oszolom-z-radia-maryja 03.06.11, 13:58 www.ekumenizm.pl/content/article/20110601183616658.htm - Kraje które sie sprotestatyzowały szybciej się zlaicyzowały i zateizowały. Wniosek? tylko wiara katolicka jest trwała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Wiara Duńczyków- relig spustosz spow przez Lu 03.06.11, 14:02 > - Kraje które sie sprotestatyzowały szybciej się zlaicyzowały i zateizowały. No i kilty się szybciej przyjęły. Wniosek? Protestantyzm sprawia, że życie staje się wygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wiara Duńczyków- relig spustosz spow przez Lu 05.06.11, 21:45 oszolom-z-radia-maryja napisał: > - Kraje które sie sprotestatyzowały szybciej się zlaicyzowały i zateizowały. Wn > iosek? tylko wiara katolicka jest trwała Wniosek jest prosty ; nikt nie chce w krajach cywilizowanych zapieprzać na darmozjadów w sukienkach . Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Wiara Duńczyków- relig spustosz spow przez Lu 05.06.11, 22:02 ja chce do Danii ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wiara Duńczyków- relig spustosz spow przez Lu 05.06.11, 22:04 kotekali napisał: > ja chce do Danii ! :) Wysokie podatki i paskudne baby . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Wiara Duńczyków- relig spustosz spow przez Lu 06.06.11, 11:29 ojej, nie wiedziałem że raczył mi odpowiedzieć sam pan "prezydęt Komorowski, łonczem siem w bulu i nadzeji z panem " z powodu kaszaloctwa duńskich kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Oczywiście, że jest trwała 05.06.11, 22:25 Inkorporuje bowiem wierzenia różnych innych religii. Monoteizm z judaizmu, politeizm z pogaństwa, Trójca z hinduizmu, obrzędy w zależności od regionu. Różnego rodzaju sondaże wskazują, że tzw. katolicy wierzą w różne dogmaty spoza katolicyzmu (np. reinkarnację albo moc aniołów) a nie wierzą w doktryny katolickie (istnienie Szatana, piekła). Odpowiedz Link Zgłoś