jeepwdyzlu 22.11.13, 14:44 www.pudelek.pl/artykul/61125/kozuchowska_obrazila_sie_na_zienia/ latka lecą a ona dalej młoda zdolna a jezusa kocha że aż strach żenua do kwadratu :-) jeep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: katoceledebile 22.11.13, 18:57 jeepwdyzlu napisał: > a jezusa kocha że aż strach > żenua do kwadratu :-) A te wszystkie piekności ,wystrojone na niedzielną mszę jak "stróż w Boże Ciało",to nie pokaz regionalnej mody?A to koscielne zawodzenie jak dusz potepionych... I wszystko gra? Zień nie odwalił samowolki.Nie pokazał też gołych d...up.Wg mnie to świetna reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: katoceledebile 25.11.13, 00:08 jeepwdyzlu napisał: > a jezusa kocha że aż strach > żenua do kwadratu :-) > jeep Ona umarła w "M jak miłość". A potem umarł Rysiek z "Klanu", ponieważ na pogrzebie Hanki Mostowiak (Kożuchowskiej) złapał wieniec... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: katoceledebile 25.11.13, 08:56 wawrzanka napisała: > Ona umarła w "M jak miłość". A potem umarł Rysiek z "Klanu", ponieważ na pogrze > bie Hanki Mostowiak (Kożuchowskiej) złapał wieniec... No nie. O jeny... I co teraz zrobi Zień?Na kogo będzie swoje kiecki wrzucał jak "Hanki" nie ma? Na zakonnice? Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: katoceledebile 25.11.13, 10:15 pocoo napisała: > wawrzanka napisała: > > > Ona umarła w "M jak miłość". A potem umarł Rysiek z "Klanu", ponieważ na > pogrze > > bie Hanki Mostowiak (Kożuchowskiej) złapał wieniec... > No nie. > O jeny... > I co teraz zrobi Zień?Na kogo będzie swoje kiecki wrzucał jak "Hanki" nie ma? > Na zakonnice? Kozuchowska w sumie zachowuje sie jak zakonnica-celebryta, więc może Zieniowi wielkiej różnicy to nie zrobi czy to bedzie mniej czy bardziej znana zakonnica. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: katoceledebile 25.11.13, 10:30 bookworm napisał: > Kozuchowska w sumie zachowuje sie jak zakonnica-celebryta, więc może Zieniowi w > ielkiej różnicy to nie zrobi czy to bedzie mniej czy bardziej znana zakonnica. No ...nie wiem.Kożuchowska awansowała.W "Rodzince" jest Boska. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: katoceledebile 25.11.13, 10:52 pocoo napisała: > bookworm napisał: > > Kozuchowska w sumie zachowuje sie jak zakonnica-celebryta, więc może Zien > iowi w > > ielkiej różnicy to nie zrobi czy to bedzie mniej czy bardziej znana zakon > nica. > > No ...nie wiem.Kożuchowska awansowała.W "Rodzince" jest Boska. Najwidoczniej dobra aktorka. Popatrz jak świetnie zagrała "święte oburzenie" po pokazie Zienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: katoceledebile 25.11.13, 11:11 bookworm napisał: > Najwidoczniej dobra aktorka. Popatrz jak świetnie zagrała "święte oburzenie" po > pokazie Zienia. Ciągle paradowała w kieckach Zienia i raptownie wskoczy w wór pokutny.Nie do pomyślenia. Jestem zdania,że ta cała prowokacja została dokładnie przemyślana. Czas (bardzo krótki) pokaże,czy mam rację. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: katoceledebile 25.11.13, 11:31 pocoo napisała: > bookworm napisał: > > Najwidoczniej dobra aktorka. Popatrz jak świetnie zagrała "święte oburzen > ie" po > > pokazie Zienia. > > Ciągle paradowała w kieckach Zienia i raptownie wskoczy w wór pokutny.Nie do po > myślenia. > Jestem zdania,że ta cała prowokacja została dokładnie przemyślana. Działania PR targetowane na mocher. Niedługo zostanie twarzą na obraz Polskiej-Madonny-w-Sukni (od Zienia). > Czas (bardzo krótki) pokaże,czy mam rację. Pewnie, że masz. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: katoceledebile 29.11.13, 12:28 bookworm napisał: > Niedługo zostanie twarzą na obraz Polskiej Madonny-w-Sukni (od Zienia). Koniecznie z grymasem jakby sie miała (zaznaczone w scenariuszu) rozpłakać.Koszmar ćwiczony latami w toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś