zal39 30.04.10, 21:09 a jeśli nie ma życia po śmierci w żadnej formie? boicie się też tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: dusza 30.04.10, 21:17 Tak wyszło, że się tego nie boję, po prostu przyjąłem to do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
van.kotka Re: dusza 01.05.10, 11:19 strikemaster napisał: > Tak wyszło, że się tego nie boję, po prostu przyjąłem to do wiadomości. Różne bywają wiadomości i różne świadomości. :o) van.kotka Odpowiedz Link Zgłoś
van.kotka Re: dusza 01.05.10, 22:53 strikemaster napisał: > Tak wyszło, że się tego nie boję, po prostu przyjąłem to do wiadomości. Znowu kasowanie. To chore. Idę stąd. Trzymaj się. van.kotka Odpowiedz Link Zgłoś
van.kotka Re: dusza 01.05.10, 08:51 zal39 napisał: > a jeśli nie ma życia po śmierci w żadnej formie? boicie się też tego? Pytasz wierzących ? Jeśli tak, to odpowiadam: różnie to bywa. Ale bardziej boję się chyba istnienia w świecie, czy też zaświatach, w których nie ma miłości. van.kotka Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl [...] 01.05.10, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś