć nadgodziny, żeby i dla mnie starczyło. > "Unikaj hołoty, bo źle skończysz, bo ona cię pogrąży, zniszczy. Gadaj zdrów, ja przechodzę na socjal. Zdaje się, że nawet gdzieś mieliśmy miotłę. Chyba w kuchni. Idę poćwiczyć i zobaczyć jak to jest. Pa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 21:44 > No właśnie... nie chcę Cię martwić, ale chyba będziesz musiał wziąć nadgodziny, > żeby i dla mnie starczyło. Hehe... Moja cierpliwosc tez ma granice, jak ty sie poddajesz, to ja tez pie*le :D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Mistrz świata w sprzątaniu 21.09.07, 19:25 --Piotrus -to , ten sam facio, z ktorym wywiad znajdowal sie w jednej z polskich darmowych gazet, czytalam chyba w poniedzialek, kurcze,wyrzucilam gazete. Mowil ze dali mu domek, potem przyjechali sprawdzic, a ze nie mial mebli- wiec socjal przyslal mu podstawowe,nowe umeblowanie.... Podpucha, jak na moje oko Moze ktos czytal ten artykul.? Fotoforum Wielka Brytania i Irlandia Odpowiedz Link Zgłoś