Dodaj do ulubionych

Praca modelki na wyspie

IP: *.range86-167.btcentralplus.com 10.02.09, 21:20
hej, chcialam prosic o pomoc, z gory dziekuje
za tydzien wyjezdzam do londynu, niestety mam tylko 500 funtow, ale wiem od
wiarygodnych osob ze w Londynie szybko robi sie kariere modelki, co jest moim
marzeniem. chcialam tu poprosic o adresy domow mody do ktorych mam sie zglosic
w celu podpisania kontraktu,
dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: mandi.ole Re: Praca modelki na wyspie IP: *.range86-163.btcentralplus.com 10.02.09, 21:33
      ojeju...to wspaniale,ale nie za stara jestes na kariere modelki?

dorobic sie mozesz szybko,ale nie koniecznie na pokazach:)

a w ogole skad wyjezdzasz do tego londynu, bo nie z polski raczej...
      • Gość: Gosia Re: Praca modelki na wyspie IP: *.range86-167.btcentralplus.com 10.02.09, 21:53
        Ojej, wiedzialam ze od razu pojawia sie zlosliwe komentarze. a ja naprawde
        prosze o pomoc i podanie adresow domow mody.
        mam 19 lat, wiec to w sam raz.
        a te posty pisze moja kolezanka ktora mieszka w Luton, bo ja nie mam dostepu do
        internetu w Polsce. kolezanka pracuje w domu mody w Luton. mowila ze to
        wspaniale nowoczesne miasto. ja tez marze zeby tam zamieszkac
        Gosia
        • Gość: azkeel Re: Praca modelki na wyspie IP: 91.107.145.* 10.02.09, 23:04
          Dom Mody w Luton? Pewnie Primani!
        • Gość: mandi.ole Re: Praca modelki na wyspie IP: 194.128.29.* 11.02.09, 09:20
          przeciez gdzies w innym watku napisalas ze masz 23 lata

w kazdym razie- takich jak Ty, jest wiele uwierz mi. i jesli ktos
          Ciebie nie wypromuje, w naprawde wczesnym wieku, raczej sama tego
          nie zdolasz zrobic.
          lepiej wez sie za nauke, naucz sie czego konkretnego, a modelowanie
          traktuj jako hobby- na pewno nie pokladalabym nadziei na zarobek
          tylko w tym.
          z taka kasa, w okolicach Londynu, to raczej nei wroze dlugiego
          zywota. chociaz modelki nie musza jesc w sumie.... :)

a jesli jestes tak zdesperowana, lepiej zainwestuj kase w dobre
          portofolio, profesjonalne zdjecia i rozsylaj.
    • Gość: mandi.ole Re: Praca modelki na wyspie IP: 194.128.29.* 11.02.09, 09:22
      tak czy inaczej, uwazam,ze to jakas wielka sciema:D
      • Gość: .to nie jest sciem Re: Praca modelki na wyspie IP: *.range81-157.btcentralplus.com 11.02.09, 11:32
        to nie jest sciema. ukonczylam tu kurs dla modelek w naszym osiedlowym domu
        kultury, Pani Malgosia co go robila mowila ze bylam najlepsza z dziewczyn na osiedlu
        tak, to prawda, ta kolezanka pracuje w domu mody Primark, dostala sie tam po
        znajomosci, podobno bardzo trudno dostac tam prace, ale jej sie udalo

wiec powtorze- czy ktos moze mi pomoc i podac nazwe innych domow mody, moze
        wlasnie w lUTON?
        • Gość: mandi.ole hahahaha! IP: 194.128.29.* 11.02.09, 12:35
          • Gość: Gosia Re: hahahaha! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 11.02.09, 13:07
            Ale ja prosilam o powazne odpowiedzi. Chce zmienic swoje zycie. teraz pracuje w
            sklepie warzywnym, ale mam juz szczerze mowiac dosc tej pracy, tylko ziemniaki
            buraki buraki ziemniaki. Moje paznokcie na tym cierpia. Mialam byc manadzerem
            tego sklepu ale zostalam wykiwana, mialam swoja wizje rozwoju, chcialam
            wprowadzic nowy asortyment, kielki, zywnosc dla modelek, a tu tylko wciaz te
            pietruszke do toreb nakladam.

Jesli nikt nie potrafi mi doradzic w sprawie kariery modelki, to mam tez inne
            marzenia- skonczylam kurs zarzadzania. Myslicie ze moglabym czyms zarzadzac w
            Anglii? Pomozcie
            Goska
            • Gość: Doradca Re: hahahaha! IP: *.bethere.co.uk 11.02.09, 13:14
              > skonczylam kurs zarzadzania.
              > Myslicie ze moglabym czyms zarzadzac w Anglii?

Mozesz zarzadzac swoja kariera modelki...

A co do domow mody w Lutton - jak wysiadziesz z samolotu to zaraz po wejsciu na
              lotnisko jest pelno domow mody. Niektore maja nawet wybiegi. Mozesz sprobowac tam.
        • Gość: Proste pytanie Re: Praca modelki na wyspie IP: *.mcr-bng-012.adsl.virginmedia.net 11.02.09, 13:09
          A łatwa jesteś czy trzeba z tobą chodzić ?
          Bo nie chcę czasu marnować..
          • Gość: Gosia Re: Praca modelki na wyspie IP: *.range86-132.btcentralplus.com 14.02.09, 15:51
            Przepraszam, to znaczy te domy mody sa zaraz po wyjsciu z lotniska? Naprzeciwko?
            A jak je poznac? Sa tam jakies reklamy ciuchow na nich duze czy jak? I czy
            modelki moga liczyc na darmowy nocleg?
            • Gość: Doradca Re: Praca modelki na wyspie IP: *.dslgb.com 14.02.09, 18:59
              Na lotnisku wlasciwie sa tylko dwa rodzaje domow: domy mody i domy urody. Latwo
              je rozroznisz.
              Nocleg na lotnisku dla modelek jest za darmo, wyzywienie jednak musisz sobie
              zapewnic sama.
              Powodzenia, trzymam kciuki.
              • Gość: Gosia Re: Praca modelki na wyspie IP: *.range86-132.btcentralplus.com 14.02.09, 20:52
                Robisz sobie zarty a ja prosilam o powazne odpowiedzi.
                • Gość: Doradca Re: Praca modelki na wyspie IP: 89.241.41.* 14.02.09, 23:21
                  Moi? Zarty? Jamais.
    • xiv Re: Praca modelki na wyspie 15.02.09, 13:30

wyślij linka do portfolio to ocenimy czy masz szanse
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka