Dodaj do ulubionych

katoceledebile

22.11.13, 14:44
www.pudelek.pl/artykul/61125/kozuchowska_obrazila_sie_na_zienia/
latka lecą a ona dalej młoda zdolna
a jezusa kocha że aż strach
żenua do kwadratu :-)
jeep
Obserwuj wątek
    • pocoo Re: katoceledebile 22.11.13, 18:57
      jeepwdyzlu napisał:
      > a jezusa kocha że aż strach
      > żenua do kwadratu :-)

A te wszystkie piekności ,wystrojone na niedzielną mszę jak "stróż w Boże Ciało",to nie pokaz regionalnej mody?A to koscielne zawodzenie jak dusz potepionych...
      I wszystko gra?
      Zień nie odwalił samowolki.Nie pokazał też gołych d...up.Wg mnie to świetna reklama.
    • wawrzanka Re: katoceledebile 25.11.13, 00:08
      jeepwdyzlu napisał:

> a jezusa kocha że aż strach
      > żenua do kwadratu :-)
      > jeep

Ona umarła w "M jak miłość". A potem umarł Rysiek z "Klanu", ponieważ na pogrzebie Hanki Mostowiak (Kożuchowskiej) złapał wieniec...
      • pocoo Re: katoceledebile 25.11.13, 08:56
        wawrzanka napisała:

> Ona umarła w "M jak miłość". A potem umarł Rysiek z "Klanu", ponieważ na pogrze
        > bie Hanki Mostowiak (Kożuchowskiej) złapał wieniec...
        No nie.
        O jeny...
        I co teraz zrobi Zień?Na kogo będzie swoje kiecki wrzucał jak "Hanki" nie ma?
        Na zakonnice?
        • bookworm Re: katoceledebile 25.11.13, 10:15
          pocoo napisała:

> wawrzanka napisała:
          >
          > > Ona umarła w "M jak miłość". A potem umarł Rysiek z "Klanu", ponieważ na
          > pogrze
          > > bie Hanki Mostowiak (Kożuchowskiej) złapał wieniec...
          > No nie.
          > O jeny...
          > I co teraz zrobi Zień?Na kogo będzie swoje kiecki wrzucał jak "Hanki" nie ma?
          > Na zakonnice?

Kozuchowska w sumie zachowuje sie jak zakonnica-celebryta, więc może Zieniowi wielkiej różnicy to nie zrobi czy to bedzie mniej czy bardziej znana zakonnica.
          • pocoo Re: katoceledebile 25.11.13, 10:30
            bookworm napisał:
            > Kozuchowska w sumie zachowuje sie jak zakonnica-celebryta, więc może Zieniowi w
            > ielkiej różnicy to nie zrobi czy to bedzie mniej czy bardziej znana zakonnica.

No ...nie wiem.Kożuchowska awansowała.W "Rodzince" jest Boska.
            • bookworm Re: katoceledebile 25.11.13, 10:52
              pocoo napisała:

> bookworm napisał:
              > > Kozuchowska w sumie zachowuje sie jak zakonnica-celebryta, więc może Zien
              > iowi w
              > > ielkiej różnicy to nie zrobi czy to bedzie mniej czy bardziej znana zakon
              > nica.
              >
              > No ...nie wiem.Kożuchowska awansowała.W "Rodzince" jest Boska.

Najwidoczniej dobra aktorka. Popatrz jak świetnie zagrała "święte oburzenie" po pokazie Zienia.
              • pocoo Re: katoceledebile 25.11.13, 11:11
                bookworm napisał:
                > Najwidoczniej dobra aktorka. Popatrz jak świetnie zagrała "święte oburzenie" po
                > pokazie Zienia.

Ciągle paradowała w kieckach Zienia i raptownie wskoczy w wór pokutny.Nie do pomyślenia.
                Jestem zdania,że ta cała prowokacja została dokładnie przemyślana.
                Czas (bardzo krótki) pokaże,czy mam rację.
                • bookworm Re: katoceledebile 25.11.13, 11:31
                  pocoo napisała:

> bookworm napisał:
                  > > Najwidoczniej dobra aktorka. Popatrz jak świetnie zagrała "święte oburzen
                  > ie" po
                  > > pokazie Zienia.
                  >
                  > Ciągle paradowała w kieckach Zienia i raptownie wskoczy w wór pokutny.Nie do po
                  > myślenia.
                  > Jestem zdania,że ta cała prowokacja została dokładnie przemyślana.

Działania PR targetowane na mocher. Niedługo zostanie twarzą na obraz Polskiej-Madonny-w-Sukni (od Zienia).

> Czas (bardzo krótki) pokaże,czy mam rację.

Pewnie, że masz.
                  • pocoo Re: katoceledebile 29.11.13, 12:28
                    bookworm napisał:
                    > Niedługo zostanie twarzą na obraz Polskiej Madonny-w-Sukni (od Zienia).

Koniecznie z grymasem jakby sie miała (zaznaczone w scenariuszu) rozpłakać.Koszmar ćwiczony latami w toalecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka