Dodaj do ulubionych

Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polakom

IP: 194.246.124.* 16.10.07, 15:53
Polki teskowiczki nie chca dawać tyłka Polakom a dają innym nacjom:
brzydkim starym angolom, murzynom, turom i innym:):):)
oj nie ładnie nie ładnie
Obserwuj wątek
    • Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.10.07, 18:20
      No , to jest dobry temat na to forum. A tak prywatnie, to masz po prostu pecha .
      Albo niewłaściwe podejście.
      • Gość: Zorientowany Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 16.10.07, 22:49
        Mam nadzieję, że Twój pseudonim to nie projekcja Twego największego sekretu a
        zarazem dość wstydliwej przypadłości. Faktem jest natomiast, że brudny,
        śmierdzący, prymitywny, niedouczony, obleśny czy jakkolwiek inaczej
        zdefektowany, ale NIE-POLAK jest ideałem niemalże wszystkich polskich dziewczyn
        w Anglii. Smutne.
        • Gość: psycholog Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:33
          A może jesteś brzydszy od przeciętnego brzydkiego starego angola? O tym nie
          pomyślałeś? No i te podejście - rzeczywiście... Chcesz żeby dziewczyny kleiły
          się do ciebie tylko dlatego, że macie JEDNĄ wspólną cechę? Że oboje jesteście z
          Polski? Please...
        • Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.10.07, 07:57
          Nie bardzo rozumiem sens twojej analizy mojego nicka. Próbujesz na mnie
          przenieść swoje problemy anatomiczne? Daruj sobie takie wypowiedzi, jeśli nie
          masz nic do powiedzienia w danym temacie to nie pisz, szkoda palców.
          • matt.cobosca Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 17.10.07, 09:58
            www.maxior.pl/film/62478/Jak_Anglicy_traktuja_polskie_dziewczyny
            • Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.10.07, 16:35
              matt, to tylko filmik, ale dałeś sie na to złapać? Chyba nie. Laski na fimiku
              fajne ale ... na czole nie mają napisane skąd są. Albo Ci da albo nie,
              narodowość nie ma znaczenia. Te dymki przy ustach? Reklama. Ale myślę ,że polki
              są oki, a to że jakiś forumowicz ma problem z dziewczynami z którymi nie może
              się dogadać to jego problem, a nie ich.
              • matt.cobosca Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 17.10.07, 20:27
                Wiem, ze to tylko filmik, ale wkurw.a mnie to, ze podchodzi do mnie
                Pakistaniec albo Hindus w robocie i sie chwali ile to on przelecial
                Polek. Zreszta miedzy soba mowia, ze po co isc do burdelu, taniej
                jest postawic Polce drinka na dyskotece.
            • Gość: Polka Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr08.haye.blueyonder.co.uk 17.10.07, 18:32
              a co te Polki niby mają dawać??
              • Gość: Zaskoczony Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 17.10.07, 19:31
                Radość, słoneczko, radość............
        • Gość: -) Donald CI daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa IP: *.aster.pl 27.12.07, 22:10
      • Gość: jack Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 81.102.15.* 19.10.07, 18:03
        pewnie maja dosc zwyklej polskiej kielbasy. a ty pewnie jestes
        paskudny albo niezbyt rozgarniety i kasa nie smierdzisz...he?
      • Gość: giertych Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 81.102.15.* 19.10.07, 18:04
        konia se zwal osle
    • Gość: miss tesco Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.plus.com 18.10.07, 00:26
      Bo Polacy w Tesco brzydcy sa,zaniedbani,bez wyczucia smaku i
      stylu,do tego prymitywni,pazerni na kase,naduzywajacy wulgaryzmow.
      Poza tym Polakow to my mamy w ojczyznie,a tutaj chcemy sprobowac
      egzotyki......
    • kcsin Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 18.10.07, 08:19
      a temu tylko sex analny w czaszce , rece i majtki opadaja
      • Gość: grzegorz9621 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:44
        miss tesco uwazaj bo jeszcze egzotycznego syfa zalapiesz,bo polki w
        anglii to bezhonorowe i tepe dzidy dla ktorych liczy sie tylko
        funciasy chociazby i brudas i tak im to nie przeszkadza wstyd i hanba
        • Gość: sznujaca sie polka Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.sotn.cable.ntl.com 19.10.07, 08:25
          chwla moment ja jestem tu z chlopakiem (ktory oczywiscie jest
          polakiem) a nawet jesli by go tutaj niebylo to i tak raczej nie
          moglabym tego zrobic z jakims czarnuchem lub innego pochodzenia
          ciemnoskorym poniewaz sa oni oblesni, obrzydliwi, i do tego
          smierdza. Wiec bardzo prosze nieuzywac okreslenia dziwka czy szmata.
          Moze niektore polki sypia sie z jakimis brudasami ale nie wszystkie
          wiec bez takich wizwisk. A co do miss tesco zgadzam sie "UWAZAJ NA
          TEGO EGZOTYCZNEGO SYFA" to raczej te polki z niska samoocena siebie
          daja dupy czrnucha bo nikt inny ich niechce wiec miss tesco moze
          zmien prace i zacznij pracowac w burdelu .... pzdr
          • Gość: Psycholog Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 10:40
            Martwiło mnie błędn stosunek teskowicza do kobiet, a tu sie okazuje że
            "szanujące się polki" mają wcale nie lepsze podejście - rasizm, nietolerancja a
            przede wszystkim SZUFLADKOWANIE. Szkoda, ale tak wynika z tej wypowiedzi... mam
            nadzieje że nie wszystkie polskie dziewczyny myślą tak samo jak moja
            przedmówczyni...
            • Gość: 1spag Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.opera-mini.net 19.10.07, 16:03
              Droga psycholog coz sie dziwisz ze wiele polek tych szanujacych sie ma zdanie ktore jest w pewien sposob rasistowskie, jesli te ktore bardzo cenia sobie inne nacje zachowuja sie w sposob jakby chcialy pokazac ze jak jest z ciemnoskorym to jest lepsza, przez swoj pobyt tu zdazylem sie napatrzyc na rozne sytuacje i wierz lub nie ale tak jest,sa owszem wyjatki ze ludzie roznych ras spotykaja sie pobieraja etc ale tu chodzi wlasnie o ten typ polek ktore powoduja ze reszta moze siec czuc pozniej nieswojo gdy podejdzie taki gosc co w ghanie czy na sri lance mieszkal w 20 osob w szalasie i bedzie dawal jednoznacznie do zrozumienia ze powinna z nim isc do lozka bo skoro postawil ci drinka to jakby gre wstepna macie juz za soba
              • Gość: Zelazna dama Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.toya.net.pl 19.10.07, 16:48
                Od dluzszego czasu jestem stala uczestniczka tego forum. Po raz
                pierwszy spotykam sie z takim tematem. Czy wy ludzie nie macie
                innych problemow? Co to kogokolwiek obchodzi, z kim sypiaja Polki.
                Czy kazda Polka ma obowiazek spotykac sie tylko i wylacznie z
                Polakami? Jesli to taki konstytucyjny obowiazek, a Wy chlopcy
                jestescie takimi wielkimi patriotami, to co robicie na Wyspach? Mnie
                osobiscie nie przeszkadza kto z kim. Dodam, ze nie sypiam ani z
                Polakami, ani z Anglikami - po prostu sama. Mozecie sobie to
                komentowac, ale wydaje mi sie to troche dziwne. Prawda jest, ze sa
                ludzie, ktorzy nie maja szacunku dla siebie, nisko oceniaja wartosc
                swojej oceny, ale to nie nam dane jest takich krytykowac. Ja znam
                wiele przypadkow, gdzie w zyciu nie przypuszczalabym, ze dane osoby
                moglyby byc ze soba razem, ale wlasnie rozlaka z rodzina, dosc
                trudne warunki i trudnosci w zaadaptowaniu sie w danym srodowisku
                sprawily, ze te osoby nie wybieraly jak w lumpeksie, dokonaly takiej
                decyzji, jaka los im przedlozyl. Zaznaczam, ze te pary sa
                szczesliwe. Nie liczy sie dla nich wiek, rasa czy stan majatkowy, a
                nawet intelektualny. Kazdy z nas moze byc w takiej sytuacji, wiec po
                co gadac na innych :)))
                • Gość: goha Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.bb.sky.com 19.10.07, 19:21
                  popieram Zelazna Dame!! a skoro taki temat poruszacie- Polacy- to iluz z Was
                  kupujac dziewczynie( Polce) drinka dawalo jednoznacznie do zrozumienia, ze
                  powinna isc z Toba do lozka,bo "jakby gre wstepna macie juz za soba" ??
                  zastanowcie sie i nie robcie z siebie takich "Swietych" ...
                  • Gość: 1spag Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.hers.adsl.virgin.net 20.10.07, 13:05
                    nikt a przynajmniej ja nie uwazam sie za swietego,ja tylko uwazam ze jak ktos jest z kims to chyba po to zeby im bylo dobrze niezaleznie jaki kolor skory ma dana osoba. Natomiast znam pare osob ktore w zwiazkach mieszanych zachowuja sie normalnie a mialem pare sytuacji gdzie polka dawalo swiadectwo delikatnie mowiac glupoty i tzw.wiochy.podsumowujac to z powietrza sie nie biora te poglady ze polki sa latwe za granica dla kolorowych i jak to, glownie murzyni ,pytaja czy nie znam jakiejs polki bo on chcialby sie zabawic, a jego kumpel mowil mu ze wlasnie polki sa latwe, oni nie docenia ze czesto sa to ladne czesto madre zadbane kobiety ale wlasnie przez zachowanie czesci ugruntowuje sie opinia i nawet my mezczyzni polacy nic na to nie poradzimy
                  • Gość: martek Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 149.254.200.* 24.10.07, 10:21
                    Ja tak nie robiłem i nie robie. To co teraz napisałas zdarza sie
                    TYLKO I WYŁĄCZNIE w przypadku cwaniaków za którymi Wy kobiety tak
                    gonicie. Jesli biegasz za cwaniakami nie dziw sie ze sa cwaniakami,
                    tak jak biegajac za brunetami nie miej do nikogo pretensji ze sa
                    brunetami!
                    Co do Polskich kobiet w UK to ciekawi mnie jedna rzecz. Czemu skoro
                    tak wszystkie pochwalaja takie zachowania to czemu sie nigdy do nich
                    nie przyznaja? Sam mieszkałem w domu gdzie mieszkały Polki i czasem
                    nie wiedziałem czy u nas mieszka 5 osób czy 60, bo niemal codziennie
                    rano widziałem bioracych prysznic "ciapatych", murzynów i facetów
                    chyba wszystkich nacji na swiecie. Gdy jedna z tych dziewczyn
                    poznała naprawde spoko faceta(Polaka) udawała dziewice orleańska. A
                    ze znam "gościa" osobiscie sam nie wiem czy nie powinienem mu
                    powiedziec o jej bogatej przeszosci, a jesli mnie spyta na 100% mu
                    powiem - bo nie nawidze "otwartych" dla wszystkich, pozniej
                    udajacych cnotki....
                • Gość: BRAWO!! Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.lutn.cable.ntl.com 20.10.07, 09:49
                  pierwszy rozsadny komantarz pod tym tematem!! Pozdrawiam.
            • Gość: niezly gips Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range86-149.btcentralplus.com 23.10.07, 16:33
              po co wogóle ta rozmowa ? niech sie kazdy dmucha z kim chce, co za
              różnica ? wrzućcie na luz ludzie i jedzce na Bahama popijac drinki i
              wylegiwac sie na plazy pod palemką bo niedlugo koniec swiata, jesli
              ktos nie wierzy moge mu to latwo udowodnic tylko niechaj mi tu poda
              maila to wysle materialy, pozdrawiam
              • Gość: szybki3 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range217-42.btcentralplus.com 24.10.07, 17:28
                niezly gips to jest moj meil:szybkibil3@wp.pl , napisze te dowody swiadczace o
                koncu swiata. pozdro
          • Gość: greg Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 13:11
            swiete slowa kobieto.
            tylko zdziry daja dupy brudasom z afryki
        • Gość: aga Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cpe.marton.net.pl 07.02.08, 10:23
          ja nie potrzebuje kasy za seks wole innych a polacy to chamy i tyle
      • Gość: fajna laska Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cable.ubr11.haye.blueyonder.co.uk 23.10.07, 19:27
        No cóż trochę w tym racji ale panowie bez przesady polki to nie
        k.... i nie będą dawać dupy ani wam drodzy rodacy ani innej nacji
        to że wyjątki od reguły się zdażają to do diabła nie kategoryzujcie
        wszyskich polek- bardzo proszę!!!!!- a szczególnie koleżanek z
        tesco. Dlatego właśnie pracujemy w tesco bo nie dajemy dupy!
        • Gość: grze9621 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 04:47
          miss tesco nie obraz sie ale pracowalem w tesco 3 miesiace i
          zdazylem przez ten czas zauwazyc jaka jest mentalnosc polek na
          obczyznie a szczegolnie na wyspach,wedlug mnie to jest
          kompromitacja,szczyt tandety i zlego smaku nie mowie tu oczywiscie o
          calym ogole ale o wiekszosci bo sa przeciez wyjatki od
          wszystkiego.interretacja dowolna tez zycze milego dnia i dalszych
          sukcesow przy wykladaniu towaru na polki i szukaniu funciastego
          egzotycznego przydupasa
    • Gość: tiaaa Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.10.07, 06:03
      nie ma to jak typowo po naszemu zwalac wine na innych a nie zastanowić się co
      się dzieje i dlaczego tak jest. I do tego to wybiórcze podejście do życia...

ale, po pierwsze jestem facetem więc nie bronię w żaden sposób podejścia
      dziewczyn, bo jestem po tej samej stronie co "atakujący"
      po drugie oczywistym jest fakt, że co najmniej bardzo duża ilość dziewczyn
      przyjeżdzających do uk "brata się" z ludźmi innych narodowości

No dobra, a teraz moja analiza. Po pierwsze róznica w podejsciu do
      rzeczywistości. Niestety mamy taka naszą cechę, że wydaje nam się że nam się
      wszystko należy. A zanim człowiek się nauczy że na wyspach o wszystko trzeba
      faktycznie walczyć... z usmiechem na ustach, gładkimi słowami itd.
      Dalej - łatwo jest osądzać innych (tu- "nasze" dziewczyny) zapominając o sobie.
      O jakże łatwo jest potępić - "bo ona przespała się z angolem" i jednoczesnie
      wkurzac się że to nie ze mną...

Ergo - jak się zastanowić, to co może być przyczyną takiego podejścia dziewczyn?
      Moze to umiejętność komplementowania i podkreślenia że nam się dana dziewczyna
      podoba (zamiast podejścia - fajna jest i niech sie cieszy że ją wybrałem)? A
      może kwestia tego że z wielu rzeczy wokół mozna się cieszyc a nie tylko i/lub w
      większości narzekać?
      A może jeszcze inne sprawy, których ja sam nie zauważam?

Wiem że to przykre, ale jesteśmy słabymi uwodzicielami. A dowodem na to jest
      spora dysproporcja pomiędzy związkami pl-eng na niekorzyść polskich facetów.

BTW, czy nie wydaje się wam że na przykład może się dziewczynom podobać wysiłek
      jaki angole wkładają w naukę języka polskiego (no dobra, słówek i zwrotów często
      jednoznacznych). Albo w druga stronę, że nauczenie się przez nich własnie tych
      słówek i zwrotów daje dziewczynom jednoznaczną informację za jaką cenę mogą się
      uczyć np. angielskiego (taka cena prywatnych konwersacji)?

Ja mam na przykład tę przywarę, że nie oceniam ludzi, bo dla mnie jest to ich
      prywatna sprawa co ze soba robią. Oczywiscie, że wkurza mnie jak się jakiejś
      dziewczyny nie uda poderwac. Ale jednoczesnie cieszy, że się tak fajnie
      uśmiechnęła do mnie i moze to był własnie moment kiedy trzeba było podryw
      kontynuować....

No dobra, rozpłynąłem się lekko.
      Generalnie, to wg. mnie po prostu za mało adorujemy nasze panie i tym samym tę
      lukę wykorzystują inni
    • helpman Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 20.10.07, 12:46
      Absolutnie się zgadzam.Nie mieszkam w Anglii,ale sytuacja w ,,moim" kraju jest
      taka sama.Inne nację wyśmiewają się z nas Polaków i takie opowieści ile Polek
      zaliczyli, są bardzo częste.
      Nie ma co zrzucać to na karb rozłąki z krajem.W tej materii Polki zawsze miały
      klapy na oczach i byle brudas/nie mam na myśli Murzynów/ z paroma Euro w
      kieszeni jest dla większości idolem,materiałem na świetnego chłopaka lub męża.
      Dużo polski kobiet i dziewczyn zachowuje sie poza krajem, jak typowe i w dodatku
      tanie dziwki.
      W tej chwili nie myślę jako mężczyzna.
      Dla mnie,jako Polaka,jest to bardzo przykre.
      • Gość: mały Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.10.07, 16:38
        Czytam ten temat i troszkę się zastanawiam nad sposobem myślenia części kolegów,
        którzy tu piszą. Bez obrazy , podkreślam, nikogo nie chcę urazić, ale trochę to
        przypomina filozofię Kalego. Jak Kali ukraść to dobrze, jak Kalemu ukradli to
        źle. Czyli jak Polka pójdzie ze mną to jest fajnie, a z kimś innym to już jest
        źle. Panowie, powiedzmy sobie uczciwie, każdy sam sobie, który z nas nie miał
        ochoty na np.kolorową dupcię? Bo jeśli można to ja bardzo chętnie. A kto nie? To
        dlaczego krytykujemy panie? Nikogo nie bronię, ale trochę tolerancji. To jest
        prywatna sprawa każdego czy każdej. Niech każdy żyje na własny rachunek, a jak
        to robi, to jego/jej sprawa.
        • dexter72 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 23.10.07, 08:26
          racja ... ile razy slysze kolegow z pracy (TESCO) ale fajna czarna
          dupcia idzie .... i to jest ok ale jak dziwczyna mysli o jakims
          obcokrajowcu to jest juz zle
      • Gość: aga Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cpe.marton.net.pl 07.02.08, 10:26
        ty to piszesz jakbys nigdy sie nie kochal,masz pecha a dlaczego jak murzyn to
        brudas jestes rasistą,a ty jkai jests\es masz zdanie o sobie
    • Gość: miss tesco Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.cosh.broadband.ntl.com 24.10.07, 07:49
      grzegorz9621,swoją wypowiedzią dokładnie potwierdziłeś moje słowa o
      Polakach w Tesco :)
      Prymitywizm umysłowy i zaścianek mentalny odrzucają mnie ( i nie
      tylko mnie ) od waszego towarzystwa.
      A czekoladki są takie słodkie :)
      PS.O syfa się nie bój,ludzie na poziomie wiedzą że istnieje taki
      wynalazek jak prezerwatywa.I że bez niej w dzisiejszych czasach nie
      ma seksu.
      Miłego dnia.
    • Gość: hehehhe Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.sotn.cable.ntl.com 07.11.07, 21:31
      oj chyba chłopakom odciski sie porobiły na rekach o gruchy... hehehhe
    • Gość: gosc Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range86-149.btcentralplus.com 25.11.07, 20:32
      A ciekawe jak to jest z facetami...
      Czy koledzy nie zalapali by sie na ladna Hinduske ,Turczynke ,czy
      dziewczyne z innej jeszcze nacji jakby byla chetna?
      Trzeba sie jeszcze zastanowic ile prawdy jest w tych opowiadaniach
      Panow z Turcji czy Afganistanu ,ze "zaliczyli" panienki z Polski.
      Chwalic to sie faceci bardzo lubia.
    • Gość: ssss Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 91.104.106.* 28.11.07, 12:11
      Widać,że piszesz opierając się na własnym przykładzie i przeżyciach, no ale cóż
      my nic nie poradzimy jak kolega ma za-małego. Nic tylko rączka...
      • Gość: Frania Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:48
        jak to jest ze facetowi zawsze wolno i wszedzie a my kobiety mamy
        sobie wszystiego odmawiac bo nas obgadają, jeżeli ktoś lub któraś ma
        ochotę na obcokrajowca to jest jego prywatna sprawa, wiadomo ze we
        wszystkim trzeba zachowac umiar
    • lapis111 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 29.11.07, 16:30
      Daliscie sie wciagnac w dyskusje na zdanie rzucone przez zwyklego debila-samo
      zdanie, ktore zawiera slowo, ze Polki nie daja "tyłka", swiadczy o poziomie
      tego, jak to mówia u nas na Śląsku, zwyklego ciula:)Ktora normalna kobieta, chce
      miec cos wspolnego z facetem, ktory chce "tyłka"???? A dla Ciebie proponuje
      odpowiednie agencje, tam na pewno tyłka dostaniesz
      • Gość: natręt Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.t-mobile.co.uk 02.12.07, 12:12
        Żadna!!wszystkie chcą mieć tylko z tymi doczyńenia którzy dupy chcą!!Czarnuchy i
        ciapole nie maja w swoich językach słowa "tyłek"tylko "dupa " a polki dają im
        czego chcą!!A na co lecą na długiego "cocka".Sama zresztą dużo lepsza nie jesteś
        bo podajesz gg i maile!!Jesteś o tyle lepsza ze ty chcesz dupy dać polakom
        rodakom!!i za to cię cenie!!pozdrawiam

Z poważaniem dla lapis111:

"natręt"
        • lapis111 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 04.12.07, 05:19
          Maila i gg podaje, poniewaz jestem uczestnikiem forum, ktore ma, a
          przynajmniej powinno miec charakter informacyjny, jak rowniez
          powinno pomagac zainteresowanym w zdobyciu pewnych informacji na
          temat zatrudnienia w Tesco. Mnie przed wyjazdem wielu normalnych
          forumowiczow w ten sposob pomoglo, wiec staram sie obic to samo, bo
          wiem, jaki czlowiek czuje sie zagubiony w tym gaszczu
          przeciwstawnych opinii. Pisze te slowa oczywiscie dla tych, ktorzy
          maja jeszcze troche oleju w glowie, a nie dla tych seksualnych
          oszolomow-nie przejmujcie sie, nie wszyscy sa takimi debilami jak
          moj przedmowca:)
          e-mail: lapis111@tlen.pl
          gg: 9157053
    • Gość: ON Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.nott.cable.ntl.com 27.12.07, 16:25
      Najlepszy przyklad panny z newcastle ktora ma narzeczonego ktory rowniez pracuje
      (w innym miescie) w tesco a ona siedzi ze starym angolem i daje mu. A jemu
      sciemnia ze nie chca jej dac transferu. POZDROWIENIA DLA ANNY
    • Gość: rymarz Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:31
      Bo śmierdzą wszystkim, tylko nie kasą.
      • Gość: kamikadze Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.plus.com 29.12.07, 10:11
        W naszym tesco jest na odwrót-panny chcą dawać,a Polacy nie chcą
        brać.
        • Gość: raf i tom Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 149.254.192.* 14.01.08, 11:31
          gdzie to tesco dajcie namiar to juz z kumplem jedziemy.
    • Gość: em Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 91.104.65.* 08.01.08, 22:22
      Co kaloryfer ci się znudził, zazdrość dupkę ściska?
      Ja osobiście też tak robię-wszystkim tylko nie Polakom-a po co i dlaczego akurat
      Polakom...
      Jakbym chciała dawać Polakom to bym w kraju został, moja dupa i tylko ode mnie
      zależy komu jej będę dawać-swoją się zajmij pusta pało.
      • Gość: andrzejek Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.ipt.aol.com 17.01.08, 21:41
    • Gość: Michal Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.range86-136.btcentralplus.com 11.01.08, 10:09
      Tojest szczera prawda u nas w Northampton jest tak samo.Polki
      wybieraja albo czarnych albo ciapatych, poniewaz jest opinia ze oni
      sa lepiej obdarzeni przez nature. Niektore chca zalapac sie za
      Anglikow bo uwazaja, ze to podnosi ich wartosc i da im lepsza
      przyszlosc, ale przeciez wiadomo jakiego pokroju ludzie pracuja w
      TESCO - ludzie bez przyszlosci.
      • Gość: polack Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.bethere.co.uk 11.01.08, 14:34
        nie wiem coś za jeden ale w Tesco Northampton jest tylko jeden Michał i to ja
        nim jestem więc się dziadzie nie podszywaj lub zwyczajnie podpisz się swoim
        nickiem/imieniem wałku.
        • Gość: ON Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.rtk.net.pl 11.01.08, 14:57
          Drogie panie mowicie ze sie robi na was nagonke ale same na swa opinie
          pracujecie o polkach jest glosno nie tylko w UK zaczelo sie od wyjazdow polek do
          Wloch. Zostawiacie w domach dzieci mezow ktorzy dbaja o wszystko i kochaja was
          jak glupcy a robicie swoje na emigracji nie mowie tu o wszystkich kobietach ale
          mysle ze 60-70% tak robi.
    • Gość: anka Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 17:06
      mieszkam w polsce i nie wyjade stad,choc jest tu zle,ale to co tu przeczytalam to mnie z leksza zniesmaczylo.nie wiedzialam ze polki az tak sie pruja i to jeso w anglii,czuje wstyd,gdybym pojechala do anglii na wycieczke,to nie odezwalabym sie slowem na ulicy ze zwyklego strachu i wstydu,ze o zalozeniu krotkiej spodnicy nie wspomne..
      • Gość: tl ale macie ludzie problemy IP: *.bb.sky.com 14.01.08, 09:03
        kto daje, komu daje, co to kogo może obchodzić. Ta Polska Duma
        Narodowa jakże łatwo ją podrażnić i jak wielokrotnie już ją
        wykorzystywano przeciw nam samym.

Do Twórcy wątku - nie dają Ci? bo może zabierasz za to od nie tej
        strony :P Nie masz kobiety, może czas coś zmienić w sobie a nie
        narzekać. Zmień środowisko.

Jestem w UK ponad rok. Znam wiele Polek zazwyczaj związanych z
        Polakami. I żadnej, któraby się puszczała i myślę że to dlatego, że
        sam dobieram sobie znajomych.
        I nie generalizujmy bo to jest idiotyczne

Pozdrowienia dla lapis i 1spaq
        • lapis111 Do tl 14.01.08, 14:13
          Dziekuje za pozdrowienia i wzajemnie:) A takze dla wszystkich,
          ktorym jeszcze "nadmiar" wolnego czasu miedzy jedna a druga nocka,
          nie przeslonil zdrowego rozsadku.
    • Gość: gosciu Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.plus.com 23.01.08, 14:43
      jak nie jak tak
      • Gość: :-) Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 09:51
        Prawda jest taka ,że niezależnie od tego czy jajka ma się na
        zewnątrz,czy w 'wewnątrz' to mamy tą samą naturę... innymi słowy
        który z was drodzy Panowie nie chciałby spędzić nocy z przystojną
        Turczynką, jakąś Mulatką, może nawet z Murzynką, albo Włoszką, albo,
        albo z jakąś inną "brudaską".
        ;-)
        • nyga11111 Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako 18.02.08, 13:47
          ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bym chciał:):):):)
          • Gość: ania Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: 194.246.124.* 19.02.08, 09:23
            a ja uwielbiam ciągnąć długiego czarnego druta:):):)
            • Gość: student z Anglii Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.nrth.cable.ntl.com 20.02.08, 15:00
              ok ludzie, jak Polki chca dawac, a ktos che brac, ok, ale czasami
              jest mi przykro, jak mi ktos mowi, ze Polki sa 'latwe'. nawet jak
              spotkalem jednego holendra w RPA to mi to powiedzial (byl
              szepelmiacy:D). Do czego zmierzam, niewazne czy Polak, murzyn czy
              Anglik, po prostu sznujcie sie, na szczescie 95% Polek zachowuja sie
              normalnie, nie pisze o zycie w celibacie, tylko o nie dawaniu na
              prawo i lewo. To sie tez tyczy facetow, moze nie tylko w kwestiach
              seksu tyle co gburowatego zachowania i uwazanie sie za kogos
              lepszego niz ludzie dookola (pamietajcie ludzie, ciapaty, murzyn,
              Anglik, to tez ludzie).
              • Gość: Rbk-wpk-lsp Re: Polki teskowiczki nie chcą dawać tyłka Polako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:32
                Zgadnijcie jakie jedno słowo znał pewien czarny Turasek w Dani
                ktorego spotkalem....................polska prostytuta..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka