Dodaj do ulubionych

Wierzycie w Biblię czy w dinozaury?

21.09.13, 10:42
Z rozmów ze znajomymi wiem, że młodzi ludzie najcześciej dochodzą do prawdy (o absurdalności Biblii) gdy rzeczywiście dociera do nich teoria ewolucji.
Dlatego wydaje mi się, że teraz jest najlepszy czas na wielkie banery, plakaty, reklamy (tu potrzebna kasa), a także rozrzucane i rozdawane ulotki z tym właśnie hasłem. Trzeba tylko trochę pieniędzy, trochę pracy i trochę odwagi.
Do czego serdecznie wszystkich namawiam. Zwłaszcza tych co mają urlop w pracy lub wolne od szkoły, albo emeryci co siedzą na forum, lub po prostu chcą pomóc sprawie. Może skrzykujcie się we dwóch, trzech - Kochani - w całej Polsce.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kolter-xl Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 11:14
      Jak można wierzyć w książkę ?,lub w jakieś tam zwierzaczki ? , zastanów się bucu nad zmianą formy tytułowania wątków.Bo w tym niczym nie ustępujesz Osiołowi .
      • roll.nick Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 11:32
        Sam jesteś buc i były milicjant w dodatku. Pisali o tym na forum.
        Aha, wiecie kapralu, bo ja to z waszej strony wkleiłem, zapomniałem napisać.
        www.racjonalista.pl/forum.php/s,508046
        • kolter-xl Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 11:38
          roll.nick napisał(a):

> Sam jesteś buc i były milicjant w dodatku. Pisali o tym na forum.
          > Aha, wiecie kapralu, bo ja to z waszej strony wkleiłem, zapomniałem napisać.

Bucu nie pisali a ty jako ta dupa bez .przebaczenia
          • roll.nick Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 11:46
            Pisali, pisali, byłeś w ZOMO, potem Milicja Obywatelska, potem wcześniejsza emerytura (zagrożona zmniejszeniem przez IPN). Poszukaj bucu :)
            • kolter-xl Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 12:42
              roll.nick napisał(a):

> Pisali, pisali, byłeś w ZOMO, potem Milicja Obywatelska, potem wcześniejsza emerytura (zagrożona zmniejszeniem przez IPN). Poszukaj bucu :)

Ta , no a tobie pisali ze obciągasz za wino, też mam w to wierzyć czy to tylko pomówienie ??
              • roll.nick Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 12:47
                kolter-xl napisał:

> roll.nick napisał(a):
                >
                > > Pisali, pisali, byłeś w ZOMO, potem Milicja Obywatelska, potem wcześniejs
                > za emerytura (zagrożona zmniejszeniem przez IPN). Poszukaj bucu :)
                >
                > Ta , no a tobie pisali ze obciągasz za wino, też mam w to wierzyć czy to tylko
                > pomówienie ??

Ty wierzysz w dinozaury :P
                A czytasz Biblię z milicyjnego nawyku. Po co Ci to? Przecież księży dziś się nie inwigiluje, nie daje premii za skaperowanie na TW. A może o czymś nie wiemy? Może jednak?
                To antykościelne pisanie na forum GW ma drugie dno?
                • sclavus Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 14:22
                  A jednak jesteś buc!
                  Ordynarny choć tylko wtórny... :>:>:>
                • kolter-xl Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 14:27
                  roll.nick napisał(a):

>
                  > Ty wierzysz w dinozaury :P
                  > A czytasz Biblię z milicyjnego nawyku. Po co Ci to? Przecież księży dziś się ni
                  > e inwigiluje, nie daje premii za skaperowanie na TW. A może o czymś nie wiemy?
                  > Może jednak?
                  > To antykościelne pisanie na forum GW ma drugie dno?

Nie odpowiedziałaś na pytanie dziewojo ;
                  " Ta,no a tobie pisali ze obciągasz za wino też mam w to wierzyć czy to tylko pomówienie ??"
                  • roll.nick Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 16:14
                    > Nie odpowiedziałaś na pytanie dziewojo ;
                    > " Ta,no a tobie pisali ze obciągasz za wino też mam w to wierzyć czy to tylk
                    > o pomówienie ??"

Jestem mężczyzną hetero, zatem całe twierdzenie jest nieprawdziwe. Gdybym był homosiem, to bym może obciągał ale nie za wino, bo nie piję alkoholu.
                    A co Ciebie tak interesują te sprawy. Nie możesz tego sex shopu przeboleć. I tak byłeś bankrutem.
                    • kolter-xl Re: Wierzycie w Biblię czy w dinozaury? 21.09.13, 17:57
                      roll.nick napisał(a):

> Jestem mężczyzną hetero, zatem całe twierdzenie jest nieprawdziwe.

Aha czyli to plotki.

>Gdybym był homosiem, to bym może obciągał ale nie za wino, bo nie piję alkoholu.

Aha ,to juz wiem robisz to za papierosa.

> A co Ciebie tak interesują te sprawy.

Wiesz kiedy ktoś mnie w jaja kopie nazywając mnie np milicjantem,to przypuszczam ze ma zamiar mnie w ramach przeprosin całować w bolące miejsca.Dlatego upewniam się w twoich intencjach.

> Nie możesz tego sex shopu przeboleć.

Raczej utracenia ciebie tam jako klienta .

> tak byłeś bankrutem.

Oj mógłbyś się mocno na tym przejechać .
    • sclavus Pucha!!! 21.09.13, 14:19
      Spróbuj uzasadnić: po co???
      I tak jesteście na równi pochyłej, i tak - po jasną więc cholerę marnotrawić czas i pieniądze???
      • roll.nick Re: Pucha!!! 21.09.13, 16:20
        sclavus napisał:

> Spróbuj uzasadnić: po co???
        > I tak jesteście na równi pochyłej, i tak - po jasną więc cholerę marnotrawić cz
        > as i pieniądze???

Ale to ja Was pytam, po co na forum Racjonalista.pl robicie takie akcje?
        Plakaty i bilbordy z napisem "ateiści są boscy" nie zadziałały? Bo sprejowcy przerabiali na Boscy i dopisywali rodzinka.pl. Przynajmniej ludzie mieli ubaw.

A kto jest na równi pochyłej i w którą stronę? Bo nie wiem do jakich łonych mnie zaliczyłeś. Pewnie do Katolików jak się domyslam. Błąd, obsesja i urojeniowe myślenie. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka