arcykr 24.04.04, 15:44 requiemonline.tripod.com/links.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: Arcystrony 24.04.04, 16:28 hal9000 napisał: > Niby dlaczego są takie arcy? :-) Ze wzgledu na zawartosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Arcystrony 24.04.04, 16:31 arcykr napisał: > hal9000 napisał: > > > Niby dlaczego są takie arcy? :-) > Ze wzgledu na zawartosc. Niby jaką zawartość? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcystrony 24.04.04, 17:06 arcykr napisał: > hal9000 napisał: > > > Niby dlaczego są takie arcy? :-) > Ze wzgledu na zawartosc. A gdzie jest, niepoprawny arcysiu, Halowa arcystrona, na która opowiedzasz??? Znowu Cię skusiło i skasowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Arcystrony 24.04.04, 18:21 a000000 napisała: > arcykr napisał: > > > hal9000 napisał: > > > > > Niby dlaczego są takie arcy? :-) > > Ze wzgledu na zawartosc. > > A gdzie jest, niepoprawny arcysiu, Halowa arcystrona, na która opowiedzasz??? > Znowu Cię skusiło i skasowałeś? Zapomniałem wyciąć moją sygnaturkę z pewnym cytatem który mnie bardzo śmieszy ale niestety zawiera słowo zaliczane do języka bardzo potocznego... :-) No i arcy się zgorszył i post wyciął... Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: Arcystrony 25.04.04, 06:37 hal9000 napisał: > a000000 napisała: > > > arcykr napisał: > > > > > hal9000 napisał: > > > > > > > Niby dlaczego są takie arcy? :-) > > > Ze wzgledu na zawartosc. > > > > A gdzie jest, niepoprawny arcysiu, Halowa arcystrona, na która opowiedzasz > ??? > > Znowu Cię skusiło i skasowałeś? > > Zapomniałem wyciąć moją sygnaturkę z pewnym cytatem który mnie bardzo śmieszy > ale niestety zawiera słowo zaliczane do języka bardzo potocznego... :-) No i > arcy się zgorszył i post wyciął... Wlasnie zastanawialem sie czemus taki malo odwazny i wycinasz na tym forum swoja (niezupelnie) sygnaturke. Dla mnie zreszta obrzydliwa. Nie jestem purysta ani tym bardziej "arcym", ale istnieje duza roznica nawet w wulgarnosci miedzy potocznym slowem "pi..rzyc" a "pi..dolic". k_m Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Arcystrony 25.04.04, 13:52 kaptur_mnicha napisał: > Wlasnie zastanawialem sie czemus taki malo odwazny i wycinasz na tym forum > swoja (niezupelnie) sygnaturke. Bo Arcykr się gorszy i wycina te posty. Zgadzam się, że tekst tej sygnaturki nie każdego będzie śmieszył a niektórych na pewno będzie bulwersował. Pisanie na forum prywatnym jest jednak czymś innym niż na pulicznym. Bardziej przypomina odwiedziny u kogoś w jego domu, a będąc u kogoś w domu chyba trzeba się dostosować - np. nie palić jeżeli gospodarz też nie pali itp... > Dla mnie zreszta obrzydliwa. Nie jestem purysta ani tym bardziej "arcym", ale > istnieje duza roznica nawet w wulgarnosci miedzy potocznym slowem "pi..rzyc" > a "pi..dolic". > k_m Odbiór wulgaryzmów jest jak zwykle subiektywny. Mnie ten tekst kiedyś rozśmieszył do łez... :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś