Dodaj do ulubionych

choroba w tesco

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.08.08, 12:18
witam - pracuje w tesco 2 lata - od jakiegos czasu mam problemy z
plecami i z reka - jesli zachoruje na 3-4 miesiace - ile bede
dostawal? wiem ze podobny temat juz był ale moze cos sie zmienilo -
a czy ktos ma jakies doswiadczenie/nia

pozdrawiam: mianle
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: choroba w tesco IP: *.popl.cable.ntl.com 18.08.08, 12:48
      max 3 tygodnie zaplaty...
      zawsze mozesz sie klocic sądzić ze to z powodu pracy ale chyba szkoda zachodu...
      w kazdym razie zbyt dlugo ci nei zaplaca
      • Gość: mianle Re: choroba w tesco IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.08.08, 13:04
        a po tych 3 tyg. nie jest placony jakis zasilek chorobowy w NHS
        • Gość: animka Re: choroba w tesco IP: *.range86-157.btcentralplus.com 19.08.08, 00:50
          a później Statutory sick pay: 75,40Ł/tyg do 28 tygodnia choroby
          • Gość: hoszi Re: choroba w tesco IP: *.t-mobile.co.uk 19.08.08, 02:50
            NIE wiem z dośwaidzczenia bo nie chorowałem tak długo!!ale z tego co wiem to jesli udowodnisz ze problemy z plecami zaczeły sie w tesco to platne 100%,a jak bys mial wypadek w pracy to na pewno 100%.Będe siledził twój post bo samego mnie plecy nadupczają i cos z ty trzeba robić!!!
            • Gość: mianle Re: choroba w tesco IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.08.08, 08:48
              ja od 2 lat zapier.... na produce i czasami juz nie daje rady -
              dlatego moje pytanie... a jak im udowodnić ze to z ich winy ?
              • Gość: bb Re: choroba w tesco IP: *.cable.ubr04.stav.blueyonder.co.uk 20.08.08, 15:57
                W tej sytuacji jesteś sam. Najważniejsze to nie żyłować się. Ja od
                długiego już czasu zwolniłem tempo na napojach i jak czułem ból w
                łopatce tak przestaje. Za wolniejszą pracę Cię nie zwolnią. Zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka