Dodaj do ulubionych

Częstochowski Clubbing ?!

03.03.06, 17:55
Witam
Wątek poruszany wcześniej w niego innej formie.Moje pytanie do was czy
istnieje coś takiego jak clubbing w Częstochowie? czy wogóle miejsca w naszym
mieście powiedzmy spełniają jakiś "standard" do uprawiania tego jakże miłego
sportu :) Czekam na wasze opinie.
P.S
Moja jakby kogoś interesowała....w naszym mieście nie ma czegoś takiego :) (
to tak w telegraficznym skrócie żeby was nie zanudzać)
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:28
      Nie ma i dłuuuuugo nie będzie
      • Gość: nemo Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:32
        częstochowa to dziura!!!
        • Gość: SIWY Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:44
          Ogólnie to lubie heavy metal i mam gdzieś wasze zamiłowania (przykro mi w
          kwestii muzyki nie jestem niestety tolerancyjny) ale..

www.clubbing.czest.pl
          • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 18:59
            W takim razie nie masz specjalnego pojecia.
            Club4 (C4)
            Flash
            Rura

Czestochowa to centrum muzyki progresywnej, electro i nu electro w Polsce. Poza
            Czestochowa takie wydarzenia maja miejsce tylko w Krakowie, Warszawie, czasami w
            Poznaniu czy 3miescie.
            Poza tym - Goscilismy najlepszych polskich i zagranicznych dj'ow. Zeby nie byc
            goloslownym: Rene Amesz, 16bit Lolitas, Christian Cambas, Ian Blonde i
            praktycznie wszystkich liczacych sie Polakow.
            Ludzie z Polski przyjezdzaja do Czestochowy na takie imprezy, ale jest jedna
            kwestia - mowimy tutaj o prawdziwym clubbingu, a nie dyskotekach typu porter,
            dupo, las vegas, protektory i inne takie masowki dla bialych rekawiczek i gwizdkow.

Co mozna jeszcze dodac? Kazdy kto gral chociaz raz dla czestochowskiej publiki
            tutaj wraca, a wlasciwie to sam sie prosi o booking, bo kazda osoba siedzaca w
            tym klimacie powie Ci, ze nie ma takiej drugiej publicznosci.
            Chocby jedna z opini niegdys zamieszczona na ccp, jednego z dj'ow: "Nigdzie nie
            wraca sie z taka przyjemnoscia jak do czestochowy, a jednoczesnie z nuta
            niepewnosci i adrenaliny, bo nigdzie nie ma publicznosci, ktora uslyszy kazdy
            blad i niedociagniecie dja, a mimo wszystko stworzy niepowtarzalny klimat".

Tyle z mojej strony. I jedna prosba - nie mylic trzech wymienionych powyzej
            klubow z dyskotekami, wixiarnia itp.

pzdr.
            • Gość: nemo Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:20
              czestochowa to i tak dziura ,a zycia towarzyskiego nie ma praktycznie wogole!!
              bo i nie ma gdzie wyjsc!!
              • Gość: Ktos Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.darkstar.pl 03.03.06, 19:31
                Z troche innej beczki. Wybiera się może ktoś na Armina van Buurena do Wrocławia?
                • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 19:48
                  Znaczy sie na creamfields?
              • Gość: xx Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.icis.pcz.pl 03.03.06, 20:42
                Bo tacy sa niestety niektorzy Czestochowianie - apatyczni i leniwi, dla ktorych
                wszystko w naszym miescie jest "tabula rasa"
            • marcelmilau Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 03:46
              bardzo mnie cieszy twoja wypowiedż.Naprawdę.
              Ale mimo wszystko mam obawy co do zabrania mojego wielko miastowego gościa (
              pani :) ) na nasze clubbingi...bo wiesz...albo będzie super ( a bywa naprawdę )
              no ale kurcze traw tutaj źle :( i co ja pocznę.
              Ktoś tutaj o Porterze..Kochani ja takich spelun nie biorę pod uwagę w kwesti
              clubbingu:) więc nawet o tym nie piszcie :)
            • marcelmilau Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 03:47
              hehe no ... jasne nie mylmy pojęć . . .
              • Gość: Ktos Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:46
                Creamfields jest w Lipcu to inna imprezai jeszcze troche daleko a w Maju
                (dokładnie 2) we Wrocławiu w Hali Ludowej jest Armin van Buuren. W Listopadzie
                był Tiesto w Maju Armin, a w Lipcu na Creamfields bedzie Paul van Dyk być może
                Ferry Corsten i wielu innych nie ma jeszcze całego line-up.
                • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 10:42
                  marcelmiau - 11.03.2006 Impreza w C4 i tego samego dnia we Flashu. Obie w dobrej
                  obsadzie. Nie masz sie nad czym zastanawiac.

Christian Cambas, ktory niespelna miesiac temu gral w Czestochowie, a dzien
                  wczesniej w Warszawie powiedzial tylko, ze to z czym mial tutaj do czynienia
                  bylo niesamowite.
                  "Niby ta wasza stolica jest ok, ale czegos tam brakuje. Dla takich ludzi jak
                  tutaj [czestochowa] moglbym grac codziennie!"
                  • marcelmilau Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 14:22
                    Dzieki napewno skorzystam w takim razie.
            • justysssia Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 12:19
              Gość portalu: morning calm napisał(a):
              > Club4 (C4)
              > Flash
              > Rura

no prosze cie ty to nazywasz clubbing? hehehe !!!!! przeciez tam chodza nacpane
              ryczace 14!!!! czlowieku skad ty sie urwales?
              • Gość: Mikado Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:25
                W tym Flashu byłam ze znajomymi -same gó..arstwo: piętnastoletnie dzieci co
                łyknęły trochę piwa i drą się do siebie chociaż siedzą przez stół.
                • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 12:34
                  justysssia czyzbys nie nie przeszla przez selekcje na bramce i wylewasz swoje
                  zale na forum?
                  Juz pisalem opinie ludzi na temat tych miejsc wiec nie bede sie powtarzal. 14tki
                  i 15tki to predzej w dupo, porterze i iguanie znajdziesz niz w czworce.
                  Co do rury - mowimy o sobotnich imprezach w klimatach muzyki elektronicznej, a
                  nie o hiphopach itp.

pzdr.
                  • justysssia Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 12:54
                    Gość portalu: morning calm napisał(a):

> justysssia czyzbys nie nie przeszla przez selekcje na bramce i wylewasz swoje
                    > zale na forum?
                    no wiesz ja mam24 latka wiec dla mnie selekcja nie straszna ale zacznijmy od
                    dego ze tam kazdy wejdzie nie oszukuj sam siebie!!!! jezeli lubisz sie bawic z
                    nawalonymi malolatami to tylko i wylacznie w tycj lokalach!!!
                    • justysssia Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 12:59
                      clubbing w C4? hehehehe dobre!!!!!!!!!!! zakapturzeni malolaci rzycajacy w
                      siebie butelkami suuuuuper clubbing!heheheheheh
                      • marcelmilau Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 14:34
                        zaproponuj w takim razie miejsce bez małolatów etc. ?
            • Gość: to znów ja Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:52
              czestochowa to i tak dziura i nic sie tu nie dzieje i długo dziać ni będzie!!
              • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 13:22
                Selekcja w C4 jest nie tylko sprawdzanie dowodow, ale nie wpuszczanie buractwa.
                Takze najwyrazniej nigdy tam nie bylas skoro piszesz takie bzdury. Swoja droga -
                Twoj styl pisania sugeruje nie 24 lecz maksymalnie 16lat - nie uwlaczajac 16latkom.

Pzdr.
                • justysssia Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 14:45
                  chociaz jedno zdanie napisz po ktorym sugerujesz ze mam 16 lat! mnie sie wydaje
                  ze to raczej ty jestes niepelnoletni! a w naszym miescie NIE MA i w najblizszym
                  czasie NIE BEDZIE zadnego clubbingu!!!!!!!!!!!
              • justysssia Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 14:59
                czy ty czlowieku chociaz raz byles na prawdziwym clubbingu? rusz dupke z tej
                dziury i poczuj smak prawdziwych clubow!!!! tylko jezeli nie masz ukonczonego
                21 roku zycia to wielka szkoda bo nie wszedzie cie wpuszcza
                • justysssia Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 15:08
                  www.clubzone.pl/infopage.php?id=5
                  • Gość: Ania Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:01
                    www.clubzone.pl/ranking.php?cat=3
                    ranking po byku protector i mega klepicho w polsce.....

dziewczyno Ty masz wogol epojecie co to j est clubbing a nie wixiarstwo???
                    oj chyab niee...

a tak swoja droga nigdy w c4 nikogo zakapturowanego nie widzialam...

pozdrawiam :)
                    • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 16:26
                      No to teraz juz wiem na czym stoje.
                      Skoro Ty porownujesz jakies protektory, energy2000 i inne klepicha do klubow to
                      nie mamy o czym rozmawiac.
                      Nie ma sensu kontynuowac tej dyskusji, po prostu nie rozrozniasz standartowych
                      pojec "klub" i "wixa".

Zycze udanej zabawy w bialych rekawiczkach, odblaskowych kapeluszach i
                      blyszczacych breloczkach na szyi.

Pozdrawiam.
                      • Gość: morning calm Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.06, 16:35
                        "[...]nie straszna ale zacznijmy od
                        __dego__[...]" - chocby po tym wnioskuje, ze nawet jesli masz 24 lata to Twoj
                        rozwoj intelektualny musial sie zatrzymac na wspomnianym przeze mnie wczesniej
                        poziomie.

"clubbing w C4? hehehehe dobre!!!!!!!!!!! zakapturzeni malolaci rzycajacy w
                        siebie butelkami suuuuuper clubbing!heheheheheh" - po tym rowniez. Poziom Twoich
                        wypowiedzi jest tak niski, ze musialbym sie polozyc na podlodze, zeby sie z nim
                        zrownac.

1. Podstawowa zasada, ze zadni "zakapturzeni" - jak to nazywasz - nie wchodza do
                        klubow typu Flash, C4, od tego jest selekcja.
                        2. "rzycajacy w siebie butelkami" - taka glupota to nawet 16latkowi nie powinna
                        przyjsc na mysl...zalosne.

Swoja droga - mam swoje lata i bywam w lokalach w calej Polsce, do ktorych na
                        cale szczescie nie wchodza ludzie poziomu protektorow, piramid itp. Jako, ze
                        obecnie mieszkam we Wroclawiu to mam tez porownanie. Bledne Kolo, Wagon, Droga
                        do Mekki, SQ, K1, Piekarnia, Klatka pewnie nic Ci nie mowia te nazwy, ale to
                        wlasnie sa kluby, w ktorych maja miejsce wydarzenia spod znaku swiatowej klasy
                        muzyki elektronicznej. Do nich tez zalicza sie C4, Flash i Rura. Ale mam
                        nadzieje, ze nigdy tam nie zajrzysz - z reszta, biale kozaczki i rozowe
                        bluzeczki odpadaja na wejsciu.

Baw sie dobrze w swoim towarzystwie, w swoich "klubach" tylko jedna prosba - nie
                        nazywaj tego clubbingiem. Dzieki.

Pzdr.
                        • marcelmilau Re: Częstochowski Clubbing ?! 04.03.06, 18:34
                          morning calm już Cie lubię chłopie hehehehe
                          a Panna Justysia nie ma co zna się dziewczyna cholera jak ja na fizyce
                          kwantowej :)<hahaha> i teraz spieraj się z kimś jak ktoś pod tą samą nazwą
                          rozumie coś zupełnie innego . . .
                          • Gość: piter Re: Częstochowski Clubbing ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:52
                            o goshh... co ta justyna wypisuje, malolaty w c4 i flashu? dooobre - dobry zart:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka