skomar102 28.03.12, 16:26 Wypisujecie bzdury takie że nie przystoi człowiekowi przy zdrowych zmysłach tak pisać chyba że ??????????. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nehsa Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 16:46 Podaj linki, i przestanie kołtuś podrywać małe dziewczynki. Przecież pocoo jest nieletnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:15 nehsa napisał: > Podaj linki, i przestanie kołtuś podrywać małe dziewczynki. > Przecież pocoo jest nieletnia. No co ty Opa Pocco ma juz 14 lat , już pora . Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 18:24 No popatrz Kołtuś, jakie zmiany nastąpiły w Kościele rzymsko-katolickim, bo przecież ta mała POCOO dwa lata temu przystępowała do Komunii Świętej. A tu patrzta ludzie już czternastka ji stukła. Starzeje sie, aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 18:28 nehsa napisał: > No popatrz Kołtuś, jakie zmiany nastąpiły w Kościele rzymsko-katolickim, bo prz > ecież ta mała POCOO dwa lata temu przystępowała do Komunii Świętej. Nie cztery lata temu ? > A tu patrzta ludzie już czternastka ji stukła. Starzeje sie, aż strach. No juz niedługo żeniaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:24 Skoro niedługo żeniaczka, to czego ten kościelny o nicku SKOMAR chce? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:29 nehsa napisał: > Skoro niedługo żeniaczka, to czego ten kościelny o nicku SKOMAR chce? No a czego może chcieć wyposzczony kaban ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:37 kolter-xl napisał: > nehsa napisał: > > > Skoro niedługo żeniaczka, to czego ten kościelny o nicku SKOMAR chce? > > No a czego może chcieć wyposzczony kaban ? Nie ma znaczenia czego,ode mnie nic nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:51 pocoo napisała: > kolter-xl napisał: > > > nehsa napisał: > > > > > Skoro niedługo żeniaczka, to czego ten kościelny o nicku SKOMAR chc > e? > > > > No a czego może chcieć wyposzczony kaban ? > > Nie ma znaczenia czego,ode mnie nic nie dostanie. Wiem i za to cie lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 20:38 pocoo napisała: Nie ma znaczenia czego,ode mnie nic nie dostanie. A co ty masz do zaoferowania, stek bzdur, głupoty, na nic mądrego cię widzę nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 20:40 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > Nie ma znaczenia czego,ode mnie nic nie dostanie. > > A co ty masz do zaoferowania, stek bzdur, głupoty, > na nic mądrego cię widzę nie stać. Skomar daruj sobie te teksty Pocco , zmieszała cię z błotem , nie umiesz niemoto nawet kilu zdań sklecić w swojej obronie . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:46 kolter-xl napisał: > nehsa napisał: > > > No popatrz Kołtuś, jakie zmiany nastąpiły w Kościele rzymsko-katolickim, > bo prz > > ecież ta mała POCOO dwa lata temu przystępowała do Komunii Świętej. > > Nie cztery lata temu ? > > > A tu patrzta ludzie już czternastka ji stukła. Starzeje sie, aż strach. > > No juz niedługo żeniaczka. Jak się pospieszysz to...lada moment stuknie mi trzydziestka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:52 pocoo napisała: > Jak się pospieszysz to...lada moment stuknie mi trzydziestka. No co ty ; jeszcze 16 lat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 22:34 kolter-xl napisał: > pocoo napisała: > > > Jak się pospieszysz to...lada moment stuknie mi trzydziestka. > > No co ty ; jeszcze 16 lat :)) No nie...no nie...no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 16:25 chrzanicie głupoty nie ma co z wami gadać . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 18:11 skomar102 napisał: > chrzanicie głupoty nie ma co z wami gadać . Chciałbyś tak pochrzanić ,co? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 19:28 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > chrzanicie głupoty nie ma co z wami gadać . > > Chciałbyś tak pochrzanić ,co? Nie chcę . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 18:52 skomar102 napisał: > chrzanicie głupoty nie ma co z wami gadać . Wiem,zadałem ci kilka najbardziej podstawowych pytań dotyczących twojej rzekomej wiary , zero odpowiedzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 19:30 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > > chrzanicie głupoty nie ma co z wami gadać . > > Wiem,zadałem ci kilka najbardziej podstawowych pytań dotyczących twojej rzekome > j wiary , zero odpowiedzi !! To i tak że wiesz że chrzanisz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 19:52 skomar102 napisał: > To i tak że wiesz że chrzanisz głupoty. Nie uczciwiej by było przyznać ze nie masz pojęcia jakie sa odpowiedzi bo w kościele tego nie uczą ??Wtedy ja po prostu otworzyłbym swoja katolicka biblie i ślicznie ci wszystko wyjaśnił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 20:43 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > To i tak że wiesz że chrzanisz głupoty. > > Nie uczciwiej by było przyznać ze nie masz pojęcia jakie sa odpowiedzi bo w koś > ciele tego nie uczą ??Wtedy ja po prostu otworzyłbym swoja katolicka biblie i ś > licznie ci wszystko wyjaśnił :)) Nie chcę twoich głupich wyjaśnień słuchać możesz to wciskać członkom swojego stada ta cię będą słuchać bez szemrania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 20:46 skomar102 napisał: > Nie chcę twoich głupich wyjaśnień słuchać No nie musisz , zawsze możesz iść do dołu ze swoim klerem :)) > możesz to wciskać członkom swojego stada > ta cię będą słuchać bez szemrania. Skomar niemoto ,a możesz mi pokazać kiedy ja coś na temat Religi bez biblii ? No a Biblia to nie dzieło kościoła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 20:49 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > > Nie chcę twoich głupich wyjaśnień słuchać > > No nie musisz , zawsze możesz iść do dołu ze swoim klerem :)) > > > możesz to wciskać członkom swojego stada > > ta cię będą słuchać bez szemrania. > > Skomar niemoto ,a możesz mi pokazać kiedy ja coś na temat Religi bez biblii ? N > o a Biblia to nie dzieło kościoła ?? Tylko czyjej Biblii chyba tej w twoim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 29.03.12, 20:52 skomar102 napisał: > Tylko czyjej Biblii chyba tej w twoim wydaniu. Ta , moja jest bo za nią zapłaciłem ,ale wydał ją twój kościół . Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Kolter i pocoo 30.03.12, 16:21 mam na zbyciu kilka wiaderek i grabek do piasku??? reflektujecie????:))) a foremki tez sie jakies znajda.... Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 30.03.12, 17:55 ferro2 napisała: > > mam na zbyciu kilka wiaderek i grabek do piasku??? reflektujecie????:))) a fore > mki tez sie jakies znajda.... Ja nie reflektuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Kolter i pocoo 30.03.12, 19:33 skomar102 napisał: > ferro2 napisała: > > > > > mam na zbyciu kilka wiaderek i grabek do piasku??? reflektujecie????:))) > a fore > > mki tez sie jakies znajda.... > > Ja nie reflektuje. ale wiesz , jak byscie tak sobie postukali tymi lopatkami, nie tylko po wiaderkach, to byscie sie klocic przestali:)))) Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 30.03.12, 17:54 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > > Tylko czyjej Biblii chyba tej w twoim wydaniu. > > Ta , moja jest bo za nią zapłaciłem ,ale wydał ją twój kościół . Ale ty Ją po swojemu tłumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 30.03.12, 20:03 skomar102 napisał: > > Ta , moja jest bo za nią zapłaciłem ,ale wydał ją twój kościół . > > Ale ty Ją po swojemu tłumaczysz. Ja ja czytam sam i tłumacza nie potrzebuje , ty jako katolik nie czytasz sam ,bo tłumacz musi ci wszystko wskazać paluchem. To sie nazywa Tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:41 nehsa napisał: > No popatrz Kołtuś, jakie zmiany nastąpiły w Kościele rzymsko-katolickim, bo prz > ecież ta mała POCOO dwa lata temu przystępowała do Komunii Świętej. > A tu patrzta ludzie już czternastka ji stukła. Starzeje sie, aż strach. Nie zdawałam sobie sprawy,że dotknął mnie syndrom matuzalema.Spiesz sie nehsa uczynić ze mną prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:14 skomar102 napisał: > Wypisujecie bzdury takie że nie przystoi człowiekowi przy > zdrowych zmysłach tak pisać chyba że ??????????. No człowiek przy zdrowych zmysłach nie jest katolickim bigotem Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:26 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > > Wypisujecie bzdury takie że nie przystoi człowiekowi przy > > zdrowych zmysłach tak pisać chyba że ??????????. > > No człowiek przy zdrowych zmysłach nie jest katolickim bigotem To znowu masz inny nick to ten kolter2 to też ty ? a tak się wypierałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:33 skomar102 napisał: > kolter-xl napisał: > > > skomar102 napisał: > > > > > Wypisujecie bzdury takie że nie przystoi człowiekowi przy > > > zdrowych zmysłach tak pisać chyba że ??????????. > > > > No człowiek przy zdrowych zmysłach nie jest katolickim bigotem > > To znowu masz inny nick to ten kolter2 to też ty ? > a tak się wypierałeś. Widzisz gdzieś w moim nicku 2 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:36 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter-xl napisał: > > > > > skomar102 napisał: > > > > > > > Wypisujecie bzdury takie że nie przystoi człowiekowi przy > > > > zdrowych zmysłach tak pisać chyba że ??????????. > > > > > > No człowiek przy zdrowych zmysłach nie jest katolickim bigotem > > > > To znowu masz inny nick to ten kolter2 to też ty ? > > a tak się wypierałeś. > > Widzisz gdzieś w moim nicku 2 ?? Był taki kolter2 i nie mów że to nie twój nick. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:38 skomar102 napisał: > > Był taki kolter2 i nie mów że to nie twój nick. Wytłumaczę ci to raz jeszcze ,ale najpierw zadam ci pytanie ; skomar.102 czy skomar101 to ty czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:45 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > > > > Był taki kolter2 i nie mów że to nie twój nick. > > Wytłumaczę ci to raz jeszcze ,ale najpierw zadam ci pytanie ; skomar.102 czy sk > omar101 to ty czy nie ?? Skomar.102 i Skomar101 to ty jesteś , nabrałeś sobie tych nicków że ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 17:48 skomar102 napisał: > > Skomar.102 i Skomar101 to ty jesteś , nabrałeś sobie tych nicków że ho ho. Nie, skomar101 tak zrobiłem tak żeby ci pokazać jak łatwo można komuś dowalić pod prawie takim samym nickiem.skomar.102 to nie ja !! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:52 voxave napisała: > Pogięło was znowu... Gimnastyka wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 19:35 skomar102 napisał: > Wypisujecie bzdury takie że nie przystoi człowiekowi przy > zdrowych zmysłach tak pisać chyba że ??????????. Czy za totalną bzdurę uważasz moje pytania o twoja spowiedź i notoryczne wyzwiska wbrew naukom Jezusa? Do tej pory nie odpowiedziałeś, tylko postawiłeś znak równości między ateistą kolterem i sobą katolikiem ,ty człowieku o zdrowych zmysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 20:36 pocoo napisała: Czy za totalną bzdurę uważasz moje pytania o twoja spowiedź i notoryczne wyzwis > ka wbrew naukom Jezusa? Do tej pory nie odpowiedziałeś, tylko postawiłeś znak r > ówności między ateistą kolterem i sobą katolikiem ,ty człowieku o zdrowych zmys > łach. A u ciebie w domu wszyscy zdrowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolter i pocoo 28.03.12, 22:26 skomar102 napisał: > A u ciebie w domu wszyscy zdrowi ? > A, dziękuję za troskę. Masz albo...albo... Albo masz straszliwe zaniki pamięci,albo nie czytałeś o czym pisał twój zmiennik. O czym ty chcesz rozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś