oszolom-z-radia-maryja
01.12.11, 09:28
jezu kochany jak ten czas leci! to już 20 lat!! mineło jak jeden dzień. Oj gdyby nie było tego radia to .. nawet strach myślec o czyms takim.Chyba już bylibysmy drugą Holandią i to bynajmniej nie na poziomie gospodarczym.. opatrznośc boża zesłała nam ojca Rydzyka ktory się okazał być najwiekszym z rodu Polaków po Janie Pawle II i kardynale Wyszyńskim.
gdby nie radio Maryja nie utrzymalibysmy ustawy antyaborcyjnej w obecnym kształcie tak długo! dzieki radiu Maryja wciąż jedna trzecia Polaków nie daje sie stłamsić i sterroryzow przez lewacko libertyńskie massmedia. To dla nas jedyne pocieszenie w tych cięzkich czasach jakie nam nastały. Jestem dumny że mamy tak wspaniałe medium które mozna smiało nazwać wspólczesnym wcieleniem radia WOLNA EUROPA. No i wciąz na tle Europy możemy uchodzic za kraj ludzi wierzących mimo ze w ostatnich latach nastapiła tendencja spadkowa.
to prawdziwa oaza wolności. Wielu sie to niepodoba i stad te nieustanne ataki na te radio ale my sie nie poddajemy i alleluja i do przodu. To ze teraz jestem na emigracji nie zmienia postaci rzeczy, tyle tylko że nie mam juz czasu na stałe udzielanie sie tu na tym forum, zresztą uwazam to za bezcelowe. My po prostu bedziemy robic swoje i nie bedziemy sie og;ladac na michnikowców palikototwców czy tym podobne barachło.. Alleluja i poczwórna naprzód ojcze dyrektorze!
www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20111201&typ=my&id=my05.txt