kochanica.francuza 21.06.04, 21:57 www.beka.pl/txt_algebra_drecha.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: hehe 22.06.04, 20:11 Kochanico? kiedy jedziesz? Masz już wytyczoną trasę? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: hehe 22.06.04, 23:30 a000000 napisała: > Kochanico? kiedy jedziesz? Masz już wytyczoną trasę? Pozwolisz,że odpowiem w punktach?:-) równoważnikami?:-) trasy nie mam ,nie wiem kiedy,bo niby mialam zdać w pierwszym terminie egzaminy,a tu wszystko w lesie podobało mi się Grimaud zalety: -mórzko -średnio duże interesujące miasto (może jakiś fajny lumpeks się trafi? mam obsesje na punkcie kurtki skorzanej ze ściągaczami;-) -duzy wybór noclegów -festiwal muzyki (dużo kolorowych) wady: -ceny -roślinność śródziemnomorksa (wolałabym nasze lasy Północy:-) -festiwal muzyki( kupa hałasu i tłumów, wrzaski rozbawionej ludności po nocy,muzyczka dla ludu na placach i ulicach - impreza z cyklu:kulturą w lud(tak moja koleżanka określila muzeum rzeźby współczesnej w plenerze nad Sekwaną,tyle że muzeum jest stałe, nie hałasuje,a rzeźby są fajne, nie żadna "rozrywka dla mas") Z listy kolegi Francuza oglądałam Tregastel wady: mała wiocha megality główną (i jedyną?) atrakcja turystyczną zalety: CENY (to jednak Bretania północna) Sw. Anna Samotrzecia,patronka Bretanii,jest ponoć moją patronką mórzko,rzecz jasna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś