kochanica.francuza 27.04.04, 23:48 udało mi się na chwilę matke odgonic od wirtualnego scrabble`a ...jej kolega pomaga nam zorientowac się w kompie...zważywszy natręctwa, chyba nie pójdę dziś wcześnie spac.:-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Witam z własnego kompa 28.04.04, 00:42 kochanica.francuza napisała: > udało mi się na chwilę matke odgonic od wirtualnego scrabble`a ...jej kolega > pomaga nam zorientowac się w kompie...zważywszy natręctwa, chyba nie pójdę > dziś wcześnie spac.:-((( Ojojoj! Widzę, że masz poważną konkurencję. Czyli nie jest tak pięknie. Jak mamuśka wyczuje Forum, to zdaje się, czeka Cię wizyta w kawiarence hehehehehe Ale witaj Kochanico, Ty i Twój komp (i konkurentka). Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: Witam z własnego kompa 28.04.04, 05:35 Czyj to komp w koncu twoj czy twojej Mamy. Och pokolenie trzydziestolatkow to w wiekszosci ludzie ktorzy ciagle doja rodzicieli. k_m Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Witam z własnego kompa 28.04.04, 16:19 kaptur_mnicha napisał: > Czyj to komp w koncu twoj czy twojej Mamy. Och pokolenie trzydziestolatkow to w > > wiekszosci ludzie ktorzy ciagle doja rodzicieli. > k_m Słuchaj misiu mam depresję kliniczną , natręctwa i różne takie. Nie mam ochoty być klasyfikowana jako radosny bezmózgi singiel. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Witam z własnego kompa 28.04.04, 16:20 a000000 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > udało mi się na chwilę matke odgonic od wirtualnego scrabble`a ...jej kole > ga > > pomaga nam zorientowac się w kompie...zważywszy natręctwa, chyba nie pójdę > > dziś wcześnie spac.:-((( > > Ojojoj! Widzę, że masz poważną konkurencję. Czyli nie jest tak pięknie. Jak > mamuśka wyczuje Forum, to zdaje się, czeka Cię wizyta w kawiarence hehehehehe eeee dlaczego. Właśnie się dziś wczytała w wątal o nieomylności P. u oka. Nie wyklucza, ze kiedyś podyskutuje, hehe. > > Ale witaj Kochanico, Ty i Twój komp (i konkurentka). Odpowiedz Link Zgłoś