sclavus 02.09.12, 16:04 ... szqrva'nofelek!!! Nie będę uczestniczył w wątkach, gdzie jest powyżej 100 postów!!! Do 100 - jak i najbardziej... Powyżej - wałą! Żaden nie zasługuje, żeby go tak przeciągać... ;) Rzekłem!!!! (Ba! - Napisałem!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Nie będę!!! 02.09.12, 18:31 No, przecie-em napisał był, że żaden wątek, nie zasługuje na takie przeciąganie... bowiem, w następstwie takiego przeciągania, występuje - tylko i wyłącznie - nieustające bicie piany... ;) A jak wiemy ;) dobrze wiemy ;) nieustająca jest tylko łaska pańska ;) (która - podobno - tylko na pstrych koniach jeździ) :O Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Nie będę!!! 02.09.12, 18:58 ales nerwowy chloipaku dzis:D moze jakas walerianka:D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie będę!!! 02.09.12, 19:02 Etam... widzę co się wyprawia... Hej, hej! - dzięki za przyrównanie mnie do chłopaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Nie będę!!! 02.09.12, 19:03 sclavus napisał: > Etam... widzę co się wyprawia... > Hej, hej! - dzięki za przyrównanie mnie do chłopaka ;) no, my tutaj wszyscy mlodzi...duchem tez:D Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Nie będę!!! 02.09.12, 20:14 sclavus napisał: > ... szqrva'nofelek!!! > Nie będę uczestniczył w wątkach, gdzie jest powyżej 100 postów!!! > Do 100 - jak i najbardziej... > Powyżej - wałą! Żaden nie zasługuje, żeby go tak przeciągać... ;) > Rzekłem!!!! (Ba! - Napisałem!!! :)) To idź na Kraj:) Tam jest prasówka, szybka wrzuta a potem już tylko pisdackie bluzgi. Tu faktycznie bluzgają raczej powyżej setnego posta. A poważniej- długie wątki są ciekawe, ciekawe w nich offtopy, ale wymagają minimum dyscypliny. Tym minimum jest zaznaczenie komu się odpowiada. Niestety, to przerasta możliwości wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie będę!!! 02.09.12, 20:37 Nie przekonasz mnie ;) Pospacerowałem i zauważyłem tylko bicie piany, na zasadzie: ja!, nie bo ja..., anieboja..., aniebojabo.... Na FK bywam - i owszem, ale widać, że w zbiornik na fekalia się zmieniło to forum... Czasem cóś wpiszę, czasem nawet mocniej zaangażuję w jakiś wątek, ale już rzadko - jest tam coraz więcej stachanowców, zakładających idiotyczne wątki, tylko po to, żeby założyć... Wpadaam również na forum Gixerum - pełny luz: od powagi, po absurdy (lub odwrotnie ;)) forum.gazeta.pl/forum/f,30055,Forum_Gixerum.html ... no i na forum Ateista, ale ... jak dla mnie, mało czytelne... (może to przyzwyczajenie do drzewka z forów GW??) Itobybyłotakinatyle :) Odpowiedz Link Zgłoś