wawrzanka 04.12.13, 15:08 już się skończył, a więc... nie przegapcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Top Chef 04.12.13, 15:16 czego mamy nie przegapić? kolejnej edycji? specjalisty od rozmnażania żarcia Jezusa? czy okresu świątecznego gotowania? :-) jeep Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Top Chef 04.12.13, 17:42 żeby nie wiem co, u mnie karp 1.smazony. 2. po żydowsku i żadne top chefy tego nie zmnienią. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Top Chef 04.12.13, 18:07 jeepwdyzlu napisał: > czego mamy nie przegapić? > kolejnej edycji? > specjalisty od rozmnażania żarcia Jezusa? > czy okresu świątecznego gotowania? > > :-) > jeep To wszystko też :-) ale nie przegapcie dziś o 20.20 programu konkurencyjnego do Top chef "Bóg kontra nauka". Na Planete + ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Top Chef 04.12.13, 20:08 wawrzanka napisała: >nie przegapcie dziś o 20.20 programu Top chef "Bóg kontra nauka". Na Planete + ;) tytul programu kretynski, i na tym mozna by w zasadzie zakonczyc z tytulu ... wynika prgogam, jaki tytul taki program . osoba sredniointeligentna powinna wiedziec : w jakim celu sa robione takie programy przez kogo robione sa te programy "Bóg kontra nauka " ... brzmi conajmniej jak ; debilizm dla ... debili ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Top Chef 04.12.13, 20:10 karbat napisał: > wawrzanka napisała: > > >nie przegapcie dziś o 20.20 programu Top chef "Bóg kontra nauka". Na Plan > ete + ;) > > tytul programu kretynski, i na tym mozna by w zasadzie zakonczyc > z tytulu ... wynika prgogam, jaki tytul taki program . osoba sredniointeligentn > a powinna wiedziec : > > w jakim celu sa robione takie programy > przez kogo robione sa te programy > > "Bóg kontra nauka " ... brzmi conajmniej jak ; debilizm dla ... debili ... . To nie oglądaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Top Chef 04.12.13, 22:08 Nie rozumiem Twojego sceptycyzmu? Powinny istnieć różne programy, także dla "debili", bo być może dzięki nim wyjdą oni ze swego przykrego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Top Chef 04.12.13, 22:06 Niestety, przegapiłem. Może pojawi się na YT... Mimo wielu badań nad aktywnością mózgu naukowcom do tej pory nie udało się ustalić, czym naprawdę jest świadomość czy też myśl i jak dokładnie działa. Wiadomo, że jest kilka poziomów świadomości ludzkiej. Można by zaryzykować stwierdzenie, że część z nich ma wymiar duchowy, który pełni ważną rolę np. w buddyzmie. Świadomość zależy bezpośrednio od struktury połączeń neuronów w mózgu oraz bieżącej aktywności tego układu. Inna świadomość jest na jawie, inna we śnie. Uszkodzenie pewnych fragmentów mózgu całkowicie zmienia "duszę" - pierwszy przykład Gagea i dalej... podobnie jest ze środkami halucynogennymi albo starczą demencją lub NDE. Dusza nie istnieje. Jest stan "informacji złożonej" jako właściwość Wszechświata, którego częścią jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Top Chef 05.12.13, 15:13 ok nie zauważyłem że tam jest link :-) mea culpa j. Odpowiedz Link Zgłoś