Gość: teskowicz IP: 194.246.124.* 16.10.07, 15:53 Polki teskowiczki nie chca dawać tyłka Polakom a dają innym nacjom: brzydkim starym angolom, murzynom, turom i innym:):):) oj nie ładnie nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.10.07, 18:20 No , to jest dobry temat na to forum. A tak prywatnie, to masz po prostu pecha . Albo niewłaściwe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 16.10.07, 22:49 Mam nadzieję, że Twój pseudonim to nie projekcja Twego największego sekretu a zarazem dość wstydliwej przypadłości. Faktem jest natomiast, że brudny, śmierdzący, prymitywny, niedouczony, obleśny czy jakkolwiek inaczej zdefektowany, ale NIE-POLAK jest ideałem niemalże wszystkich polskich dziewczyn w Anglii. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:33 A może jesteś brzydszy od przeciętnego brzydkiego starego angola? O tym nie pomyślałeś? No i te podejście - rzeczywiście... Chcesz żeby dziewczyny kleiły się do ciebie tylko dlatego, że macie JEDNĄ wspólną cechę? Że oboje jesteście z Polski? Please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.10.07, 07:57 Nie bardzo rozumiem sens twojej analizy mojego nicka. Próbujesz na mnie przenieść swoje problemy anatomiczne? Daruj sobie takie wypowiedzi, jeśli nie masz nic do powiedzienia w danym temacie to nie pisz, szkoda palców. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosca Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 17.10.07, 09:58 www.maxior.pl/film/62478/Jak_Anglicy_traktuja_polskie_dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.10.07, 16:35 matt, to tylko filmik, ale dałeś sie na to złapać? Chyba nie. Laski na fimiku fajne ale ... na czole nie mają napisane skąd są. Albo Ci da albo nie, narodowość nie ma znaczenia. Te dymki przy ustach? Reklama. Ale myślę ,że polki są oki, a to że jakiś forumowicz ma problem z dziewczynami z którymi nie może się dogadać to jego problem, a nie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosca Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 17.10.07, 20:27 Wiem, ze to tylko filmik, ale wkurw.a mnie to, ze podchodzi do mnie Pakistaniec albo Hindus w robocie i sie chwali ile to on przelecial Polek. Zreszta miedzy soba mowia, ze po co isc do burdelu, taniej jest postawic Polce drinka na dyskotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr08.haye.blueyonder.co.uk 17.10.07, 18:32 a co te Polki niby mają dawać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaskoczony Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 17.10.07, 19:31 Radość, słoneczko, radość............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) Donald CI daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa IP: *.aster.pl 27.12.07, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 81.102.15.* 19.10.07, 18:03 pewnie maja dosc zwyklej polskiej kielbasy. a ty pewnie jestes paskudny albo niezbyt rozgarniety i kasa nie smierdzisz...he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giertych Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 81.102.15.* 19.10.07, 18:04 konia se zwal osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss tesco Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.plus.com 18.10.07, 00:26 Bo Polacy w Tesco brzydcy sa,zaniedbani,bez wyczucia smaku i stylu,do tego prymitywni,pazerni na kase,naduzywajacy wulgaryzmow. Poza tym Polakow to my mamy w ojczyznie,a tutaj chcemy sprobowac egzotyki...... Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 18.10.07, 08:19 a temu tylko sex analny w czaszce , rece i majtki opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz9621 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:44 miss tesco uwazaj bo jeszcze egzotycznego syfa zalapiesz,bo polki w anglii to bezhonorowe i tepe dzidy dla ktorych liczy sie tylko funciasy chociazby i brudas i tak im to nie przeszkadza wstyd i hanba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznujaca sie polka Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.sotn.cable.ntl.com 19.10.07, 08:25 chwla moment ja jestem tu z chlopakiem (ktory oczywiscie jest polakiem) a nawet jesli by go tutaj niebylo to i tak raczej nie moglabym tego zrobic z jakims czarnuchem lub innego pochodzenia ciemnoskorym poniewaz sa oni oblesni, obrzydliwi, i do tego smierdza. Wiec bardzo prosze nieuzywac okreslenia dziwka czy szmata. Moze niektore polki sypia sie z jakimis brudasami ale nie wszystkie wiec bez takich wizwisk. A co do miss tesco zgadzam sie "UWAZAJ NA TEGO EGZOTYCZNEGO SYFA" to raczej te polki z niska samoocena siebie daja dupy czrnucha bo nikt inny ich niechce wiec miss tesco moze zmien prace i zacznij pracowac w burdelu .... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 10:40 Martwiło mnie błędn stosunek teskowicza do kobiet, a tu sie okazuje że "szanujące się polki" mają wcale nie lepsze podejście - rasizm, nietolerancja a przede wszystkim SZUFLADKOWANIE. Szkoda, ale tak wynika z tej wypowiedzi... mam nadzieje że nie wszystkie polskie dziewczyny myślą tak samo jak moja przedmówczyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.opera-mini.net 19.10.07, 16:03 Droga psycholog coz sie dziwisz ze wiele polek tych szanujacych sie ma zdanie ktore jest w pewien sposob rasistowskie, jesli te ktore bardzo cenia sobie inne nacje zachowuja sie w sposob jakby chcialy pokazac ze jak jest z ciemnoskorym to jest lepsza, przez swoj pobyt tu zdazylem sie napatrzyc na rozne sytuacje i wierz lub nie ale tak jest,sa owszem wyjatki ze ludzie roznych ras spotykaja sie pobieraja etc ale tu chodzi wlasnie o ten typ polek ktore powoduja ze reszta moze siec czuc pozniej nieswojo gdy podejdzie taki gosc co w ghanie czy na sri lance mieszkal w 20 osob w szalasie i bedzie dawal jednoznacznie do zrozumienia ze powinna z nim isc do lozka bo skoro postawil ci drinka to jakby gre wstepna macie juz za soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelazna dama Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.toya.net.pl 19.10.07, 16:48 Od dluzszego czasu jestem stala uczestniczka tego forum. Po raz pierwszy spotykam sie z takim tematem. Czy wy ludzie nie macie innych problemow? Co to kogokolwiek obchodzi, z kim sypiaja Polki. Czy kazda Polka ma obowiazek spotykac sie tylko i wylacznie z Polakami? Jesli to taki konstytucyjny obowiazek, a Wy chlopcy jestescie takimi wielkimi patriotami, to co robicie na Wyspach? Mnie osobiscie nie przeszkadza kto z kim. Dodam, ze nie sypiam ani z Polakami, ani z Anglikami - po prostu sama. Mozecie sobie to komentowac, ale wydaje mi sie to troche dziwne. Prawda jest, ze sa ludzie, ktorzy nie maja szacunku dla siebie, nisko oceniaja wartosc swojej oceny, ale to nie nam dane jest takich krytykowac. Ja znam wiele przypadkow, gdzie w zyciu nie przypuszczalabym, ze dane osoby moglyby byc ze soba razem, ale wlasnie rozlaka z rodzina, dosc trudne warunki i trudnosci w zaadaptowaniu sie w danym srodowisku sprawily, ze te osoby nie wybieraly jak w lumpeksie, dokonaly takiej decyzji, jaka los im przedlozyl. Zaznaczam, ze te pary sa szczesliwe. Nie liczy sie dla nich wiek, rasa czy stan majatkowy, a nawet intelektualny. Kazdy z nas moze byc w takiej sytuacji, wiec po co gadac na innych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.bb.sky.com 19.10.07, 19:21 popieram Zelazna Dame!! a skoro taki temat poruszacie- Polacy- to iluz z Was kupujac dziewczynie( Polce) drinka dawalo jednoznacznie do zrozumienia, ze powinna isc z Toba do lozka,bo "jakby gre wstepna macie juz za soba" ?? zastanowcie sie i nie robcie z siebie takich "Swietych" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.hers.adsl.virgin.net 20.10.07, 13:05 nikt a przynajmniej ja nie uwazam sie za swietego,ja tylko uwazam ze jak ktos jest z kims to chyba po to zeby im bylo dobrze niezaleznie jaki kolor skory ma dana osoba. Natomiast znam pare osob ktore w zwiazkach mieszanych zachowuja sie normalnie a mialem pare sytuacji gdzie polka dawalo swiadectwo delikatnie mowiac glupoty i tzw.wiochy.podsumowujac to z powietrza sie nie biora te poglady ze polki sa latwe za granica dla kolorowych i jak to, glownie murzyni ,pytaja czy nie znam jakiejs polki bo on chcialby sie zabawic, a jego kumpel mowil mu ze wlasnie polki sa latwe, oni nie docenia ze czesto sa to ladne czesto madre zadbane kobiety ale wlasnie przez zachowanie czesci ugruntowuje sie opinia i nawet my mezczyzni polacy nic na to nie poradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 149.254.200.* 24.10.07, 10:21 Ja tak nie robiłem i nie robie. To co teraz napisałas zdarza sie TYLKO I WYŁĄCZNIE w przypadku cwaniaków za którymi Wy kobiety tak gonicie. Jesli biegasz za cwaniakami nie dziw sie ze sa cwaniakami, tak jak biegajac za brunetami nie miej do nikogo pretensji ze sa brunetami! Co do Polskich kobiet w UK to ciekawi mnie jedna rzecz. Czemu skoro tak wszystkie pochwalaja takie zachowania to czemu sie nigdy do nich nie przyznaja? Sam mieszkałem w domu gdzie mieszkały Polki i czasem nie wiedziałem czy u nas mieszka 5 osób czy 60, bo niemal codziennie rano widziałem bioracych prysznic "ciapatych", murzynów i facetów chyba wszystkich nacji na swiecie. Gdy jedna z tych dziewczyn poznała naprawde spoko faceta(Polaka) udawała dziewice orleańska. A ze znam "gościa" osobiscie sam nie wiem czy nie powinienem mu powiedziec o jej bogatej przeszosci, a jesli mnie spyta na 100% mu powiem - bo nie nawidze "otwartych" dla wszystkich, pozniej udajacych cnotki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO!! Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.lutn.cable.ntl.com 20.10.07, 09:49 pierwszy rozsadny komantarz pod tym tematem!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezly gips Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range86-149.btcentralplus.com 23.10.07, 16:33 po co wogóle ta rozmowa ? niech sie kazdy dmucha z kim chce, co za różnica ? wrzućcie na luz ludzie i jedzce na Bahama popijac drinki i wylegiwac sie na plazy pod palemką bo niedlugo koniec swiata, jesli ktos nie wierzy moge mu to latwo udowodnic tylko niechaj mi tu poda maila to wysle materialy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki3 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range217-42.btcentralplus.com 24.10.07, 17:28 niezly gips to jest moj meil:szybkibil3@wp.pl , napisze te dowody swiadczace o koncu swiata. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 13:11 swiete slowa kobieto. tylko zdziry daja dupy brudasom z afryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cpe.marton.net.pl 07.02.08, 10:23 ja nie potrzebuje kasy za seks wole innych a polacy to chamy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna laska Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr11.haye.blueyonder.co.uk 23.10.07, 19:27 No cóż trochę w tym racji ale panowie bez przesady polki to nie k.... i nie będą dawać dupy ani wam drodzy rodacy ani innej nacji to że wyjątki od reguły się zdażają to do diabła nie kategoryzujcie wszyskich polek- bardzo proszę!!!!!- a szczególnie koleżanek z tesco. Dlatego właśnie pracujemy w tesco bo nie dajemy dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze9621 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 04:47 miss tesco nie obraz sie ale pracowalem w tesco 3 miesiace i zdazylem przez ten czas zauwazyc jaka jest mentalnosc polek na obczyznie a szczegolnie na wyspach,wedlug mnie to jest kompromitacja,szczyt tandety i zlego smaku nie mowie tu oczywiscie o calym ogole ale o wiekszosci bo sa przeciez wyjatki od wszystkiego.interretacja dowolna tez zycze milego dnia i dalszych sukcesow przy wykladaniu towaru na polki i szukaniu funciastego egzotycznego przydupasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaaa Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.10.07, 06:03 nie ma to jak typowo po naszemu zwalac wine na innych a nie zastanowić się co się dzieje i dlaczego tak jest. I do tego to wybiórcze podejście do życia... ale, po pierwsze jestem facetem więc nie bronię w żaden sposób podejścia dziewczyn, bo jestem po tej samej stronie co "atakujący" po drugie oczywistym jest fakt, że co najmniej bardzo duża ilość dziewczyn przyjeżdzających do uk "brata się" z ludźmi innych narodowości No dobra, a teraz moja analiza. Po pierwsze róznica w podejsciu do rzeczywistości. Niestety mamy taka naszą cechę, że wydaje nam się że nam się wszystko należy. A zanim człowiek się nauczy że na wyspach o wszystko trzeba faktycznie walczyć... z usmiechem na ustach, gładkimi słowami itd. Dalej - łatwo jest osądzać innych (tu- "nasze" dziewczyny) zapominając o sobie. O jakże łatwo jest potępić - "bo ona przespała się z angolem" i jednoczesnie wkurzac się że to nie ze mną... Ergo - jak się zastanowić, to co może być przyczyną takiego podejścia dziewczyn? Moze to umiejętność komplementowania i podkreślenia że nam się dana dziewczyna podoba (zamiast podejścia - fajna jest i niech sie cieszy że ją wybrałem)? A może kwestia tego że z wielu rzeczy wokół mozna się cieszyc a nie tylko i/lub w większości narzekać? A może jeszcze inne sprawy, których ja sam nie zauważam? Wiem że to przykre, ale jesteśmy słabymi uwodzicielami. A dowodem na to jest spora dysproporcja pomiędzy związkami pl-eng na niekorzyść polskich facetów. BTW, czy nie wydaje się wam że na przykład może się dziewczynom podobać wysiłek jaki angole wkładają w naukę języka polskiego (no dobra, słówek i zwrotów często jednoznacznych). Albo w druga stronę, że nauczenie się przez nich własnie tych słówek i zwrotów daje dziewczynom jednoznaczną informację za jaką cenę mogą się uczyć np. angielskiego (taka cena prywatnych konwersacji)? Ja mam na przykład tę przywarę, że nie oceniam ludzi, bo dla mnie jest to ich prywatna sprawa co ze soba robią. Oczywiscie, że wkurza mnie jak się jakiejś dziewczyny nie uda poderwac. Ale jednoczesnie cieszy, że się tak fajnie uśmiechnęła do mnie i moze to był własnie moment kiedy trzeba było podryw kontynuować.... No dobra, rozpłynąłem się lekko. Generalnie, to wg. mnie po prostu za mało adorujemy nasze panie i tym samym tę lukę wykorzystują inni Odpowiedz Link Zgłoś
helpman Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 20.10.07, 12:46 Absolutnie się zgadzam.Nie mieszkam w Anglii,ale sytuacja w ,,moim" kraju jest taka sama.Inne nację wyśmiewają się z nas Polaków i takie opowieści ile Polek zaliczyli, są bardzo częste. Nie ma co zrzucać to na karb rozłąki z krajem.W tej materii Polki zawsze miały klapy na oczach i byle brudas/nie mam na myśli Murzynów/ z paroma Euro w kieszeni jest dla większości idolem,materiałem na świetnego chłopaka lub męża. Dużo polski kobiet i dziewczyn zachowuje sie poza krajem, jak typowe i w dodatku tanie dziwki. W tej chwili nie myślę jako mężczyzna. Dla mnie,jako Polaka,jest to bardzo przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.10.07, 16:38 Czytam ten temat i troszkę się zastanawiam nad sposobem myślenia części kolegów, którzy tu piszą. Bez obrazy , podkreślam, nikogo nie chcę urazić, ale trochę to przypomina filozofię Kalego. Jak Kali ukraść to dobrze, jak Kalemu ukradli to źle. Czyli jak Polka pójdzie ze mną to jest fajnie, a z kimś innym to już jest źle. Panowie, powiedzmy sobie uczciwie, każdy sam sobie, który z nas nie miał ochoty na np.kolorową dupcię? Bo jeśli można to ja bardzo chętnie. A kto nie? To dlaczego krytykujemy panie? Nikogo nie bronię, ale trochę tolerancji. To jest prywatna sprawa każdego czy każdej. Niech każdy żyje na własny rachunek, a jak to robi, to jego/jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dexter72 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 23.10.07, 08:26 racja ... ile razy slysze kolegow z pracy (TESCO) ale fajna czarna dupcia idzie .... i to jest ok ale jak dziwczyna mysli o jakims obcokrajowcu to jest juz zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cpe.marton.net.pl 07.02.08, 10:26 ty to piszesz jakbys nigdy sie nie kochal,masz pecha a dlaczego jak murzyn to brudas jestes rasistą,a ty jkai jests\es masz zdanie o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss tesco Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cosh.broadband.ntl.com 24.10.07, 07:49 grzegorz9621,swoją wypowiedzią dokładnie potwierdziłeś moje słowa o Polakach w Tesco :) Prymitywizm umysłowy i zaścianek mentalny odrzucają mnie ( i nie tylko mnie ) od waszego towarzystwa. A czekoladki są takie słodkie :) PS.O syfa się nie bój,ludzie na poziomie wiedzą że istnieje taki wynalazek jak prezerwatywa.I że bez niej w dzisiejszych czasach nie ma seksu. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehhe Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.sotn.cable.ntl.com 07.11.07, 21:31 oj chyba chłopakom odciski sie porobiły na rekach o gruchy... hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range86-149.btcentralplus.com 25.11.07, 20:32 A ciekawe jak to jest z facetami... Czy koledzy nie zalapali by sie na ladna Hinduske ,Turczynke ,czy dziewczyne z innej jeszcze nacji jakby byla chetna? Trzeba sie jeszcze zastanowic ile prawdy jest w tych opowiadaniach Panow z Turcji czy Afganistanu ,ze "zaliczyli" panienki z Polski. Chwalic to sie faceci bardzo lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 91.104.106.* 28.11.07, 12:11 Widać,że piszesz opierając się na własnym przykładzie i przeżyciach, no ale cóż my nic nie poradzimy jak kolega ma za-małego. Nic tylko rączka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:48 jak to jest ze facetowi zawsze wolno i wszedzie a my kobiety mamy sobie wszystiego odmawiac bo nas obgadają, jeżeli ktoś lub któraś ma ochotę na obcokrajowca to jest jego prywatna sprawa, wiadomo ze we wszystkim trzeba zachowac umiar Odpowiedz Link Zgłoś
lapis111 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 29.11.07, 16:30 Daliscie sie wciagnac w dyskusje na zdanie rzucone przez zwyklego debila-samo zdanie, ktore zawiera slowo, ze Polki nie daja "tyłka", swiadczy o poziomie tego, jak to mówia u nas na Śląsku, zwyklego ciula:)Ktora normalna kobieta, chce miec cos wspolnego z facetem, ktory chce "tyłka"???? A dla Ciebie proponuje odpowiednie agencje, tam na pewno tyłka dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natręt Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.t-mobile.co.uk 02.12.07, 12:12 Żadna!!wszystkie chcą mieć tylko z tymi doczyńenia którzy dupy chcą!!Czarnuchy i ciapole nie maja w swoich językach słowa "tyłek"tylko "dupa " a polki dają im czego chcą!!A na co lecą na długiego "cocka".Sama zresztą dużo lepsza nie jesteś bo podajesz gg i maile!!Jesteś o tyle lepsza ze ty chcesz dupy dać polakom rodakom!!i za to cię cenie!!pozdrawiam Z poważaniem dla lapis111: "natręt" Odpowiedz Link Zgłoś
lapis111 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 04.12.07, 05:19 Maila i gg podaje, poniewaz jestem uczestnikiem forum, ktore ma, a przynajmniej powinno miec charakter informacyjny, jak rowniez powinno pomagac zainteresowanym w zdobyciu pewnych informacji na temat zatrudnienia w Tesco. Mnie przed wyjazdem wielu normalnych forumowiczow w ten sposob pomoglo, wiec staram sie obic to samo, bo wiem, jaki czlowiek czuje sie zagubiony w tym gaszczu przeciwstawnych opinii. Pisze te slowa oczywiscie dla tych, ktorzy maja jeszcze troche oleju w glowie, a nie dla tych seksualnych oszolomow-nie przejmujcie sie, nie wszyscy sa takimi debilami jak moj przedmowca:) e-mail: lapis111@tlen.pl gg: 9157053 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.nott.cable.ntl.com 27.12.07, 16:25 Najlepszy przyklad panny z newcastle ktora ma narzeczonego ktory rowniez pracuje (w innym miescie) w tesco a ona siedzi ze starym angolem i daje mu. A jemu sciemnia ze nie chca jej dac transferu. POZDROWIENIA DLA ANNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymarz Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:31 Bo śmierdzą wszystkim, tylko nie kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamikadze Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.plus.com 29.12.07, 10:11 W naszym tesco jest na odwrót-panny chcą dawać,a Polacy nie chcą brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf i tom Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 149.254.192.* 14.01.08, 11:31 gdzie to tesco dajcie namiar to juz z kumplem jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 91.104.65.* 08.01.08, 22:22 Co kaloryfer ci się znudził, zazdrość dupkę ściska? Ja osobiście też tak robię-wszystkim tylko nie Polakom-a po co i dlaczego akurat Polakom... Jakbym chciała dawać Polakom to bym w kraju został, moja dupa i tylko ode mnie zależy komu jej będę dawać-swoją się zajmij pusta pało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.ipt.aol.com 17.01.08, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range86-136.btcentralplus.com 11.01.08, 10:09 Tojest szczera prawda u nas w Northampton jest tak samo.Polki wybieraja albo czarnych albo ciapatych, poniewaz jest opinia ze oni sa lepiej obdarzeni przez nature. Niektore chca zalapac sie za Anglikow bo uwazaja, ze to podnosi ich wartosc i da im lepsza przyszlosc, ale przeciez wiadomo jakiego pokroju ludzie pracuja w TESCO - ludzie bez przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polack Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.bethere.co.uk 11.01.08, 14:34 nie wiem coś za jeden ale w Tesco Northampton jest tylko jeden Michał i to ja nim jestem więc się dziadzie nie podszywaj lub zwyczajnie podpisz się swoim nickiem/imieniem wałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.rtk.net.pl 11.01.08, 14:57 Drogie panie mowicie ze sie robi na was nagonke ale same na swa opinie pracujecie o polkach jest glosno nie tylko w UK zaczelo sie od wyjazdow polek do Wloch. Zostawiacie w domach dzieci mezow ktorzy dbaja o wszystko i kochaja was jak glupcy a robicie swoje na emigracji nie mowie tu o wszystkich kobietach ale mysle ze 60-70% tak robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 17:06 mieszkam w polsce i nie wyjade stad,choc jest tu zle,ale to co tu przeczytalam to mnie z leksza zniesmaczylo.nie wiedzialam ze polki az tak sie pruja i to jeso w anglii,czuje wstyd,gdybym pojechala do anglii na wycieczke,to nie odezwalabym sie slowem na ulicy ze zwyklego strachu i wstydu,ze o zalozeniu krotkiej spodnicy nie wspomne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl ale macie ludzie problemy IP: *.bb.sky.com 14.01.08, 09:03 kto daje, komu daje, co to kogo może obchodzić. Ta Polska Duma Narodowa jakże łatwo ją podrażnić i jak wielokrotnie już ją wykorzystywano przeciw nam samym. Do Twórcy wątku - nie dają Ci? bo może zabierasz za to od nie tej strony :P Nie masz kobiety, może czas coś zmienić w sobie a nie narzekać. Zmień środowisko. Jestem w UK ponad rok. Znam wiele Polek zazwyczaj związanych z Polakami. I żadnej, któraby się puszczała i myślę że to dlatego, że sam dobieram sobie znajomych. I nie generalizujmy bo to jest idiotyczne Pozdrowienia dla lapis i 1spaq Odpowiedz Link Zgłoś
lapis111 Do tl 14.01.08, 14:13 Dziekuje za pozdrowienia i wzajemnie:) A takze dla wszystkich, ktorym jeszcze "nadmiar" wolnego czasu miedzy jedna a druga nocka, nie przeslonil zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.plus.com 23.01.08, 14:43 jak nie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 09:51 Prawda jest taka ,że niezależnie od tego czy jajka ma się na zewnątrz,czy w 'wewnątrz' to mamy tą samą naturę... innymi słowy który z was drodzy Panowie nie chciałby spędzić nocy z przystojną Turczynką, jakąś Mulatką, może nawet z Murzynką, albo Włoszką, albo, albo z jakąś inną "brudaską". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nyga11111 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 18.02.08, 13:47 ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bym chciał:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 194.246.124.* 19.02.08, 09:23 a ja uwielbiam ciągnąć długiego czarnego druta:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student z Anglii Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.nrth.cable.ntl.com 20.02.08, 15:00 ok ludzie, jak Polki chca dawac, a ktos che brac, ok, ale czasami jest mi przykro, jak mi ktos mowi, ze Polki sa 'latwe'. nawet jak spotkalem jednego holendra w RPA to mi to powiedzial (byl szepelmiacy:D). Do czego zmierzam, niewazne czy Polak, murzyn czy Anglik, po prostu sznujcie sie, na szczescie 95% Polek zachowuja sie normalnie, nie pisze o zycie w celibacie, tylko o nie dawaniu na prawo i lewo. To sie tez tyczy facetow, moze nie tylko w kwestiach seksu tyle co gburowatego zachowania i uwazanie sie za kogos lepszego niz ludzie dookola (pamietajcie ludzie, ciapaty, murzyn, Anglik, to tez ludzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rbk-wpk-lsp Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:32 Zgadnijcie jakie jedno słowo znał pewien czarny Turasek w Dani ktorego spotkalem....................polska prostytuta.. Odpowiedz Link Zgłoś