kochanica.francuza 07.06.04, 21:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20621 Biedaczka samotna,nie wie że ma konkurencję - ww.balet.pl i www.dance.net (to po angielsku)więc może ją wesprzesz,jak Cię zazdrość nie zje... Mnie zjadła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Link dla a000000 07.06.04, 22:24 Ja nie zazdroszczę niczego nikomu. Przecież taki taniec to fizyczna katorga. Ileż baletnice muszą się napracować, wycierpieć, dlaczego mam zazdrościć sukcesów? Ja się cieszę razem z nimi, że tworzą Wielką Sztukę. Mnie Bóg nie dał tej możliwości, ale dał inne sprawy, które też mnie cieszą. Nie można mieć wszystkiego. Nie wiem co odpowiedzieć o pointach. To musi być bardzo młode dziewczę, skoro zadaje takie pytanie. Nie mam w tym względzie doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Link dla a000000 07.06.04, 22:37 a000000 napisała: > Ja nie zazdroszczę niczego nikomu. Przecież taki taniec to fizyczna katorga. > Ileż baletnice muszą się napracować, wycierpieć, dlaczego mam zazdrościć > sukcesów? Ja się cieszę razem z nimi, że tworzą Wielką Sztukę. Mnie Bóg nie dał > > tej możliwości, ale dał inne sprawy, które też mnie cieszą. Nie można mieć > wszystkiego. > Nie wiem co odpowiedzieć o pointach. To musi być bardzo młode dziewczę, skoro > zadaje takie pytanie. Nie mam w tym względzie doświadczenia. zalezy z której strony jej obciera...scholl produkuje takie "ruloniki ochronne", w które mozna wsadzić palec - ja już nie pamiętam,jak mi obcieralo,a pointy dawno wyrzuciłam. przekieruj ją na www.dance.net,jesli zna angielski - to największe intenetowe forum profesjonalnych tancerzy albo niech idzie do scholla i zapyta,albo do apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Link dla a000000 07.06.04, 23:14 Już jej podałam link na forum www.balet. Tam nawet jest wątek o stopach. Są różne porady w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś