lorunia 16.10.07, 10:26 Napiszcie mi coś wiecej na temat tego miasta. Moj chlopak tam sie wybiera i ma zamiar nas do siebie sciagnac. Moze wiecie jakie ceny za wynajem sa tam mieszkania?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: King's Lynn IP: *.range86-150.btcentralplus.com 18.10.07, 15:31 Podobno miasto nieciekawe ,duzo narkomanow i nieciekawego towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: King's Lynn 18.10.07, 19:19 Bylam tam raz. To male dosc przecietne miasteczko w Norfolk.Nie najgorsze. www.rightmove.co.uk/property-to-let-in--kings-lynn--norfolk.rsp na tej stronie znajdziesz ceny wynajmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: King's Lynn IP: 149.254.192.* 18.10.07, 20:41 troche off - ma ktos moze pojecie dlaczego rightmove zajal jedno z czolowych miejsc na liscie najmniej etycznych biznesow w uk? Odpowiedz Link Zgłoś
lorunia Re: King's Lynn 18.10.07, 22:07 Jeszcze nie mam tak angielskiego opanowanego, ale ta cena wynajmu dotyczy calego miesiaca, czy tygodnia?? A jest tam drogo, czy raczej nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop_ze_wsi Re: King's Lynn IP: 81.140.64.* 18.10.07, 23:48 nie masz angielskiego i tu jest problem dlaczego nie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: King's Lynn 19.10.07, 09:33 ""A jest tam drogo, czy raczej nie??"" Srednio. 2-pokojowe meiszkanie mozesz wynajac za 550 funtow miesiecznie. Rejony Kings Lynn, Peterborough sa nie najgorsze bo dosc latwo jest tam znalezc prace. Odpowiedz Link Zgłoś
lorunia Re: King's Lynn 19.10.07, 10:33 Dzieki, bo na innym forum pytalam sie o ta okolice to mi napisali, ze jest jedna z najdrozszych w Angli. No nic ja tu w Polsce urodze i jak juz maluszek bedzie na swiecie to pojedziemy do tatusia, poki c bedzie nam kse przysylal na potrzebne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: King's Lynn 19.10.07, 14:41 Najdrozsze to sa okolice Londynu i wogole poludniowa Anglia. Norfolk ma ceny srednie w skali calego kraju. I jest tam bardzo male bezrobocie co chyba bedzie dla was najwazniejszym czynnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: King's Lynn IP: *.chello.pl 18.09.10, 15:20 kompletnie sie z tym nie zgadzam ...miasto a raczej miasteczko poniewaz nie jest zbyt wielkie jest spokojne i sympatyczni ludzie. Mieszakalam tam wiec orientuje sie doskonale a nie "podobno". Oczywiscie jak w kazdym miescie jest jedna nieciekawa dzielnica , ale tego mozna sie wszedzie spodziewac ze wzgledu ,ze tak a nie inaczej zycie idzie w taka strone. Ogolnie rzecz biorac polecam to miasto i nie zwracalam bym uwagi na komentarze typu "podobno" Odpowiedz Link Zgłoś
terwase Re: King's Lynn 19.09.10, 00:37 A ja aktualnie mieszkam w King's Lynn i jest OK. Małe smutne, nudne miasteczko, bez odchyłów w żadną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorunia Re: King's Lynn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 21:41 A co to znaczy PW, gdy chce sie wynajac mieszkanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop_ze_wsi Re: King's Lynn IP: 81.140.87.* 27.10.07, 22:04 platforma wiertnicza Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: King's Lynn 28.10.07, 21:23 nie wiem jak brzmi cale zdanie ale moze "per week?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorunia Re: King's Lynn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 07:17 tak juz pozniej sama sie kapnelam, ale chcialam miec potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: King's Lynn jak znaleźć pokój na początku? IP: 83.168.106.* 12.01.08, 11:21 chcę sie przenieść do tego miasteczka,ale nie mam pewnej pracy jeszcze.musze gdzieś mieszkać, poradźcie pd czego zacząć tj. czy agencja nieruchomości bedzie mi chciała coś wynająć jak jeszcze nie mama pracy i gdzie szukac pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: King's Lynn jak znaleźć pokój na początku? IP: 86.166.121.* 02.02.08, 23:07 W gazetach mozna, ale tam jest drogo i pokoje czesto nie najlepsze, sa 3 rusko polskie sklepy tam sa ogloszenia mozna znalesc dosyc tanio wzgledny pokoj, jednoosobowe w granicach 50 do 90 funtow na tydzien, ale tez 2 osobowe wcale nie takie tansze bo sie placi 50 od osoby. Na poczatekpewnie bedziesz musiala tak zrobic. Miasteczko to kicha dla nieznajacych angielskiego badz slabo, chodz i sa wyjatki, praca przez agencje czesto tylko 3 dni w tygodniu w jakichs "kolchozach.." ale jak sie ma prace na kontrakt to w miare przyjazne zycie mozna prowadzic, tylko problemem jest ja znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
celtoja Re: King's Lynn jak znaleźć pokój na początku? 22.02.08, 04:39 Potrzebuje pokoju 1 osobowego na gwalt ,wiecie moze o jakims? Mieszkam w Peterborough a dostalem kontrakt w kinertonie w Fakenham a tam wszystko zajete. jak mozesz mi pomóc to bym byl bardzo wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat-neo Re: King's Lynn jak znaleźć pokój na początku? IP: 217.171.129.* 25.02.08, 20:08 Skontaktuj się z Natalią, nr. tel: 07765002620 - na pewno Ci coś znajdzie. Natalia jest rosjanką - kontakt po rosyjsku lub angielsku. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: King's Lynn jak znaleźć pokój na początku? IP: *.cable.ubr07.donc.blueyonder.co.uk 04.10.08, 19:38 Kogo chcesz w tym pokoju gwalcic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: King's Lynn jak znaleźć pokój na początku? IP: 194.75.238.* 21.02.08, 17:03 jezeli szukasz pokoju w kings lynn dzwon pod ten numer 07519574314 pros o Damiana napewno znajdzie Ci pokuj. Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: King's Lynn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 14:46 Miasto sympatyczne . Pokój można wynająć w cenie ok. 60 funtów tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: King's Lynn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 11:43 CZESC SZUKAM POKOJU W KINGS LYNN NAJLEPIEJ BLISKO W CENTRUM MOJ NUMER O7549488777 PROSZE O SMSY JESTEM TERAZ W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: King's Lynn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 11:47 CHCE PRZYJECHAC KONIEC STYCZNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz-Gniezno Re: King's Lynn IP: *.tktelekom.pl 24.08.08, 22:28 mam pytanko ja też wybieram się do king's lynn.jak tam jest i przyczym pracuje twój chłopak. pozdrawiam Łukasz-Gniezno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A... Re: King's Lynn IP: *.crowley.pl 10.09.08, 18:56 No ja tez sie tam wybieram... ale nie mam jeszcze pokoju zalatwionego... ktos jedzie moze do fabryki czekolady?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: King's Lynn IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.08, 15:14 hej, ja sie tam wybieram, też szukam jakiegoś lokum, prosze o kontakt jeżeli to mozliwe: katarzynahass@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: King's Lynn IP: 91.206.154.* 13.10.08, 23:19 ja jadę za dwa tygodnie i tez jeszcze nie mam pokoju załatwionego. błagam czy może ktoś pomóc moj mail remhab@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sie wybieram Re: King's Lynn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 11:47 prosze o kontakt moje gg 8788911 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: King's Lynn IP: 194.75.238.* 22.10.08, 18:23 nio ja na waszym miejscu az tak bym sie dings lynn nie spieszyla... bo ja jestem tu juz od 3 miesiecy...nie powiem miasto jest sliczne... wiadomo istnieja rozni ludzie... ale naogol jest spokojnie... a cio do pracy to teraz nie radze przyjezdzac bo poprostu jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidon Re: King's Lynn IP: *.99.77.213.easy-com.pl 28.10.08, 12:09 ceny na funty są niskie ale praca nie pewna na telefon maks zarobek tygodniowy 220 f mieszkania załatwiane przez pośredników Polskich tam na miejscu , są śmiesznie wysokie za cenę jednego tygodnia w kraju zależy gdzie można mieszkać miesiąc przeważnie agencje załatwiająca pracę daje ci namiar na pośrednika on wyciągnie od ciebie ostatni grosz jeśli się spużnisz z czynszem to cię po prostu wywali na bruk w tym mieście polacy żerują na Polakach zanim wyjedziesz pomyśl ,jak będziecie mieli pytania to piszcie byłem tam dość długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: King's Lynn IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 00:56 czy mozesz podpowedziec wiecej o pobycie tam ? teraz jestr tam moja zona i pracuje w fabryce czekolady ,ma mieszkanie ale mieszkaja w cztery osoby ,gdzie poszukac pokoju dla siebie samej ,moze cos podpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angia Re: King's Lynn IP: *.183.228.118.dsl.dynamic.eranet.pl 09.07.10, 18:23 Hej! Wybieram się za tydzień do King's Lynn. Słyszłam, że jest tam hotel za 50 funtów tygodniowo, to prawda? Orientujesz się czy coś takiego jest? Podobno na ulicy Raillway. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari King's Lynn, Uwazajcie tam Łotysze gwałca polki IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 13:12 Ludzie to co dzieje sie w KINGS LYNN to spedza sen z powiek oraz w PMP !!!Łotysze tak sie rozpanowali w Czekoladkach i na warzywach ze szok Polki to pracują pod strachem bo tylko cały czas są obmacywane i ostro się im stawia sprawę że maja dać dupy bo inaczej pracy nie będzie ,teraz w piątek też Łotych z czekoladek zgwałcił polke .ile tego jeszcze musi być,aż ktoś w koncu ukruci im te wybryki ,zróbmy z tym coś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: King's Lynn, Uwazajcie tam Łotysze gwałca po IP: 78.16.37.* 20.04.09, 17:08 jeśli to prawda, to czemu się nie bronicie? ludzie brońcie się! nie wolno ulegać tej hołocie ze wschodu. i to takie plugawe narody jak łotysze i litwini. z szacunku dla siebie i swoich przodków i z myślą o swoich dzieciach, nie wolno takim gnidom ulegać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLI Re: King's Lynn, Uwazajcie tam Łotysze gwałca po IP: *.196.127.100.threembb.co.uk 23.11.13, 17:01 łeb bym takiemu rozkwasił znalazł dowody i prosto na gliny! Aż się nie chce wierzyć czy ta dziewczyna to zgłosiła? Nie mam dobrego zdania o łotyszach znam kilku i dla mnie to zupełni durnie a może to rosjanie z łotwy? Zbierzmy pakę i zróbmy z tym porządek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: King's Lynn, Uwazajcie tam Łotysze gwałca po IP: *.bb.sky.com 29.09.15, 22:51 :-) OMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc:) Re: King's Lynn IP: 78.145.222.* 20.04.09, 15:23 przewarznie ok 50funtow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: King's Lynn IP: *.134.246.94.ip4.artcom.pl 01.02.11, 23:18 Byłem w Uk dokładnie w peterborough,pracowałem dla PMP,nikt mnie nie zgwałcił za pracę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Class1Driver Recru Re: King's Lynn- Praca IP: *.4-4.cable.virginm.net 22.09.15, 18:07 Zatrudnimy kierowcow kat. C+E do pracy w Huntingdon, Alconbury, Peterborough, Spalding, Boston, Doncaster Praca regularna. Stawka: £ 9.25- £ 16.00/h Wymagania: Posiadanie prawa jazdy kat. C+E przynajmniej 2 lata 6 miesiecy doswiadczenia w ostatnich dwoch latach Przynajmniej 2 miesiace doswiadczenia w jezdzie z kierownica po prawej stronie, PROSIMY O KONTAKT TYLKO OSOBY SPELNIAJACE POWYZSZE WYMAGANIA. 07761940356, info@class1drivers.uk Odpowiedz Link Zgłoś