Dodaj do ulubionych

Telewizja TRWAM dobrem narodowym!!

10.05.12, 12:31
www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20120507&typ=wi&id=wi05.txt
-bp Lepa ma rację bo żadne inne medium jak trwam radio Maryja czy Nasz Dziennik nie sa tak blisko spraw polski jak te wymienione wyżej. łącza Polaków ww kraju i zagranica. Odbiorcami mediów sa Polacy na całym świecie i nie tylko Polacy. od jakiegoś czasu te media cieszą sie coraz większą popularnością wśród Gruzinów. Będziemy myśleć nad gruzińska sekcja Radia Maryja i Tv TRWAM. PO się to nie podoba. boi sie! i słusznie bo dni PO chyba sa juz policzone zwł po wygranej Hollanda we Francji
Obserwuj wątek
    • krzyc_h Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 12:40
      Do tej pory Rydzyk robił przekręty a tym razem to on został przekręcony, hehe.
      • voxave Re: Telewizja TRWAM niedobrem narodowym!! 10.05.12, 13:35
        Kościól dba tylko o swoje interesy--pod plaszczykiem patriotyzmu i innych głupot.Jesli siedzi we wszystkich krajach a maja one sprzeczne interesy to nie może dbac o dobro jednego kraju.Logika cię Oszol zawodzi.
    • ultimate.strike Było niedawno 10.05.12, 13:37
      I wychodzi, ze np. amerykańskim dobrem narodowym jest Dusiciel ze Wzgórza.

A znasz wszystkie polskie symbole narodowe?
    • k_a_p_p_a jestem, więc myślę 10.05.12, 16:11
      nie myślę, więc trwam
    • der-chef Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 17:47
      Jedynym prawdziwym dobrem narodowym jest stado owieczek ustawionych do golenia.
    • yoma Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 18:25
      Tysiąc lat nie było telewizji, ale był naród, aż wreszcie pojawił się Oszołek.

Oszoł, ty nie kombinuj z Gruzją, bo cię zestrzelą jak śp. poległego...
    • kotekali Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 18:26
      katabasy uzurpuja sobie prawo do polskosci heheh polacy sie znalezli ...no to dlaczego robia z Polakow debili? religia , religia , religia ...inne narody za to nauki scisle , przyrodnicze ...my skansen Europy ...my tybetem i afganistanem Europy!!
    • kolter-xl Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 19:22
      Skoro tak , to może niech watykan w końcu zacznie do tego interesu dopłacać.
      • billy.the.kid Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 19:54
        wiedziałem ze KArTOfLE są poj...ne.
        ale zeby aż tak???????????
        • kolter-xl Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 10.05.12, 20:40
          billy.the.kid napisał:

> wiedziałem ze KArTOfLE są poj...ne.
          > ale zeby aż tak???????????

Patrz 7 dych na karku a tu co raz coś nowego :))
          • billy.the.kid Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 11.05.12, 14:36
            no,no, do 70 to mi jeszcze deczko brakuje-zacząłem dopiero 7 krzyżyk.
            • kolter-xl Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 11.05.12, 14:58
              billy.the.kid napisał:

> no,no, do 70 to mi jeszcze deczko brakuje-zacząłem dopiero 7 krzyżyk.

No to Donald cię jeszcze z emeryturą ściga :))
              • billy.the.kid Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 11.05.12, 17:43
                stosowną emeryturkę-gliniarską,pobieram od 28 lat, i mam nadzieję jeszcze pare latek kaleczyć podatników w najjaśniejszej.
                • kolter-xl Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 11.05.12, 18:25
                  billy.the.kid napisał:

> stosowną emeryturkę-gliniarską,pobieram od 28 lat, i mam nadzieję jeszcze pare
                  > latek kaleczyć podatników w najjaśniejszej.

Ahaaaaaaaaaaaaa :))
    • jotkajot49 Re: Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! 11.05.12, 00:41
      Dobro narodowe???
      Dobra, dobra...
    • wariant_b Obok Czystej Wyborowej. 11.05.12, 20:12
      Telewizja TRWAM dobrem narodowym!! - napisał oszolom-z-radia-maryja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka