Dodaj do ulubionych

Link dla a000000

07.06.04, 21:04
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20621
Biedaczka samotna,nie wie że ma konkurencję - ww.balet.pl i www.dance.net (to
po angielsku)więc może ją wesprzesz,jak Cię zazdrość nie zje...
Mnie zjadła.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Link dla a000000 07.06.04, 22:24
      Ja nie zazdroszczę niczego nikomu. Przecież taki taniec to fizyczna katorga.
      Ileż baletnice muszą się napracować, wycierpieć, dlaczego mam zazdrościć
      sukcesów? Ja się cieszę razem z nimi, że tworzą Wielką Sztukę. Mnie Bóg nie dał
      tej możliwości, ale dał inne sprawy, które też mnie cieszą. Nie można mieć
      wszystkiego.
      Nie wiem co odpowiedzieć o pointach. To musi być bardzo młode dziewczę, skoro
      zadaje takie pytanie. Nie mam w tym względzie doświadczenia.
      • kochanica.francuza Re: Link dla a000000 07.06.04, 22:37
        a000000 napisała:

> Ja nie zazdroszczę niczego nikomu. Przecież taki taniec to fizyczna katorga.
        > Ileż baletnice muszą się napracować, wycierpieć, dlaczego mam zazdrościć
        > sukcesów? Ja się cieszę razem z nimi, że tworzą Wielką Sztukę. Mnie Bóg nie dał
        >
        > tej możliwości, ale dał inne sprawy, które też mnie cieszą. Nie można mieć
        > wszystkiego.
        > Nie wiem co odpowiedzieć o pointach. To musi być bardzo młode dziewczę, skoro
        > zadaje takie pytanie. Nie mam w tym względzie doświadczenia.
        zalezy z której strony jej obciera...scholl produkuje takie "ruloniki ochronne",
        w które mozna wsadzić palec - ja już nie pamiętam,jak mi obcieralo,a pointy
        dawno wyrzuciłam.
        przekieruj ją na www.dance.net,jesli zna angielski - to największe intenetowe
        forum profesjonalnych tancerzy albo niech idzie do scholla i zapyta,albo do apteki.
        • a000000 Re: Link dla a000000 07.06.04, 23:14
          Już jej podałam link na forum www.balet. Tam nawet jest wątek o stopach. Są
          różne porady w tym względzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka