kochanica.francuza 03.07.04, 13:34 Władasz angielskim albo niemieckim? Bo niektóre ze stronek tych miast mają wersje w tych językach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
treia Re: do Trei 03.07.04, 17:02 kochanica.francuza napisała: > Władasz angielskim albo niemieckim? Bo niektóre ze stronek tych miast mają > wersje w tych językach. > Angielskim... A o które miasta chodzi?... Kiedy jedziesz, Kochanico? :-) Tregastel czy jednak "piękne mirtów i cyprysów kraje"? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: do Trei 03.07.04, 18:59 treia napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > Władasz angielskim albo niemieckim? Bo niektóre ze stronek tych miast mają > > wersje w tych językach. > > > > Angielskim... A o które miasta chodzi?... Z listy kolegi Francuza. > > Kiedy jedziesz, Kochanico? :-) ???? > Tregastel czy jednak "piękne mirtów i cyprysów kraje"? Hmmm...chyba Grimaud. Inne stawiają na sporty (wodne albo inne) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: do Trei 04.07.04, 17:17 Jeśli masz namiary na anglojęzyczne stronki tych miast, to prześlij proszę :-) Do tej pory zajrzałam do netu w sprawie Tregastel. Piękne widoki... chciałoby się tam być. I dzisiaj Grimaud - ładne te staroświeckie uliczki, i okolice, i morze... Tyle w tej Francji do oglądania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: do Trei 04.07.04, 18:24 treia napisała: > Jeśli masz namiary na anglojęzyczne stronki tych miast, to prześlij proszę :-) strony są francuskie,ale mają angielskie wersje - niemieckie nie wszystkie > Do tej pory zajrzałam do netu w sprawie Tregastel. Piękne widoki... chciałoby > się tam być. I dzisiaj Grimaud - ładne te staroświeckie uliczki, i okolice, i > morze... Tyle w tej Francji do oglądania :-) Oj tak,tak... Słuchaj,jak się wkleja kilka linków naraz do jednego postu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: do Trei 04.07.04, 18:27 www.arcachon.com/ www.ville-soorts-hossegor.fr/anglais/frame.html www.ville-soorts-hossegor.fr/ www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=port-louis&btnG=Szukaj&lr=lang_en%7Clang_fr%7Clang_de%7Clang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: do Trei 05.07.04, 14:04 Dzięki, Kochanico! Istotnie, nastrój tam dość sportowy. No i ulotniła się książkowa wizja Arcachon - staroświeckiego sennego kurortu... :-) A ja w tej okolicy zobaczyłam Morze Sródziemne: www.ville-sete.fr/article.php3?id_article=90 www.sunfrance.net/villages/index.php3?id_gmenu=1481&langue=fr www.ot-sete.fr/ Miłych wakacji :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś